- 14 Mayıs 2021
- 59
- 53
- 3
- Konu Sahibi buzdansaray
-
Buraya kadar dikkatle ve cidi cidi okudum adınıza endişelendim hattaBazen diyorum ki o mu büyü falan yaptırdı da bitti ilişkim , vallahi bu aklıma o kadar çok geldi ki bi kısmetimi mi bağladı bi şey mi yaptı diye düşünüyorum bazen bu takıntıyla ondan beklenir cunku bu.
Pardon ?? Neye göre sorunlu olarak değerlendiriyorsunuz beni ? Bence şu an asıl sorunlu sensin . Yaşanmıyor mu bunlar bu ülkede, sanki çok normal insanlarla yaşıyoruzBuraya kadar dikkatle ve cidi cidi okudum adınıza endişelendim hatta
Ama bu cümleden sonra sorunlu siz olabilirsiniz
Yani geçiniz
İlişkinin bitmesini bile saplantılı hayranının büyüsüne bağlıyorsanPardon ?? Neye göre sorunlu olarak değerlendiriyorsunuz beni ? Bence şu an asıl sorunlu sensin . Yaşanmıyor mu bunlar bu ülkede, sanki çok normal insanlarla yaşıyoruz
Bir ihtimal aklıma gelmedi değil , yoksa kalkıp da bir ilişkinin bitişini tamamen buna bağlamayacağım elbette, herbokolog bilirkişi seni :)İlişkinin bitmesini bile saplantılı hayranının büyüsüne bağlıyorsan
Belkide olayları değerlendirmede bir problemin vardır
Hahaha ya tabi ki direkt buna bağlamadım arkadaşlar sakin olur musunuz. Sadece böyle bi ihtimali de düşünüp korkmuştum ama tabi öyle algılamak istiyorsan öyle algıla senAdamın size karşı herhangi bir girişimi, rahatsızlık vermesi, taciz ya da tehdit durumu yok anladığım kadarıyla. Kendi içinde yaşıyor ne yaşıyorsa.
Ancak ilişkinizin bitmesini büyüye bağlamak bana da pek sağlıklı bir bakış açısı gibi görünmedi açıkçası.
Genel anlamda üslubun bu muBir ihtimal aklıma gelmedi değil , yoksa kalkıp da bir ilişkinin bitişini tamamen buna bağlamayacağım elbette, herbokolog bilirkişi seni :)
Biz sakiniz de siz mi sakin olsanız acaba? 35 dakika önce üye olup her mesaja saldırmak pek normal insan davranışı değil. Burada uzun ömürlü olamayacaksınız gibi.Hahaha ya tabi ki direkt buna bağlamadım arkadaşlar sakin olur musunuz. Sadece böyle bi ihtimali de düşünüp korkmuştum ama tabi öyle algılamak istiyorsan öyle algıla sen
İlişkim büyük bi sebepten bitti.Önceki ilişkiniz sudan bir sebepten mi bitti? Yani büyü falan olmaz demeyeceğim daha önce gördüm ettim ama tabi bilemem kimsenin günahını almayalım Ramazan Ramazan. Sadece bu adamı öyle bir bozun ki yani ağzını açamayacak kasa rencide edin o şekilde sizden vazgeçer yengeniz ve tanıyan akrabalarınız da bu kişiye haddin bildirmeli yoksa bu şekilde devam eder
Evet dikkatli olmanızda fayda var fakat bu,burada insanlarla bu şekilde konuşabileceğiniz anlamına gelmiyor.Üslübunuzu düzeltin lütfen.Bir ihtimal aklıma gelmedi değil , yoksa kalkıp da bir ilişkinin bitişini tamamen buna bağlamayacağım elbette, herbokolog bilirkişi seni :)
Ben burda ne gördüm biliyo musunuz. Çok yargılayacısınız , insana kendini kötü hissettirici bir üslupla yaklaşıyorsunuz . Haketmediğim kelimeler için tabi ki de cevap hakkımı kullanacağım. Birini yoktan yere sorunlu ilan edip normal bir tepki vermesini bekleyemezsiniz.Biz sakiniz de siz mi sakin olsanız acaba? 35 dakika önce üye olup her mesaja saldırmak pek normal insan davranışı değil. Burada uzun ömürlü olamayacaksınız gibi.
Siz tepki vermek için hazır kıta bekliyormuşsunuz zaten. Burada kimse sizi pohpohlamaz, beklentiniz buysa yanlış platform tercih etmişsiniz. Ne görürsek onu yazıyoruz biz.Ben burda ne gördüm biliyo musunuz. Çok yargılayacısınız , insana kendini kötü hissettirici bir üslupla yaklaşıyorsunuz . Haketmediğim kelimeler için tabi ki de cevap hakkımı kullanacağım. Birini yoktan yere sorunlu ilan edip normal bir tepki vermesini bekleyemezsiniz.
Kuzeninizin düğününde aynı burda ki üslupla konuşursanız o kişiyle kurtulmuş olursunuz bu saplantı
“Burada kimse sizi pohpohlamaz” Hahahahah ay iste bu çok doğruSiz tepki vermek için hazır kıta bekliyormuşsunuz zaten. Burada kimse sizi pohpohlamaz, beklentiniz buysa yanlış platform tercih etmişsiniz. Ne görürsek onu yazıyoruz biz.
Sinirden bu gülmeler her halde üslubunuzu düzeltin bana komik gelmedi“Burada kimse sizi pohpohlamaz” Hahahahah ay iste bu çok doğruburası genelde hemcinslere destek olma adı altına hemcinslere sallama platformu olmuş sanırım. He ama sorsan kız kardeşlik kazanacak , kadın hakları , kadın dayanışması falan baya iyi yani yaşadığım saçma sapan durumu belirtmişim tanımadığım insanlarla sorunumu paylaşmak istemişim, bu absürt durumdan ötürü nasıl oluyor da ben sorunlu oluyorum , yani cümleyi cımbızla çekmenin de bu kadarı neyse hata bende olacak ki , gerek yokmuş böyle bir başlık açmaya böyle bir sitede bunu anladım hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?