10 TL ye MARKALI ELBİSELER, ABİYELER&38-40 Beden Pantolonlar

Elbiseler ve kotlarda indirimmmm adet 8TL!....
Toplu alımlarda tekrar indirim fırsatıııı....
Yok böyle birşeyyy! Hepsi markaaaaa!....

canım nasılsın ?,
1. payetli 2... kemerli çiçekli elbise mi bluz mu 3... lacivet askılı 4... sıfır kol dizüstü çiçekli 5... mor elbise......
bu ürünler kaç bdn toplamı kaç tl cnmmm...
bide bu son sayfaya bakalım yada bir öncekine mi bakayım cnm

Son düzenleme:
canım nasılsın ?,
1. payetli 2... kemerli çiçekli elbise mi bluz mu 3... lacivet askılı 4... sıfır kol dizüstü çiçekli 5... mor elbise......
bu ürünler kaç bdn toplamı kaç tl cnmmm...
bide bu son sayfaya bakalım yada bir öncekine mi bakayım cnm

Payetli Mango L beden, kemerli çiçekli elbise Mango L beden, lacivert Twist 40 beden, sıfır kol çiçekli hangisi acaba? En sondaki eflatunlu mu? o, Mango 38 beden ama 40 a da olur, mor elbise satıldı malesef...

Payetli Mango L beden, kemerli çiçekli elbise Mango L beden, lacivert Twist 40 beden, sıfır kol çiçekli hangisi acaba? En sondaki eflatunlu mu? o, Mango 38 beden ama 40 a da olur, mor elbise satıldı malesef...

Toplam 4 elbise, adeti 8 TL den 32 TL yapıyor :) sıfır bir elbise parası bile değil :) zaten elbiselerimin çoğunluğu hiç giyilmemiş, sizin sorduğunuz elbiselerden sadece eflatunlu olanı ve laciverti bir gün giydim, diğerlerinin hepsi sıfır...

Toplam 4 elbise, adeti 8 TL den 32 TL yapıyor :) sıfır bir elbise parası bile değil :) zaten elbiselerimin çoğunluğu hiç giyilmemiş, sizin sorduğunuz elbiselerden sadece eflatunlu olanı ve laciverti bir gün giydim, diğerlerinin hepsi sıfır...

bedenlerini yazmışsınız ama bana büyük gelir hepsi teşekkür ederim .36 38 bdn değilmiş :(

Son düzenleme:
Hımmm😔kargoyu 1 gün bekleyelim de ben bakayım bana göre ne olabilir. Karışık ne var ne satılmış anlayamıyorum 😔ürünlerimiz temiz. Kaçırmak istemem. Yarın akşam ekleyeceğim olursa ben size bildiririm yoksa salı kargo yaparsınız. Olur mu?

Hımmm😔kargoyu 1 gün bekleyelim de ben bakayım bana göre ne olabilir. Karışık ne var ne satılmış anlayamıyorum 😔ürünlerimiz temiz. Kaçırmak istemem. Yarın akşam ekleyeceğim olursa ben size bildiririm yoksa salı kargo yaparsınız. Olur mu?

Kotlar 6. Kalan elbiseler 10. Sayfada
Bakın isterseniz :) adet 8 TL ye indi :)
Salı çıkaramayabilirim kargoyu, çarşambaya kalabilir bilgi vereyim :)

Elinde kalanları tekrar listeler misin lütfen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elbiselerden 15, 19, 20 (kalanlar hangileriyse, ben takip edemedim) pantolonlardan 6, 9, 10, 22, 24, 37. Bunlar yada bunlardan henüz satmadıklarınız benim almak istediklerim. Fiyatlarını ve alma işlemlerini öğrenebilir miyim. :-)

Back