Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ceylos612

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
64
5
18
34
Sakarya
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..

Canımm merhaba kremın etkısıne ınanamıyorum yuzun cok guzel olmus. Bende suanda zoretanın kullanıyorum.sende daha once bu tarz ılaclar kullandın mı ayrıca krem sankı ızlerınıde gecırmıs. Bende doktoruma sorucam ılacın yanında bu kremı verır belkı banada :) senın adına vok sevındım ayrıca darısı basıma :)

Canm merhaba, yok ben haplari kullanmadm doktorum yazmak istedi son care dedi ben istemedm yazdrmadm cunku vucudumun diger yerleri cok hassas ve kuru ayrica egzamali o yuzden korktm. Zaten o zoretaninin icinde isotretinion var o da retionic acid demek ayni seyler yani acnelyse zoretaninin krem sekli ama yuzu feci tahris edyor. Zaten hapta krem de once yuzdeki sivilcelerde artis yapiyor hepsni cikartyor ve gecryor tamamen. Acnelyse sivilce izlerine birebir benmkiler gecti nerdeyse cok cok az gorulmuyor bile ama dogru kullanmak cok onemli canm. Hap tedavisinden sonra doktorlar izler tamamen gecsin diye verebiliyorlar bu ilaci gecms olsun canm herkes sivilcesiz bir yuze kavussun insallah :)

Aynen bende istıcem bu kremden benım ızler cukurluklar falan var canımı cok fazla sıkıyor doktor belkı banada verır su tedavı bıtsın bakıcaz sonrasına artık:) tesekkur ederım ayrıca sanada gecmıs olsun canım :)

değişim inanılmaz cidden . Bende yıllardır sivilce problemi yaşıyorum yağlı cilt yüzünden. Peki kullanım şeklinizi ayrıntlı olarak anlatabilir misiniz? Gün aşırı mı kullanıyoruz kremi

değişim inanılmaz cidden . Bende yıllardır sivilce problemi yaşıyorum yağlı cilt yüzünden. Peki kullanım şeklinizi ayrıntlı olarak anlatabilir misiniz? Gün aşırı mı kullanıyoruz kremi

aynen ya bende bu zamana kadar ne kullandıysam olmadı bebek düşündüğüm için hapta kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum ama arkadaşında dediği gibi kullanım şeklini anlatırsan sevinirim..sürüp bekletiyomuyuz iyice yediriyomuyuz gündüz mü akşammı sürülecek?

Merhaba arkadaslar ben simdi size ayrintili olarak anlatacagim. Baslamadan once cilt tipinizi iyi anlamlisiniz yani hassas bir cildiniz varsa cok tavsiye etmyorm onun yerine daha az oranda retinoic acid iceren kremler kullanabilirsiniz isotrexin jel gibi mesela cunku acnelyse em guclusu smdi gelelm nasil kullandigima.
Geceleri kullanmak sart oncelikle ve gunes koruyucusu olmadan kesinlikle disari cikmayin yaz kis farketmez yeni baslicaksaniz cok cok az surmeniz gerekli gercekten bezelyenin yarisi kadar butun yuze yeter benm tum yuzjmde svlce vardi sizin nerde varsa oraya surebilirsiniz (yalnz bebek bekleyenler icin kremi de kullanmamalisiniz cunku kana gecebilir cok az olsa da ). Bezelyenin de yarisi kadar 2 gun suruyoruz sonraki gun dinlendirin benm yuzum sismisti boyle bisey szn de basniza gelmesn sonraki gunler cok az artirabilirsiniz cildinizin tolare edebildigi kadar bazi gunler cok canm yandigi icin kullanmayi biraktgim oldu cildinizin durumu sizi yonlendirir cok fazla zorlamayin cildinizi cok kurcalamayin yikamayin nemlendirici mutlaka kullanin ben bepanthene kullaniyorum ayrica madecassol ve hametan da almanizi oneririm cok iyi geliyor tahris oldugu zaman bazi gunler dinlendrin tam bir zman araligi soyleyemem zaten herkesin cildi farkli reaksyon gosterir. Ayrica ilk baslarda sivilcelerde artis olacak sakin birakmayin kizlar hepinize sivilcesiz cillop gibi yuzler dilerm :)

Ay kizlar solemyi unutmusum gece surup yatiyosunuz :) bi de cok kasiniyor kasimamaya calisin kasirsaniz sakin elinizi gozunuze goturmeyin ben yaptim gozumun ustu soyuldu komple ayrica dudak ve goze cevresine kesnlkle surmeyin bide ben bb krem kullandm cok iyi geliyor cunku nemledrme de yapiyor gozenekleri de tikamyor :)

roacutan 2 kez uzun süreli kullalndm malesef sivilcelerle başbaşayım
acneliyse tretin isotrexin benzamin benzac aknefug differin nadixa aksil5 vedaha aklıma gelmeyenler hepsini kullandım roacutan hariç etki eden olmadı şimdi akneliseyi düzgün kullanmadımmı diye düşünmeye başladım .tekrar deneyecem şu an isotrxn kullanıyorum ama faydasız benim içte olan çıkmamış sivilcelerimde var deri altı denemk istiyorum inş faydası olur

Bencede dogru kullanamamis olabilirsin ben de bu sene ogrendm nasil kullanmam gerektgini ve sunu solym roaccutane in icinde acnelysein icndeki maddenin aynisi var biri hap birini suruyorsun yani ikiside ayni sey benmde bisuru derimin altinda sivilce vardi hepsini disariya atti bence bir kere daha dene cildini sakin nemsiz birakma ben bu hatayi cok yapiyordum ikide bir cildimi yikayinca yaglanma azalcak saniyordum hic de azalmio hatta dhaa da artyo yag salgisi o yuzden nemlendrici kullanmak cok cok cok onemlyms bunu bu sene ogrendm bende cok gecms olsun bence acnelyse e bir sans ver :)

sağlık ocağından yazdırılabiliyomu ?

Bugün aldım tavsiyeniz üzerine . İnternette de biraz araştırma yapmıştm korkarak az az sürdüm şimdi hafif kızarma oldu sadece. Umarım işe yarar bu da olmazsa son çare roaccutane artık . Ne sivilceymş yahu kaç yaşına geldik

Öncelikle geçmiş olsun. İnsanın uzun süredir yaşadığı soruna gerçek çözümü bulması müthiş bir şey. Bende uzun yıllardır ara ara artış gösteren sivilce problemi ile uğraşıyorum. Bu ara sivilceden çok izleri ile başım dertte. 10 gün önce doktora gittim. Krem olarak eritretin verdi.Düzenli kullanmaya başladım,yüzümü germesi haricinde sıkıntı verecek yan etkisi yok.Şu an da alevlenme mevcut. Sivilceyi arttırdı ama pes etmeyip devam edersem geçici olacağını öğrendim. 1 ay kadar devam etmeyi düşünüyorum eğer kayda değer sonuç alamazsam , sizi dinleyip acnelyse alacağım.

ARKADAŞIM çok sağl paylaştıkların için canm ya ben bebek düşünüyorumda cildimde sivice izi var ve çok kötüü acaba kremi 2 günde bir kullansam olmazmı ya bana bir care ne olursun aradada sivilce 2-3 tane çıkıyor adett dönemime yakın bende kullansam olmazmı ban yardımcı olurmusn lütfen sivilce izlerim berbattt

bende 10 yıla yakın oldu sivilce ve izleri ile uğraşıyorum.roaqutan kullanmıştım çok güzeldi aa sadece 1yıl sonra eskisi gibi oldu.ve kesinlikle şunu tavsiye ediyorum o kadar ağır bir ilacı kullanmayın bence.vücutta bir çok hasar bırakıyor.üstelik geçici bir çözüm.ben artık lazer düşünüyorum diğerleri etkili olmuor maalesef(((

canım oncelıkle gecmıs olsun fakat bebek dusnuyorsan kesnlıkle cok dıkkat etmelısın cunku bu kremın ıcındekı madde 'teratojen' olarak sınıflandırılıyor yani gebelikte kesnlikle kaçınılması gerekiyor ve deriden de kana geçebiilicegi için kullanma bence fakat yağlanma ve izler için benim de yaptığım yağlanmayı azaltan bi peeling önerebilirm hemde zararsz :) bir yemek kaşığı kadar toz şekerin üstüne limon sıkıyorsun birazcık ve bnu tüm yüzüne uyguluyorsun 5 dakika kadar ovustur cok bastırmadan yıkadıktan sonra ınanamcaksn ınanlmaz yumusak oluyor cıldın haftada 3 kere yap bunu izler azalır bir de glikolik asit içeren şeyler kullanabilirsin onlar da izlere iyi geliyor geçmiş olsun canm inş yardımcı olur sana bunlar

canım bir hormon testi yaptırdın mı roaccutane ile geri dönen sivilcelerin nedeni genelde hormal oluyormus. yağlı bir cildin varsa eger haftada 1 acneyse kullanabilirsin yağlanmayı çok azaltyor benm sivilcelerin nedeni yağlı ciltti o yuzden bana cok iyi geldi hiç bir ilaç bu kadar yağlanmayı kontrol edemyordu hep makyajım bozluyordu parlıyordu yuzum artık oyle sorunlarım yok acnelyse i haftada bir süreceğim ve yağlanma sorunu tamamen ortadan kalkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…