günaydın canım,
haftasonum evde yaz gribi olmaya devam ederek geçirdim..
epey konuştuk evlilik, mobilya, nikah töreni, davetiye, alyans ile ilgili..
baktığımız evlilik alyansı. çünkü ben pırlanta takıyorum. o da sıradan bir alyans. şimdi yeni bir çift alyans alacağız.
Günaydın.
Bengi iyileştin mi? H.sonunu çok güzel geçirmişsin. menülerin epeydir görmeyi özlediğim bengi menüleri olmuş. çok sevindim.
maymunu uzun zamandan sonra akşam ekmek yememiş gördüm. iki kere baktım, evet yememiş..
gdogan da spordan sorumlu bakan olarak sporlarını yapsa ne güzel olacak.. kız mezun olmamak için mi yapıyorsun doğru söyle..
melinda bundan sonras gözüm üstünde.. kaybolduğun zamanı telafi etmezsen ceza alacaksın. senin bmi de brine göre akşam iki dilim fazla..
ben kahvaltıya geçerim... haa.. gdogan canımı çok pis kumpir çektrdin..
hmm gerek pırlanta takan şanslı hatunlardansın o zaman:)) tek kullanmak daha hoş zaten, ilk evlendiğimde bende hevesleniyordum alyans ve tektaşı beraber kullanmayı ama artık sadece alyansımı takıyorum...
bu arada kızlar şu günlerde işyerinde çok iş yüklüyorlar bana, çok yoğun oluyorum ve yoruluyorum..( ama neyseki 1 haftalık izin kopardım ağustos 26 sında izine ayrılıcam, çok var daha ama olsun hayalini kurmak bile güzel:))
i
Günaydın.
Bengi iyileştin mi? H.sonunu çok güzel geçirmişsin. menülerin epeydir görmeyi özlediğim bengi menüleri olmuş. çok sevindim.
maymunu uzun zamandan sonra akşam ekmek yememiş gördüm. iki kere baktım, evet yememiş..
gdogan da spordan sorumlu bakan olarak sporlarını yapsa ne güzel olacak.. kız mezun olmamak için mi yapıyorsun doğru söyle..
melinda bundan sonras gözüm üstünde.. kaybolduğun zamanı telafi etmezsen ceza alacaksın. senin bmi de brine göre akşam iki dilim fazla..
ben kahvaltıya geçerim... haa.. gdogan canımı çok pis kumpir çektrdin..
bugün sebze ağırlıklı besleneceğim haşlanmış kabah falan. süt ürünlerinde uzak duracağım. ve en önemlisi sakız çiğnemeyeceğim. ya eskiden hiç çiğnemezdim ama tatlı tatlı güzel gelmeye başladı sanırım şişkinliğin kaynağı oda olabilir.şişkinlik için karın ilacı belki kullanabilirsin. buscopan bana iyi geliyordu.. rezene belki... sen bilirsin :26::26:
canım soğuk algınlığı ve birtürşü geçmiyor çünkü dışarda terliyorum sonra bir yere giriyorum klima ve buz gibi..sürekli terleyip soğuyorum. bir de 3-4 gündür karnım davul gibi şiş. tübitak yarışmasından bahsetmedin. çok sevinidim. umarım başarılı olursunuz. tebrik ederim. stres yapma. başaracaksın... bizde seni özledik... ceza dağıtma görevleri birikti. dönünce raporlarımdan görürsün..iyi geceler kızlar. sevdiceğin bilgisayarından girebilmek için ancak vaktimiz oldu. geçmişin bir iki sayfasına bakabildim. inşallah çarşambadan sonra hepsini okuyacağım
bengicim hasta olduğunu gördüm ama ne hastalığın olduğu kadar geri gidemedim. geçmiş olsun. bu arada ailemin yanında değilim kuzucum. tübitağın bir yarışmasına başvurmuştukya sevdicekle afyona gitmiştik hatta. şimdi ikinci aşamayıda geçtik ankaradayız yarın ödül törenimiz var hayırlısıyla kazanacağız inşallah.. sunum yaptık bugün. kızlar duanıza çok ihtiyacım var. okadar stresliydim ki. mideme bir yumru oturdu sanki bugün. çok yorgunum. sizleri çok özledim. burası ayrı bir dünya bunun kıymetini hepimiz bilmeliyiz. şimdi diyeceksiniz bunları yazacağına menünü yazsaydın. ama rahatlamaya ihtiyacım var. yazmak bile iyi geldi. hepinize tekrardan iyi geceler. dualarınız benimle olsun lütfen. hepinize tam yıldızlı diyetler diliyorum.
8Temmuz pazartesi
12 00
2haşlanmış yumurta
1dilim peynir
1salatalık
2dilim domates
1Dilim ekmek
Ara
1Puaça
18:00
1Çaytabağı etli patates yemegi
2litre su
Spor yok
evet tek taşım var o yüzden ayrıca alyans istemedim. şimdi evlenince alyans alacağız. hem benim bileklerim çok ağrıyor pek fazla ağır şey takamıyorum. saat,, bileklik falan takamam yüzük bile bazen ağır geliyor. o yüzden ince bir alyans seçmem gerekiyor.
senin işlerin yoğun benim ise bu günlerde hafif.
ramazanda bu gece başlıyor senden başarılı menüler bekliyorum kübra. mesela bugün sahurda ne yemeyi planlıyorsun?
kızlar canım acayip dondurma çekiyor. cüzdanımı ofisde bırakacağım her ihtimale karşı. kendimi markette bulmak istemiyorum çünkü...
en güzeli tatlım benimde parmaklarım kısa ve tombul olduğu için kibar yüzükler seçmiştim hep parmak egzersizi diye birşey var mı ki şu parmaklarımı da inceltsem:))... sahuru atlattık, iftara da eşimin isteği üzerine kuru fasulye pişirdim, yanına pilav yapacağım birde yoğurtlu semizotu salatası olacak,, ama şuan midem bir acayip,, sahur erken olduğu için tam acıkmadan yeniden yemek yemek zorunda kaldık, birde tekrar uyuduk... sarhoş gibiyim:))
canım bu arada senin yediklerin bana bazen çok geliyor, mesela bazen ara menülerin ana yemek gibi oluyor, birde geç saatte bir şeyler yiyorsun , ama dükan diyetini bilmediğim için bir şey diyemiyorum,,, dr. dukanın vardır bir bildiği diyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?