cnm pembe mont ve pantolonlar ve kolsuz hırkalar kaç yaş ve fiyat nedir ?
21-22 deki kısa kollu hırkalar ve 40 daki tütü kaç yaş ve fiyat?
Hırkalarda minicik de olsa leke var mı? tütü sağlam mı?
Eğer uygun olursa almak istiyorum.
crocs kaç numara
52-53 no resim kaç beden crocslar bize büyükmiş
21-22 deki kısa kollu hırkalar ve 40 daki tütü kaç yaş ve fiyat?
Hırkalarda minicik de olsa leke var mı? tütü sağlam mı?
Eğer uygun olursa almak istiyorum.
Peki 8.satirdaki terligin yanindaki sari elbise ve onun yanindaki resimdeki iki elbise olan resimdekiler kac yas ve ne kadar
selam canım,
hırkalar 3-4 yaş. sen sorunca baktım. karışık renkli olanın sol cebinin çok minik bir kısmında sanıyorum pastel boya lekesi var ama yıkanınca çıkar diye tahmin ediyorum. 7 şer tl fiyatları.
tütü sağlam. içinde etiket yok ama ben kızıma 4 yaşındayken almıştım. fiyat 10 tl.
10 satirin sonundaki yakasi kapali gri ustune siyah cicekli elbise kac yas ve fiyat ve kumasi penye mi
selam canım,
hırkalar 3-4 yaş. sen sorunca baktım. karışık renkli olanın sol cebinin çok minik bir kısmında sanıyorum pastel boya lekesi var ama yıkanınca çıkar diye tahmin ediyorum. 7 şer tl fiyatları.
tütü sağlam. içinde etiket yok ama ben kızıma 4 yaşındayken almıştım. fiyat 10 tl.
aşağıdaki ürünler satıldı arkadaşlar..
Eki Görüntüle 806350 Eki Görüntüle 806351 Eki Görüntüle 806352 Eki Görüntüle 806353 Eki Görüntüle 806354 Eki Görüntüle 806355
bu arada hiç alım yapmamıştım burdan ama bazı ürünleri çok beğendim.
Eki Görüntüle 806448 Eki Görüntüle 806449 Eki Görüntüle 806450 Eki Görüntüle 806451
1. resim gömlek marka, beden ve fiyatı
2.resim lcw tütülü body, beden ve fiyatı( bu yazın ürünüydü, çok beğenmiştim, alıyım almıyımm, alıyımm almıyım diye çok kararsız kalmıştım, bedeni uyarsa gelecek sene için alabilirim)
3.resim kot yelek, marka, beden ve fiyatı
ve de 4. resim yağmurluk marka beden ve fiyatı nedir?
1. resim: andy wawa 3 yaş. kalın penye kumaş. Hiç giyilmedi. 12 tl
2. resim: 3-6 ay. fiyat 8 tl.
3. resim: etiketinde 5 yaş yazıyor ama kızıma 3-4 yaşlarında giydirmiştim. Fiyat 5 tl.
4. resim: H&M 4-5 yaş. 20 tl.
lcw body bize uymuyor. ama diğerleri ok. gömlek andywawaysa tadından yenmez.)) bayılıyorum andywawanın ürünlerine. yeleğin markasını yazmamışsınız. bir de lekesi falan yoktu değil mi yeleğin. bir de yağmurluk nasıl çok mu ince ? 1.3. ve 4.yü alabilirim. tercih ettiğiniz ödeme yöntemi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?