Bugün aldım tavsiyeniz üzerine . İnternette de biraz araştırma yapmıştm korkarak az az sürdüm şimdi hafif kızarma oldu sadece. Umarım işe yarar bu da olmazsa son çare roaccutane artık . Ne sivilceymş yahu kaç yaşına geldik
ceylos merhaba
bendede 1 yıldır gıtmeyen ıclerınde yağ bezelerı oluşan yanı kist, sıvılceler var.
daha cok boyun bölgemde ve yüzde yanı komple sağ tarafımda...
ne kullandıysam fayda etmedı gercı cok düzenlı kullanan bırıde değilim
ilk defa bu hafta sivilcem azaldı.
kullandıklarımı yazıyorum lütfen yorum yap...
sebamedle yıkıyorum yuzumu lıkıt jeliyle.
fondeten değiştirdim bb krem kullanıyorum ve aksam sadece azerderm adında 2 saat sürüp yıkadığım bır krem var.
1 hafta dolmadan herkes düzeldığını fark etti.
diğer günlerden farklı bu hafta kullandıklarım bunlar...
sana sorum: azertermı nasıl bılırsın :)?
not.cildim hassas.
canım bir hormon testi yaptırdın mı roaccutane ile geri dönen sivilcelerin nedeni genelde hormal oluyormus. yağlı bir cildin varsa eger haftada 1 acneyse kullanabilirsin yağlanmayı çok azaltyor benm sivilcelerin nedeni yağlı ciltti o yuzden bana cok iyi geldi hiç bir ilaç bu kadar yağlanmayı kontrol edemyordu hep makyajım bozluyordu parlıyordu yuzum artık oyle sorunlarım yok acnelyse i haftada bir süreceğim ve yağlanma sorunu tamamen ortadan kalkcak
canım oncelıkle gecmıs olsun fakat bebek dusnuyorsan kesnlıkle cok dıkkat etmelısın cunku bu kremın ıcındekı madde 'teratojen' olarak sınıflandırılıyor yani gebelikte kesnlikle kaçınılması gerekiyor ve deriden de kana geçebiilicegi için kullanma bence fakat yağlanma ve izler için benim de yaptığım yağlanmayı azaltan bi peeling önerebilirm hemde zararsz :) bir yemek kaşığı kadar toz şekerin üstüne limon sıkıyorsun birazcık ve bnu tüm yüzüne uyguluyorsun 5 dakika kadar ovustur cok bastırmadan yıkadıktan sonra ınanamcaksn ınanlmaz yumusak oluyor cıldın haftada 3 kere yap bunu izler azalır bir de glikolik asit içeren şeyler kullanabilirsin onlar da izlere iyi geliyor geçmiş olsun canm inş yardımcı olur sana bunlar
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
deriyi soymak iyi bi çözüm değil, kısa vadede güzel sonuç alırsın da uzun vadede cildi mahfedersin..hassaslaşır cildin, incelir çünkü
cildin yağlı olması sivilce problemi olarak bir dezavantaj ama kırışıklığa karşı da ki bence bu çok daha önemli bi avantaj
o nedenle bu tür kremlerle cildinizin dengesiyle oynamamamınızı tavsiye ederim
ben prp ile tüm sivilcelerimle, ve biçok prp sonrasında farkettiğim- aaa bu da varmış bundan da kurtuldum dediğm sorunumla vedalaştım..bi araştırın derim
deriyi soymak iyi bi çözüm değil, kısa vadede güzel sonuç alırsın da uzun vadede cildi mahfedersin..hassaslaşır cildin, incelir çünkü
cildin yağlı olması sivilce problemi olarak bir dezavantaj ama kırışıklığa karşı da ki bence bu çok daha önemli bi avantaj
ben prp ile tüm sivilcelerimle, ve biçok prp sonrasında farkettiğim- aaa bu da varmış bundan da kurtuldum dediğm sorunumla vedalaştım..bi araştırın derim
CANIM GLİKOLİK ASİT yazmışsın bunlar neler mesala ne kullanmam gerekiyor yardımcı olabilirmisin isimlerini verebilirsen. bide bb krem kullanıyormuşsun cnm hangi bb kremi kullanıyorsun onu yazabilirmiisn bende almıyı düşünüyurm .
Bencede dogru kullanamamis olabilirsin ben de bu sene ogrendm nasil kullanmam gerektgini ve sunu solym roaccutane in icinde acnelysein icndeki maddenin aynisi var biri hap birini suruyorsun yani ikiside ayni sey benmde bisuru derimin altinda sivilce vardi hepsini disariya atti bence bir kere daha dene cildini sakin nemsiz birakma ben bu hatayi cok yapiyordum ikide bir cildimi yikayinca yaglanma azalcak saniyordum hic de azalmio hatta dhaa da artyo yag salgisi o yuzden nemlendrici kullanmak cok cok cok onemlyms bunu bu sene ogrendm bende cok gecms olsun bence acnelyse e bir sans ver :)
tşk edrm dün aldım zaten 2 günr kullanıyorum ama bende yanma batma kızarma karıncalanma gibi bişey olmuyo normalmi sence?
birse salisilik asitten bahsetmişsin en son gttğm doktr bana salisilik peelng önermişti sadece bi seans yaptırabldm çok pahalı geldi 100 lira seansı .etkili olacağınıda düşündüm açıkçası.sanrm eczaclk okuodn sence bunu eczanede yaptrmak mümkünmü salisilk peeleng solüsyonun
33 yaşındayım ve 15-20 yıldır geçmek bilmeyen sinirlerimi bozan bu problemi yaşıyorum yıllardır hemen hemen kullanmadigim ilaç kalmadı 3 kur raocutan kullandım ama yinede geçmedi. Şu an Nob. Ecz. Kremi istedim geldi bu aksam başlıyorum inşallah iyi gelir banada,
canım 2 gün kullandıysan bır gun bırak sonra devam et kullanmaya bende de hıc bısey olmamstı sonradan oluyor zaten ınanlmaz derecede soymaya baslıcak bırazcık bekle nemlendrici ihmal etme mutlaka sür :) salisilik asite gelince bu da peeling ajanıdır ve BHA dedgmz beta hidroksi asitlerdendir birde AHA lar var bunlarda alfa hidroksi asitler glikolik asit de bunalrdan biri.. eczanede yapılır mı bılmıorm fakat zaten acnelyse kullanıyorsan kükürtlü sabun salisilk asit ve diger peeling özelliği olan seylerden uzak dur cunku cildin cok tahris olablir. salisilik asit seansı yaptrmak yerıne bence kremlerini ve temzleyiclerini alablırsın garnier 3 ü bir arada saf ve temiz de salisilik asit var mesela bunu kullanabilrsn cok ucza etki etmesi daha uzun surer ama aynı madde sonucta zaten acnelyse ole bı soycak ki hic baska bseye gereksınım duymıcaksngeçmiş olsun
çok teşekkür ediyorum gelişmeleri burdan bildiririm birde bu güneş kremi ve bb kremi soracaktım güneş kremini sürdükten sonra üstüne bb kremi mi sürüyosun Nemlendirici leri nasıl kullaniyosun onlara ilgili ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim tşk. Ediyorumcanım cok gecms olsun.. gece yatmadan azar azar sur nemlendrici unutma sakın cıldı nemlendırmemek akne problemi olan insanların (bende dahilim ) yaptığı en büyük hata malesef.. acil şifalar diliyorum
bi gün ara verecem yani anladım tmm cnm öyle yaprm.nemlendirici yerine evde bi deri merhemi var sivilceme sürünce anında kızarıklığı alıp söndürüyo yeni keşfettim onu nemlendirici yerine ondan yararlansam olurmu dermovate krem.
salisilik asit şu an düşünmüyorum zaten aknelsyelalternatif olarak düşnyrm yani garnearı kullandım salisilk oranı az diye faydasız oranın yüksek olması lazım.(benm cildim öyle kolay tahriş olan bi cild değil herşeye alışkın malesef)
ama acnelyseye devam ediyorum şu an sivilclerimi yatştrdığı içinde dermovateye tşkr borçluyum:))
çok teşekkür ediyorum gelişmeleri burdan bildiririm birde bu güneş kremi ve bb kremi soracaktım güneş kremini sürdükten sonra üstüne bb kremi mi sürüyosun Nemlendirici leri nasıl kullaniyosun onlara ilgili ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim tşk. Ediyorum
canım bende yarın cildiyeye gitmeyi düşünüyorum hassas bir cildim var böylee çok aşırı sivilcem yok ama geçmesini istiyorum ve açıkçası hapa yöneldim.Doktorumu ikna ettirebilirsem yazdırmayı düşünüyorumda bu hapın zararları hakıkında bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?