Canımm merhaba kremın etkısıne ınanamıyorum yuzun cok guzel olmus. Bende suanda zoretanın kullanıyorum.sende daha once bu tarz ılaclar kullandın mı ayrıca krem sankı ızlerınıde gecırmıs. Bende doktoruma sorucam ılacın yanında bu kremı verır belkı banada :) senın adına vok sevındım ayrıca darısı basıma :)
Canm merhaba, yok ben haplari kullanmadm doktorum yazmak istedi son care dedi ben istemedm yazdrmadm cunku vucudumun diger yerleri cok hassas ve kuru ayrica egzamali o yuzden korktm. Zaten o zoretaninin icinde isotretinion var o da retionic acid demek ayni seyler yani acnelyse zoretaninin krem sekli ama yuzu feci tahris edyor. Zaten hapta krem de once yuzdeki sivilcelerde artis yapiyor hepsni cikartyor ve gecryor tamamen. Acnelyse sivilce izlerine birebir benmkiler gecti nerdeyse cok cok az gorulmuyor bile ama dogru kullanmak cok onemli canm. Hap tedavisinden sonra doktorlar izler tamamen gecsin diye verebiliyorlar bu ilaci gecms olsun canm herkes sivilcesiz bir yuze kavussun insallah :)
değişim inanılmaz cidden . Bende yıllardır sivilce problemi yaşıyorum yağlı cilt yüzünden. Peki kullanım şeklinizi ayrıntlı olarak anlatabilir misiniz? Gün aşırı mı kullanıyoruz kremi
aynen ya bende bu zamana kadar ne kullandıysam olmadı bebek düşündüğüm için hapta kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum ama arkadaşında dediği gibi kullanım şeklini anlatırsan sevinirim..sürüp bekletiyomuyuz iyice yediriyomuyuz gündüz mü akşammı sürülecek?
roacutan 2 kez uzun süreli kullalndm malesef sivilcelerle başbaşayım
acneliyse tretin isotrexin benzamin benzac aknefug differin nadixa aksil5 vedaha aklıma gelmeyenler hepsini kullandım roacutan hariç etki eden olmadı şimdi akneliseyi düzgün kullanmadımmı diye düşünmeye başladım .tekrar deneyecem şu an isotrxn kullanıyorum ama faydasız benim içte olan çıkmamış sivilcelerimde var deri altı denemk istiyorum inş faydası olur
Bencede dogru kullanamamis olabilirsin ben de bu sene ogrendm nasil kullanmam gerektgini ve sunu solym roaccutane in icinde acnelysein icndeki maddenin aynisi var biri hap birini suruyorsun yani ikiside ayni sey benmde bisuru derimin altinda sivilce vardi hepsini disariya atti bence bir kere daha dene cildini sakin nemsiz birakma ben bu hatayi cok yapiyordum ikide bir cildimi yikayinca yaglanma azalcak saniyordum hic de azalmio hatta dhaa da artyo yag salgisi o yuzden nemlendrici kullanmak cok cok cok onemlyms bunu bu sene ogrendm bende cok gecms olsun bence acnelyse e bir sans ver :)
sağlık ocağından yazdırılabiliyomu ?
Canm yazdrmana gerek yokki 6 tl zaten :) o kadar milyarlar harcadktan sonra 6 tl gercekten kendmi kotu hissettryor...
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
ARKADAŞIM çok sağl paylaştıkların için canm ya ben bebek düşünüyorumda cildimde sivice izi var ve çok kötüü acaba kremi 2 günde bir kullansam olmazmı ya bana bir care ne olursun aradada sivilce 2-3 tane çıkıyor adett dönemime yakın bende kullansam olmazmı ban yardımcı olurmusn lütfen sivilce izlerim berbattt
bende 10 yıla yakın oldu sivilce ve izleri ile uğraşıyorum.roaqutan kullanmıştım çok güzeldi aa sadece 1yıl sonra eskisi gibi oldu.ve kesinlikle şunu tavsiye ediyorum o kadar ağır bir ilacı kullanmayın bence.vücutta bir çok hasar bırakıyor.üstelik geçici bir çözüm.ben artık lazer düşünüyorum diğerleri etkili olmuor maalesef(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?