Sivilceli Ciltler 10 yıldır cildim böyle (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Evet benim de tek ve son çarem onda sanırım, bir an evvel başlamak istiyorum artık şu ilaca:bbo:

tatlım aktıf yok demıssın ama resımlerden qördüqüm kadarıyla kıstık sıvılcelerın war bnce bunun roac yada zoratanın kullansan kesın sonuc olr izler için se 6-7 seans lazer qerekır bnce aynı sorundan bnde dertlıyım ama bn zoratann qoruorum tedavı olrk 3 ayımdayı bıde bnm sadece yanak kısmım qöz altı nın asaqısında az bı bollgede war ama soledıqım qıbı kıstık olduqu ve için zoratanın sart qıbı ve tum tedavı yontemlerını bitirmişin sanırsam inş qecer cnm yerimseniben

Evet aslında aktif fazla yok derken hani şu beyaz uçlu ya da kırmızı kocaman sivilceler yok anlamında demiştim o yüzden senin dediğin doğru olabilir tatlım, zaten bu başlığı da benim kendi cildimle ilgili olarak bile tanımlayamadığım şeyler olursa bunları sizlerden yardım alarak tanımlamak için açmıştım, o yüzden her birinizin dedikleri çok değerli benim için.

anladı cnm bnde 3. ayımdayım ve bu ay 60. mq kullanıorum abartıldıqı kadr zor dııl bu ilçla bas etmek tavsym özl bı has . sağlam bı doktra qıt ve su sacma sapn maskelrden vs.. seylerden uzak dur daha kötü oluo..

Bana Roaccutane'ı veren doktor Medicana hastanesinde bir dermatolog idi, çok fazla araştırmadan gitmiştim esasında ama gittiğim doktorlar arasında tek Roa'yı veren o olduğu için epilasyon bittikten sonra yine ona gitmeyi düşünüyorum açıkçası, başka doktora gittiğimde yine aynı şeyleri yaşıyorum çünkü dur antibiyotik yazayım dur aknilox yazayım, geçmiyor kardeşim benim yüzüm artık onlarla :)
Bir de bu cilt tedavisi ile ilgili bir şey duymuştum, bu tip tedaviler belli bir yaşa kadar yapılıp bitirilmeliymiş, 30'lu yaşlarda tedavisi daha zorlaşıyor ve süre olarak yavaşlıyormuş artık akneler ve lekeler iyice yerleştiği için, bu da mantıksız gelmemişti bana, doğru olabilir, neticede bünye belli bir yaştan sonra yavaşlamaya başlıyor, elastikiyetini kaybediyor, o yüzden tamamlayayım da bitsin diyorum.
Maske vs dersen bende bir dönem bitkisel ne varsa uyguluyordum ama sende biliyorsun bizim tipimizde ciltler öyle her şeyi kabul etmiyor, aşırı hassaslık gösterebiliyor fakat şu anda sadece Garnier 3in1'i kullanıyorum maske, temizleyici yahut peeling olarak, buna cildim ne tepki gösterdi ne olumsuz bir şey oldu, aksine kullandıktan sonra gerçekten gözle görülür derecede olumlu anlamda bir şeyler oluyor cildime, tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama bir güzel geliyor gözüme, temizlendiği için herhalde...

aynı benim cildimdesin sorununda aynı benmkyle sadce sennki daha fazla benim sadece sag yanagımdasivilce izlerim var.. çukurlar yanii bende zoretanin kullandım 4 ay çok güzel bir ilaç devam edemedm süresinde yazdıraamdığım için ama eylül gelsn güneşler gitsn yeniden kullanmaya baslayacagım bende ilk haftadan etki etmltii pürüzsüz olmştu cildim enson hazıranda kullanmıştım tabiişimdi cildim eskiye döndü bence roauccutane dan klorkma cildin hassaslığı geçer geçmez başla diğer çözümlerin hepsi geçici..

Yook korkmuyorum ki zaten, sadece -daha önce de belirtmiştim- lazer epilasyona gidiyorum, ikisini aynı dönemde yürütmüyorlar, epilasyonun bitmesini bekliyorum. İlk haftadan etki etmeye başlamış sende, ne şanslısın... Ah benim de öyle olsa keşke ama bir başlasam artık sıkıldım beklemektenklava:

bi ara bnde kullandım garnıer saf ve temız serısının 3 u bır arada ama duruo bnde aman aman bı farkı olmadı tabı roac. zor etkı edıo o napsın zamn konusuna qelınce sıvılce tedavısı qenel anlmda 6 ay hade en fasla 8 ay surer ama sız bnm qıbı ılk zmnlr bılmıosanız 2 ay kremlerle uqrasırsınız orasıda ayrı
bitkisel ürünlerden bı tek kil iiyi qelmıstı ama oda bı yere kdr tedavımden snr dokturuma danısıp temızlık olark qül suu ve kil düşünüorum ama daha 4 ayımda flnım erkn daha tbı...bnm annmler ılacı kullanmamı ıstemıolr sevqılım bıle.. hepsı korkuor ama sole bı durum var hayatım boyunca yasamıcagıma 6 ay yasamam daha ii herşey bizim için hayırlısı olsn sivilcesiz qünler kaydirigubbakcemile3

roaccutane kullanan arkadaşımın yüzü bebek gibi ama en düşük dozunu kullandı o

bnim cildimde tıpkı senin gibi roaccutane tedavisi gördüm şuan sivilcem yok ama çukurlarım vr sendede o çukurlarda zerre etkili olmıcak kullandıgın ilaçlar kremler.kimyasal peling olayına hiç bulaşma derim o çukurlarda etkili deil lekelerde etkin.fraksiyonel co2 lazer araştır ben onu düşünüyorum ayrıca dermaroller kullanıp üzerine kök hücre ekstresi ve hoda kapsülü gibi cilt yeniliciler kullanmakta gayet mantıklı geliyor

benim cildimde de var bu sorun,msjında yazdıklarını okuyunca ne demek istediğini anlamıştım fotoğrafları görünce iyice emin oldum.bende sivilce sonrası kalanlar her yaz büyüdüğünü hissettiğim sivilce izleri hafif çukurluklar(elleyince kabartı varmış gibi geliyo sanırım altında sivilce var) ve sağ yanağımda kırmızılık var makyaj allık vs ille daha belirginleşiyorlar.ama sende farklı olarak sivilceler de var.ben roaccutane kullanmıştım 5 ay kullandım tedaviyi yarıda kesmişim galiba 2.postayı da kullanmaya başlamıştımki yüzüm soyuldu falan yan etkilerine dayanamadım bıraktım bu sefer.bunun yanında doktor contractubex(yazılışı böyleydi sanırım) bir jel verdi izler için.daha önce başka bir doktor bütün ısrarlarıma rağmen roaccutane yazmamış antibiyotiklerle geçirmeye çalışmıştı.ve eritretin vermişti bana hiç iyi gelmedi.

cildim çok hassaslaştı,neyi kullansam dokunuyor makyaj bile yapsam kırmızılıklar belirginleşiyo birgün dinlendirmek zorunda kalıyorum cildimi.ve güneşle birlikte o kırmızılık dediğim lekeler derinleşiyor.şimdilik bıraktım kendi haline.lazer tedavisi falan iyi gelirmi acaba bu sivilce sorunu hem maddi hem manevi kayıp.doktorlara da güvenmiyorum artk.

keske tedavını bıtırıpte devam etseydın aynı jelden bnde kullanıorum sımdılık ıı qıbı hafıf hafıf ölü deriyi atıyor ama lazer fln iz için önce kökünü kurmak lasım oda bu lanet olası ilaçla oluyor mafoldumben

canım bennimde 2 sene önce böleydi gözenek deilde kırmızı lekeler lise 1 deyken sonra ben bi salyangoz kremi kullanmaya başladım şuan yüzüm pürüzsüz Allaha şükür doktor bi tonic yaptı onunla temzleyip salyangoz kremini sürdüm AMA ! cildin yağlıysa bu kremi gözneklerin ustune surunce daha çok açlıo onu farkettim ama bi maskem var onu yapınca geri kapanıo 2 tanesi hariç yani bilgilendirmek istedım canım umarım bebek gibi bir c,ldin olur

Bepanthene plus kullanıyordum 2 haftadır falan o da koca koca sivilceler yaptı çenemde, uçları da yok alttan kırmızı kırmızı kist şeklinde ve canım yanıyor. Onu da bırakıyorum şimdi, zaten bepanthene başlığında okudum ki normalini kullanıyormuş yağlı ciltler, plus kuru ciltler içinmiş. Off Allah dermanı olmayan dert vermesin ama bıktım şu sivilceleren, izlerden!..

Şimdi de yüzümde bir sürü sivilce çıktı dediğim gibi, yüzümün son hali budur.
Size bu iğrençliği yaptığım için üzgünüm kaydirigubbakcemile3
Ama bunlar durulacağına daha da azıyor
Ergen kızlardan farkım kalmadı yeminle :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…