Bebek İkinci El 100 den fazla ürün burada... 3-4-5 yaş ve 0-6 ay kız kıyafet, oyuncak, araç gereç

Merhaba canim pembe kaban altındaki waikiki canta ve lacivert yagmurluk kac yas ve kac lira bana uyarsa almak istiyorum

8.resimdeki bez bebek ve 12-60-67-79-83-84-85-86-87-89-90-93-98 deki kıyafetlerin yaşını ve fiyatını öğrenebilir miyim?

fiyatlarını ve yaşlarını yazsan daha kolay olur sanki)

birde crocs ve çantası kaç yaş yada numara
ve fiyatı

birde bez bebeğin salondaki elbise kaç yaş ve fiyat ,
ve aşağıdaki uyku tulumu torba seklinde olan kaç yaş ve fiyat
sağol

Selamlar

3 yaş, 22,5-23-24 numara ürünlerin tamamına talibim hangileri ve fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum :)

resimleri 1 er tane atlamışım. 9 .reimdeki bez bebe ve 13-61-68-80-84-85-86-87-88-90-91-94-99 resimlerdeki kıyafetlerin yaşları ve fiyatlarını öğrenebilir miyim?

cnm pembe mont ve pantolonlar ve kolsuz hırkalar kaç yaş ve fiyat nedir ?

Son düzenleme:
kot mont kaç yaş fiyatı ne kadar ? hepsi çok güzelmiş aslında

canım kot mont C&A marka ve 4 yaş. Onun içinde fermuarla birleştirilen ayrıca penye bir hırkası daha var. Yani istersen tek, istersen çift olarak giydiriyorsun. Oldukça kullanışlı yani. Fiyat olarak 25 tl düşünüyorum.

26 fotodakı pembe kaban kaçç yaş ve nekadar fiyatı iyi aksamlar

selam canım
pembe kaban 3 yaş. içi saten astarlı. Takımı elbise de var onun. kaban için 40 tl, elbisesi için de 25 tl düşünüyorum. Ben ikisini 110 tl'ye almıştım. Her ikisi de kaşe kumaştır.

Merhaba canim pembe kaban altındaki waikiki canta ve lacivert yagmurluk kac yas ve kac lira bana uyarsa almak istiyorum

selam canım,

waikiki çanta 7 tl, lacivert yağmurluk H&M marka ve 4 yaş. 20 tl düşünüyorum ona da.

fiyatlarını ve yaşlarını yazsan daha kolay olur sanki)

birde crocs ve çantası kaç yaş yada numara
ve fiyatı

valla 100 küsur ürünü tek tek yazmak açıkçası zor geldi . Beğenenleri beğendiklerini sorarsa daha kolay olur diye düşündüm :44:

Çanta ve terlikler Hay Zek markadır. Terlik hiç giyilmedi. 26-27 numara. 5 tl.
Çantanın sapının bir tarafı kopuk yalnız. Fotoda da görülüyor. O yüzden onu hediye edicem.

birde bez bebeğin salondaki elbise kaç yaş ve fiyat ,
ve aşağıdaki uyku tulumu torba seklinde olan kaç yaş ve fiyat
sağol

selam canım,
pembe elbise Bücürük marka. Kumaşı lacos. 3 yaş için. Fiyat 7 tl.
uyku tulumu dediğin aslında bebek için fermuarlı kadife kundaktır.

21-22 deki kısa kollu hırkalar ve 40 daki tütü kaç yaş ve fiyat?
Hırkalarda minicik de olsa leke var mı? tütü sağlam mı?
Eğer uygun olursa almak istiyorum.

selam canım,
pembe elbise Bücürük marka. Kumaşı lacos. 3 yaş için. Fiyat 7 tl.
uyku tulumu dediğin aslında bebek için fermuarlı kadife kundaktır.

Peki 8.satirdaki terligin yanindaki sari elbise ve onun yanindaki resimdeki iki elbise olan resimdekiler kac yas ve ne kadar

resimleri 1 er tane atlamışım. 9 .reimdeki bez bebe ve 13-61-68-80-84-85-86-87-88-90-91-94-99 resimlerdeki kıyafetlerin yaşları ve fiyatlarını öğrenebilir miyim?

selam,
9. resim: bez bebek 5 tl
13. resim: Bücürük marka şifon elbise. 4 yaş. 10 tl.
61. resim: C&A marka 3-6 ay elbise ve içinin tişörtü. 10 tl
68. resim: LCW tütülü body 3-6 ay. Fiyat 8 tl. sadece 1 kez giydi.
80. resim: Andy wawa şort ve tişört takım. 5 yaş. Fiyat 20 tl. (65 tl.ye almıştım)
84. resim: LCW atlet 3-4 yaş. 5 tl.
85. resim: Cichlid 5 yaş. 7 tl
86. resim: Incity takım. 4 yaş. Etek sıfır, etiketli. Takım fiyatı 25 tl. (sadece eteği 40 tl ye almıştım, etiketi de üzerindedir)
87. resim: H&M marka yağmurluk. 4 yaş. 20 tl.
88. resim: Old navy marka şort salopet. yazlık kumaştan. Hiç giyilmedi. 4 yaş. Fiyat 15 tl.
90. resim: Next marka şort salopet. 0-3 ay. 12 tl. bu ve alttaki yurtdışından alındı. İnan bu fiyatların 3 katına aldım.
91. resim: Next marka şort salopet. 0-3 ay. 12 tl.
94. resim: Gymboree marka elbise ve bandanası. 0-3 ay. 25 tl.
99. resim: First impressions marka papatyalı body. 3-6 ay. 12 tl. 25 tl ye almıştım.

Çoklu alımlarda fiyatlarda biraz daha yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…