Bebek İkinci El 100 den fazla ürün burada... 3-4-5 yaş ve 0-6 ay kız kıyafet, oyuncak, araç gereç

cnm pembe mont ve pantolonlar ve kolsuz hırkalar kaç yaş ve fiyat nedir ?

pembe kaban 3 yaş için ve fiyatı 40 tl. içi saten astarlıdır. kumaşı kaşe.

1. pantolon termaldir. C&A marka 2 yaş için. 7 tl.
2. resimdeki andy wawa kot, içi penye astarlı. 3 yaş için. fiyat 10 tl
3. resimdeki andy wawa fitilli kadife 3 yaş için. içi penye astarlı. fiyat 10 tl.
4. resimdeki andy wawa 2 yaş için ama kalıbı geniştir. 3 yaşa da rahatlıkla olur.
5. sıradaki cichlid marka kot. 3-4 yaş içindir. fiyat 7 tl.

kolsuz hırka dediğin 2 adet kısa kol hırkayı diyorsan eğer onlar LCW ve 3-4 yaş için. Her birinin fiyatı 7 tl.

52-53 no resim kaç beden crocslar bize büyükmiş

canım 52 no 3 yaş ama 4 yaşa da rahat olur. Gömlek ve kolsuz elbiseden oluşan ikili takımdır. etiketli sıfır üründür. etiket fiyatı 54.90 tl. ben 25 tl.ye veriyorum.
53 no etiketi yok ama hiç giyilmedi o da 2 yaş için. 20 tl.
her ikisi de andy wawa marka.

21-22 deki kısa kollu hırkalar ve 40 daki tütü kaç yaş ve fiyat?
Hırkalarda minicik de olsa leke var mı? tütü sağlam mı?
Eğer uygun olursa almak istiyorum.

selam canım,
hırkalar 3-4 yaş. sen sorunca baktım. karışık renkli olanın sol cebinin çok minik bir kısmında sanıyorum pastel boya lekesi var ama yıkanınca çıkar diye tahmin ediyorum. 7 şer tl fiyatları.

tütü sağlam. içinde etiket yok ama ben kızıma 4 yaşındayken almıştım. fiyat 10 tl.

Peki 8.satirdaki terligin yanindaki sari elbise ve onun yanindaki resimdeki iki elbise olan resimdekiler kac yas ve ne kadar

canım sarı elbise cigit marka ve 4-5 yaş. Hiç giyilmedi. fiyat 7 tl.

diğer iki elbise 2-4 yaş H&M marka. İkisi 5 tl.

Teşekkür ederim, beyaz ayakkabı kaç numara ve fiyat?

Bir de beyaz ayakkabı kaç numara ve fiyat?

merhaba. zevkler bu kadar mı benzer? birçok ürününüz bizde de var.:) ve tüm ürünleriniz çok güzell. iyi satışlar diliyorum.

bu arada hiç alım yapmamıştım burdan ama bazı ürünleri çok beğendim.
Eki Görüntüle 806448 Eki Görüntüle 806449 Eki Görüntüle 806450 Eki Görüntüle 806451

1. resim gömlek marka, beden ve fiyatı
2.resim lcw tütülü body, beden ve fiyatı( bu yazın ürünüydü, çok beğenmiştim, alıyım almıyımm, alıyımm almıyım diye çok kararsız kalmıştım, bedeni uyarsa gelecek sene için alabilirim)
3.resim kot yelek, marka, beden ve fiyatı
ve de 4. resim yağmurluk marka beden ve fiyatı nedir?

Canim birinci siradakiler 4 yas. Etek sifir. Incity marka. 25 tl.
Manto 3 yas. Kaşe kumaştan. İçi saten astarli. 40 tl.
En sondaki 3 yaş. Andy wawa marka. Fitilli kadife kumaştan. O da hiç giyilmedi. 30 tl.

1. resim: andy wawa 3 yaş. kalın penye kumaş. Hiç giyilmedi. 12 tl
2. resim: 3-6 ay. fiyat 8 tl.
3. resim: etiketinde 5 yaş yazıyor ama kızıma 3-4 yaşlarında giydirmiştim. Fiyat 5 tl.
4. resim: H&M 4-5 yaş. 20 tl.

1. resim: andy wawa 3 yaş. kalın penye kumaş. Hiç giyilmedi. 12 tl
2. resim: 3-6 ay. fiyat 8 tl.
3. resim: etiketinde 5 yaş yazıyor ama kızıma 3-4 yaşlarında giydirmiştim. Fiyat 5 tl.
4. resim: H&M 4-5 yaş. 20 tl.

lcw body bize uymuyor. ama diğerleri ok. gömlek andywawaysa tadından yenmez.)) bayılıyorum andywawanın ürünlerine. yeleğin markasını yazmamışsınız. bir de lekesi falan yoktu değil mi yeleğin. bir de yağmurluk nasıl çok mu ince ? 1.3. ve 4.yü alabilirim. tercih ettiğiniz ödeme yöntemi nedir?

Son düzenleme:

andy wawa ürünlerini ben de beğeniyorum. resimlerde daha çok var bu markadan. gri ve gül kurusu elbiseler, 2-3- ve 4. sıradaki pantolonlar filan. Yani bunlar. sadece yeşil şortlu takım 5 yaş. diğerleri 3 yaş.
Eki Görüntüle 806519

gömlek bilindik bir marka değil. herhangi bir lekesi de yok.
Yağmurluk sonbahar ilkbahar için. öyle içi dolgulu filan değil, saten astarlı.
ptt ile kapıda ödeme ya da hesaba havale. hangisini tercih edersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…