Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
100.000 tl ile para ile para kazanmak
- Konu Sahibi Gabriel_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
- 148
- 29 Ekim 2015
- 548
- 461
- 33
Ne değişik bir fikirmiş bu böyle kar eder var mı çok ya :))Altının ucuz olduğu ülkelerden altın getir burada sat.
Ama buradaki kuyumcuyu falan baştan ayarlaman, ayarından maliyetinden alaşımından bilmem nesinden emin olman lazım.
Bu bağlantıları Nasıl kuracam o ülkeyleAltının ucuz olduğu ülkelerden altın getir burada sat.
Ama buradaki kuyumcuyu falan baştan ayarlaman, ayarından maliyetinden alaşımından bilmem nesinden emin olman lazım.
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Altının ucuz olduğu ülkelerden altın getir burada sat.
İyotsuz kuzum fiziksel anlamda alım yaparak kar edemez çünkü alım yapabilmesi için Tl yi o ülkenin para birimine veya dolara çevirerek alması lazım. Döviz kuru mekanizması fiziksel olarak kar etmesine izin vermez. Ancak sanal olarak arbitrajdan yararlanması gerek ki saniyesinde alım satım yaparak kar edebilsin, bunun için de farklı iki piyasada bulunmak durumunda.
Kaldı ki işlenmemiş altın ithalatı yapabilmesi için borsaya üye olması gerekir ve bunun da kısıtlaması var, getirilen işlenmemiş altını 6 ay içerisinde ürün olarak satışa sunma kuralı(2011den sonra değiştiyse bilemem). Eğer getireceği saf veya külçe altın değilse yine kar atmesi mümkün değil. 100.000 lira bu iş için yeterli gelmedi bana.
Ya sonuçta 100.000 ile kredi çekmeden ev alamam Ankara'da yaşıyorum sonuçta o yüzden o pek olmaz . Hani ben şöyle bşy istiyorum diyelim ki 40.000 e arsa aldım bi süre sonra bu arsayı 50.000 e sattım ve 10.000 kazandım gibi .bu tarz daha pratik şeyler lazım
Tabii işin içine girince Nasıl olur alım satım olayı bilmem ama
Farklı fikirlere açığım
İddia oynamayı bile düşündüm
Farklı fikirlere açığım
- 29 Ekim 2015
- 548
- 461
- 33
İlla ankaradan almanıza gerek yok ki evde alsanız başka bir ilde olabilir. Kuzenim 115 bin e 1+1 aldı içine biraz masraf yaptı ki ev İstanbulda ve 0 daire idi. 1 sene sonra 230 bin e sattı. Ankarada olacaksa illa bulabilirsiniz bence orda da.Ya sonuçta 100.000 ile kredi çekmeden ev alamam Ankara'da yaşıyorum sonuçta o yüzden o pek olmaz . Hani ben şöyle bşy istiyorum diyelim ki 40.000 e arsa aldım bi süre sonra bu arsayı 50.000 e sattım ve 10.000 kazandım gibi .bu tarz daha pratik şeyler lazım
Farklı fikirlere açığım
- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
- 148
Ne değişik bir fikirmiş bu böyle kar eder var mı çok ya :))
Bu bağlantıları Nasıl kuracam o ülkeyle
İyotsuz kuzum fiziksel anlamda alım yaparak kar edemez çünkü alım yapabilmesi için Tl yi o ülkenin para birimine veya dolara çevirerek alması lazım. Döviz kuru mekanizması fiziksel olarak kar etmesine izin vermez. Ancak sanal olarak arbitrajdan yararlanması gerek ki saniyesinde alım satım yaparak kar edebilsin, bunun için de farklı iki piyasada bulunmak durumunda.
Kaldı ki işlenmemiş altın ithalatı yapabilmesi için borsaya üye olması gerekir ve bunun da kısıtlaması var, getirilen işlenmemiş altını 6 ay içerisinde ürün olarak satışa sunma kuralı(2011den sonra değiştiyse bilemem). Eğer getireceği saf veya külçe altın değilse yine kar atmesi mümkün değil. 100.000 lira bu iş için yeterli gelmedi bana.
Kılıcbalığım naber?
Benim de her ne kadar kafama yatmasa da gördüm.
Eşim kırgızistandan ya da kazakistan'dan altın getirtti. Hatta onlarda 500lü mü ne numaralar araştırdı etti. Gümüş mü bakır mı ne karışık bir alaşım var yani. İstediğin gramda külçe yapıyorlar. Hani gr altın gibi. Burada imalatçıya satınca %20 gibi bir kar bıraktı. Örnek veriyorum 80 dolara aldığını burada 100e sattı ama piyasası zaten 110 bunun. Her yolcunun 100 gr kadar külçe çıkarma şansı var zaten hepi topu. Ondan sonrası kaçağa giriyor.
Yani çeyrek aldım çeyrek sattım gibi değil.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Anladım kuzum, detaylı konuşalım sonra bunu özelden. Bu arada iyiyim sen nasılsın :)Kılıcbalığım naber?
Benim de her ne kadar kafama yatmasa da gördüm.
Eşim kırgızistandan ya da kazakistan'dan altın getirtti. Hatta onlarda 500lü mü ne numaralar araştırdı etti. Gümüş mü bakır mı ne karışık bir alaşım var yani. İstediğin gramda külçe yapıyorlar. Hani gr altın gibi. Burada imalatçıya satınca %20 gibi bir kar bıraktı. Örnek veriyorum 80 dolara aldığını burada 100e sattı ama piyasası zaten 110 bunun. Her yolcunun 100 gr kadar külçe çıkarma şansı var zaten hepi topu. Ondan sonrası kaçağa giriyor.
Yani çeyrek aldım çeyrek sattım gibi değil.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Ankarada kuzenim oturuyor. Az bir parayla arsa alimina girişti şansı mi döndü ne oldu bilmiyorum sanırım hiç haram bulastirmadigi için kısa bir sürede yani bir kaç yilda bu işten 1 milyon lira kazandı masallah.. Ucuz ama gideri olan arsa bulmak çok önemli...
Yapabilirsiniz neden olmasın yeter ki doğru planlar yapın. .
- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Vauuuvvvv diyorumAnkarada kuzenim oturuyor. Az bir parayla arsa alimina girişti şansı mi döndü ne oldu bilmiyorum sanırım hiç haram bulastirmadigi için kısa bir sürede yani bir kaç yilda bu işten 1 milyon lira kazandı masallah.. Ucuz ama gideri olan arsa bulmak çok önemli...