Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

4 TEMMUZ 2013,PERŞEMBE

SABAH

3 yemek kaşığı peynirli omlet
Çeyrek dilim ekmek

ÖĞLE

1 dilim börek
1 dilim kek
1 kase salata

AKŞAM

yok

2 litre su

5 TEMMUZ 2013,CUMA

SABAH

2 dilim ekmekle yapılmış kaşarlı tost

ÖĞLE

1 milföy

AKŞAM

1 Kase şehriye çorbası
1 parça tavuk haşlama
salata

2.5 litre su
1 saat yürüyüş

6 TEMMUZ 2013,CUMARTESİ

SABAH

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
domates
salatalık

ÖĞLE

yarım simit

AKŞAM

1 kase şehriye çorba
salata

1.5 litre su

hmm gerek pırlanta takan şanslı hatunlardansın o zaman:)) tek kullanmak daha hoş zaten, ilk evlendiğimde bende hevesleniyordum alyans ve tektaşı beraber kullanmayı ama artık sadece alyansımı takıyorum...

cidden arada aklıma gelmiyor değil, bu saatten sonra kilolar yavaş gitsin nolucak:)) hem burdan kopmamış oluyorum, canımm ben kumpiri evde yaptım malzemeler vardı, yemek yapıp saatlerce uğraşmaktansa hem pratik hem göze, hem de mideye hitap ediyor:)) eşime koca bir tabak yaptım, odan 3--4 kaşık da ben tırtıkladım:))

bu arada kızlar şu günlerde işyerinde çok iş yüklüyorlar bana, çok yoğun oluyorum ve yoruluyorum..( ama neyseki 1 haftalık izin kopardım ağustos 26 sında izine ayrılıcam, çok var daha ama olsun hayalini kurmak bile güzel:))
i

Pazartesi
6 yıldız

Salı
6 yıldız

Çarşamba
7 yıldız

Perşembe
menü yok
**** 4 yıldız

Cuma
7 yıldız

Cumartesi
8 yıldız

Pazar
7 yıldız yıldız

TOPLAM
45 yıldız

Pazartesi
8 yıldız

Salı
6 yıldız

Çarşamba
7 yıldız

Perşembe
******** 8 tam yıldız

Cuma
4 yıldız

Cumartesi
5 yıldız

Pazar
7 yıldız

TOPLAM
45 yıldız

evet tek taşım var o yüzden ayrıca alyans istemedim. şimdi evlenince alyans alacağız. hem benim bileklerim çok ağrıyor pek fazla ağır şey takamıyorum. saat,, bileklik falan takamam yüzük bile bazen ağır geliyor. o yüzden ince bir alyans seçmem gerekiyor.
senin işlerin yoğun benim ise bu günlerde hafif.
ramazanda bu gece başlıyor senden başarılı menüler bekliyorum kübra. mesela bugün sahurda ne yemeyi planlıyorsun?

kızlar canım acayip dondurma çekiyor. cüzdanımı ofisde bırakacağım her ihtimale karşı. kendimi markette bulmak istemiyorum çünkü...

Sevgili kaptanım,
Pek iyilesemedim daha ama isin kötüsü 3-4 gündür karnım acayip şiş ve sert.. Ne yapmalıyım.. ( yarın sadece haslanmis sebze yemeği düşünüyorum belki düzelir.. Hafta sonu çok yedim ama dediğin gibi atak yasamadım.. Daha dogrusu kendimi tuttum.. Nişanlımı otogara bırakıp dönerken markete gideyim diye aklımdan geçmedi degil ama cüzdanı evde bıraktım.. Tuttum kendimi..
Ama su şişkinlik çok moralimi bozuyor. Göbeğimi ölçsen suan 100cm kesin...

şişkinlik için karın ilacı belki kullanabilirsin. buscopan bana iyi geliyordu.. rezene belki... sen bilirsin :26::26:

8Temmuz pazartesi

12 00
2haşlanmış yumurta
1dilim peynir
1salatalık
2dilim domates
1Dilim ekmek

Ara
1Puaça

18:00
1Çaytabağı etli patates yemegi

2litre su
Spor yok

Dünya daki en yüksek antioksidan yiyeceklerinden biridir.
Antioxidant carotenoidsin tam bir tayfını içerir.
Ömür uzunluğunu artırmak için ve kuvvet verici olarak kullanılır.
19 farklı amino asit içerir (Arı poleninden altı kere daha yüksek). Methionine, Leucine, Isoleucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine , Tryptophan, Valine ...
21 iz minerallerini içerir. Çinko, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfor ...
İçeriğindeki Germanyum kansere karşı koruyucu bir iz mineralidir.
Nadiren, yiyeceklerde bulunur.
% 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksektir.
Portakaldan yüzlerce kat C vitamini içerir.
B vitaminlerini içerir, yiyeceği enerjiye döndürmek için zorunlu.%8 Vitamin E içerir. (Çok nadiren meyvelerde bulunur, sadece tahıl ve tohumlarda)Beta Sitosterol'a içerir, anti-alevlendirici bir ajandır.
Kolesterolü düşürür.
Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir.
Kalp ve kan basıncına faydası olan maddeler içerir.
Solavetivone içerir. Bu madde güçlü bir anti fungal ve anti-bakteriyeldir.
Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir bileşiktir.Tümörlere karşı deney farelerinde doğal katil hücre faaliyetini arttırdığı görülmüştür.
Geniş tayfla anti-kanser ilacıdır.Karaciğer tarafından kolin'i üretmek için kullanılan Betain içerir, sakinleştirici, hafızayı arttıran, kas büyümesini terfi ettiren ve yağlı karaciğer hastalığına karşı koruyan bir bileşiktir.
Betain ayrıca, vücudun enerji tepkilerinde kullandığı metil gruplarını sağlar ve homosistein düzeylerini azaltmaya yardım edebilir.
DNA'yı korur.
Havuçtan daha iyi bir beta karoten kaynağıdır.
Zeaxanthin içerir. Göz retinasında bulunan iki karotenoidden biridir. Göz sağlığı için çok yararlıdır.

Kurt Üzümü Kullanımı - Goji Berry Nasıl Kullanılır :

..Tadı kiraz ve yabanmersinine benzemektedir. Çin’de pirinç yemekleri,çorbalar ve çay yapımında kullanılmaktadır. Çin’in bazı bölgelerinde taze olarak da tüketilir. Goji Berry’ler genellikle kurutularak ya da goji berry suyu olarak ihraç edilir..Son yıllarda Goji suyu da Avrupa ve Amerika’da yaygın olarak tüketilmeye başlanmıştır.Goji suyu genellikle 1 litrelik şişelerde satılır ve goji suyunun da sağlık üzerindeki etkisinin goji meyvesiyle aynı olduğu bilinmektedir..Türkiye'de taze meyvesini ve suyunu bulmak pek mümkün değildir. Kurutulmuş goji berry meyvelerini günde bir avuç taze olarak tüketebilirsiniz..

100 GR GOJİ BERRY KURUTULMUŞ OLARAK BESİN DEĞERLERİ
*Kalsiyum 112 mg*Potasyum 1.132 mg*Demir 9 mg*Çinko 2 mg*Selenyum 50 mikrogram,*Riboflavin(vitamin B2) 1.3 mg*Vitamin C : Tam yelpazede 148 mg(En dar spektrumda ise 29 mg)* Beta-Keroten.. 7 mg.Zeaksatin : 25 mg ve 200 mg arası değişmektedir(değişik araştırma sonuçlarına göre)*Poliskarin : yemişin öz ağırlığının %31 kadar buda 100 gr da 31g .polisakarin içerir.

Kaynak
Gojiberryy.com

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar. sevdiceğin bilgisayarından girebilmek için ancak vaktimiz oldu. geçmişin bir iki sayfasına bakabildim. inşallah çarşambadan sonra hepsini okuyacağım

bengicim hasta olduğunu gördüm ama ne hastalığın olduğu kadar geri gidemedim. geçmiş olsun. bu arada ailemin yanında değilim kuzucum. tübitağın bir yarışmasına başvurmuştukya sevdicekle afyona gitmiştik hatta. şimdi ikinci aşamayıda geçtik ankaradayız yarın ödül törenimiz var hayırlısıyla kazanacağız inşallah.. sunum yaptık bugün. kızlar duanıza çok ihtiyacım var. okadar stresliydim ki. mideme bir yumru oturdu sanki bugün. çok yorgunum. sizleri çok özledim. burası ayrı bir dünya bunun kıymetini hepimiz bilmeliyiz. şimdi diyeceksiniz bunları yazacağına menünü yazsaydın. ama rahatlamaya ihtiyacım var. yazmak bile iyi geldi. hepinize tekrardan iyi geceler. dualarınız benimle olsun lütfen. hepinize tam yıldızlı diyetler diliyorum.

Son düzenleme:
şişkinlik için karın ilacı belki kullanabilirsin. buscopan bana iyi geliyordu.. rezene belki... sen bilirsin :26::26:
bugün sebze ağırlıklı besleneceğim haşlanmış kabah falan. süt ürünlerinde uzak duracağım. ve en önemlisi sakız çiğnemeyeceğim. ya eskiden hiç çiğnemezdim ama tatlı tatlı güzel gelmeye başladı sanırım şişkinliğin kaynağı oda olabilir.
gece derotu suyu içtim. biraz iyiyim şimdi. yazdığın ilaca baktım daha çok ağrı kesici o..
tavsiyen için teşekkür ederim.

canım soğuk algınlığı ve birtürşü geçmiyor çünkü dışarda terliyorum sonra bir yere giriyorum klima ve buz gibi..sürekli terleyip soğuyorum. bir de 3-4 gündür karnım davul gibi şiş. tübitak yarışmasından bahsetmedin. çok sevinidim. umarım başarılı olursunuz. tebrik ederim. stres yapma. başaracaksın... bizde seni özledik... ceza dağıtma görevleri birikti. dönünce raporlarımdan görürsün..

:18:
8Temmuz pazartesi

12 00
2haşlanmış yumurta
1dilim peynir
1salatalık
2dilim domates
1Dilim ekmek

Ara
1Puaça

18:00
1Çaytabağı etli patates yemegi

2litre su
Spor yok

fazla yemiş olsan yediklerin zararlı olurdu ama çok az yiyorsun nasıl başarıyorsun merak ediyorum..
poğaçayı beğenmesemde menün o kadar az olduğu için hiç sırıtmamaış. akşamda o kadarcık yiyip nasıl doydu. patatesi az yemen çok iyi ama birazda yoğurt yeseydin keşke..

8 yıldız

01-08 Temmuz MAYMUNARMUT RAPORU

Pazartesi
öğün atlama
7 yıldız

Salı
öğün atlama
7 yıldız

Çarşamba
menü yok
4 yıldız

Perşembe
menü yok
4 yıldız

Cuma
8 yıldız

Cumartesi
8 yıldız

Pazar
8 yıldız

TOPLAM
46 yıldız

Son düzenleme:
01-08 Temmuz BENGİ RAPORU

Pazartesi
7 yıldız

Salı
7yıldız

Çarşamba
8 yıldız

Perşembe
8 yıldız

Cuma
7 yıldız

Cumartesi
6 yıldız

Pazar
4 yıldız

TOPLAM
47 yıldız

not: kızlar ben çok mu yiyorum sizin menülerin yanında benimki kalabalık kalıyor. kaptanım rica etsen birde sen benim haftalık menüne bakıp yıldız versen..

Son düzenleme:
01-08 Temmuz SURA RAPORU

Pazartesi
5 tane kaçamak
3 yıldız

Salı
öğlen kızartma
akşam kızartma
6 yıldız

Çarşamba
sabah boyoz simit
öğlen kek börek
akşam kuruyemiş
3 yıldız

Perşembe
sabah boyoz simit
öğlen kek börek
akşam kuruyemiş
3 yıldız

Cuma
öğlen sadece karbonhidrat
kızartma
kuruyemiş
5 yıldız

Cumartesi
izinli
6 yıldız

Pazar
izinli
6 yıldız

TOPLAM
32 yıldız

sura bu haftaki en kötü performans sende. ama dönüşte toparlanacağını ve kendine 3 ceza birde genel durumundan dolayı 3+1 ceza vermelisin. izinli olduğun günlerde cezaya düşmemen için 6 yıldız yazdım.
menü yok:4 yıldız
menü eksik: 5 yıldız
izinli:6 yıldız

sura senin genel cezanı kabul edersen ben vermek istiyorum.
kendine güzel bir defter alıyorsun. sonra ona tarih atarak günlük yediklerini yazıyorsun ve tartıldığın günlerdede sayfanın başına kilonu yazıyorsun. renkli kalemler falan kullan daha eğlenceli olur. döndüğünd ebu defteri hazırlayıp bir kaç sayfanın fotosunu buraya ekle bakalım.. ok?

Son düzenleme:

en güzeli tatlım benimde parmaklarım kısa ve tombul olduğu için kibar yüzükler seçmiştim hep parmak egzersizi diye birşey var mı ki şu parmaklarımı da inceltsem:))... sahuru atlattık, iftara da eşimin isteği üzerine kuru fasulye pişirdim, yanına pilav yapacağım birde yoğurtlu semizotu salatası olacak,, ama şuan midem bir acayip,, sahur erken olduğu için tam acıkmadan yeniden yemek yemek zorunda kaldık, birde tekrar uyuduk... sarhoş gibiyim:))

canım bu arada senin yediklerin bana bazen çok geliyor, mesela bazen ara menülerin ana yemek gibi oluyor, birde geç saatte bir şeyler yiyorsun , ama dükan diyetini bilmediğim için bir şey diyemiyorum,,, dr. dukanın vardır bir bildiği diyorum:))

RAPOR
08.07.2013/Pazartesi

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 dilim hindi füme
65 gr süzme peynir

Öğlen 12:10
2 tabak
brkolili yayla çorbası

Ara 15:30

100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri

Akşam 17:00
1tam, 1 beyaz yumurta ile
omlet

Gece 19:30

50 gr çeşitli peynir
yoğurt
yulaf ezmesi
tarçın
1 tatlı kaşığı pekmez

spor yok

2 litre su
2 kupa adaçayı
1 çay bardağı derotu suyu
1 kupa ıhlamur

gece yeme
7 YILDIZ

parmakları inceltmeninin yöntemi yok galiba kemik yapısından kaynaklanıyor. ben el bileğim ve parmaklarım çok incedir. ama aynı şey ayaklarım için söylenemez. ya çok ilginç üst tarafım ile alt tarafım çok farklı. sanki farklı insanlara ait gibi
sahur saatleri gerçekten erken. bu sene iyice zor oruç tutmak allah kolaylık versin. sahurda ne yediniz.
iftarda sen pilav yeme çorba yap kendine sebze çorbası olsun.
çorba/kurufasülye/yoğurt
ben artık dukan yapmıyorum yani çok sadık degilim kendime göre yontuyorum. fazla yiyorum ama kalori hesabı yapsam 1200 geçmez. normal bir değer ama fazla yiyorum. çünkü asla doymuyorum. yemek yedikten sonra bile aslında midem aç değil biliyorum ama yemek yemek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…