• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 10 yaşındaki oğlum ve ağlama krizleri...

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

selinay2002

Boy:1.65Başlangıç78güncel72.1hedef 60
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
4.105
668
688
slm kızlar ne yapacağımı şaşırdım 10 yaşındaki oğlum iste diği olmayınca ağlıyor,bugün bir yere gittik dönüşümüzde ben eve dönmek istemiyorum diye problem çıkardı gidersem beni çocuk kulübüne bırakacaksın diye tehtid etti eve gitmemiz gerekiyo dediğimde ağlamaya başladı bende sinirlendim sarstım biraz,bu sefer ölmek istiyorum diye ağlamaya başladı anlamıyorum ne yapmam gerek kızlar her gittiğim yerde sorun yaşamaktn sıkıldım artık....

arkadaşlarıyla görüştüğümüzde de kendi istediği olmazsa yanıma geliyo gözleri doluyo şikayet ediyıo yaşında gibi değilde 5 yaşında gibi davranıyo dersleri süper anlamıyorum artık ne yapmam gerekiyo...

başka böyle sorunları olan yokmu kızlar neler yapıyorsunuz....

ben size pedagoji portali ya da pedagog adem gunes'i onerecegim, google'dan arayin cikar..
sorunu olmayan bir cocuk boyle hareket etmez
sanirim yardima ihtiyaci var...

Ölmek istiyorum kelimesi beni ürküttü hemen bir piskoloğa gidin çocuğun ruhen çektiği bir acı var geciktirmeyin ergenlikte patlar

haklısınız sanırım kızlar bi psikoloğa gitmenin zamanı geldi...

Back