10.takim citirlari hadii muhabbete

Neslihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
3.277
16
41
canlarimm malum yaz aylari geldii hepimiz tatile cikiyoruz bu yuzden takimimiz tasinmis bulunmaktadir
hepimiz hedefledigimiz kilolara ulastik ulasamadik ama cok guzel arkadasliklar kurduk bu yuzden birbirimizi birakmamak amaciyla artik geyikte hos sohbetler yapmak icin buraya takilmakk istiyoruzz
canim arkadaslarim sizleri cok ama cok seviyorumm hadi bakalimm azicik diyetten uzak geyik yapalim ha ne dersinizzz yerimseniben

slm kıslar demek buraya taşınacagız öylemii... ama özletmeyin kendinizi mutlaka ugrayınca gelişmeleri yazın.. ay şimdi okudum bizim takımıda nedense bir hüzün çöktü içime.. geçirdigimiz günler aklıma geldi baya hüzünlendim beeee..
ben hepinizi çok sevdimmmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlama

kızlarr bende geldimm
siyahcımm aynen bende öyle oldum tatlımm ama neslihan ne güzel düşünmüş değilmi :)
bide bi itirafta bulunayımmı size ben ilk defa geyik bölümü nü tıklıyorum elim alışmıştı direk diyet gruplarına artık bundan sonrada buraya alışacak ne yapalım :)

tamamdir 2 artik sohbetimizi burdan devam ederiz :) sadece 10.takim diil isteyen herkes gelebilir diye belirtelim tabi :KK66:

canlarim benim yaa vallah simdi benimde icime huzun coktu ama ne yapalim
bu arada 10.takim citirlari dedim ama ben citir olarak girmiyom araniza hedef diye birsey kalmadi baksaniza ayy neyse kizlar diyet yok bundan sonraa geyik varr heyyyttt be ufff biktim artikk diyet lafindan bu topikte diyet lafini duymak istemiyorumm kizlar haberiniz olsunn:KK66:))

tamamdir 2 artik sohbetimizi burdan devam ederiz :) sadece 10.takim diil isteyen herkes gelebilir diye belirtelim tabi :KK66:

tabi canim dogru dedin herkeze acik biz cok guzel arkadasliklar kurduk insallah bu guzelliklere dahada guzellikler katariz canim
bu arada iyi denk dustuk bakk bende bakim ne yaptilar dedim bizim kizlarr

slm kıslar demek buraya taşınacagız öylemii... ama özletmeyin kendinizi mutlaka ugrayınca gelişmeleri yazın.. ay şimdi okudum bizim takımıda nedense bir hüzün çöktü içime.. geçirdigimiz günler aklıma geldi baya hüzünlendim beeee..
ben hepinizi çok sevdimmmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlama
kiz sus benide aglattinn

valla harika olmuş bu topik elinize saglık ya artık bizde buralıyız desene
herşeyin hayırlısı beraber olalımda nerde oldugu önemli degil ya :)

ayyy ben bu top,ige geldinmi nedense baya bir hüzünleniyorum... kıslar hepinimzmi bir yerlere gideceksniz ... ben burada yalnızmı kalacagımm... hastaneden yazıyorum size.. doktor odasından buradada bir .pc buldummm... şşş kıslar msn de yakalayabmıyorum sizi şu tlf larınızı atın bana tek tek.. hiç olmazsa tlf da soralım birbirimizi

aayyyy birisi 10. takımın çıtırımı dediiii.geyik mi dediii
geldim ayol geldimmmm

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar biliyosunuz yarın akşam tatile çıkıyorum.2 hafta yokum ama anladığım kadarıyla kilo bildirimi yapıcaksınız bu haftada.
bu hafta beni 54.5 olarak bildirin haftaya 0 olarak bildirirsiniz şekoşlar.
orda imkan bulursam uğrayacam mutlaka.açıkcası şu işin yarış ve mecburiyet modundan çıkmasına çok sevindim.süper oldu.bizler süper arkadaşlarız.ve burda dilediğimiz gibi kısıtlanmadan sohbetlerimize devam edicez.önemli olan hep beraber olmamız.zaten her şekilde zayıflarız ayoll. Şeniz
kızlar şimdilik kaçıyorum ben izne çıkmadan önca burda iş yerinde halletmem gereken bi sürü şey var.
haa unutmadan oklavalar hala bende.yani bu topiğe taşındık diye kendinizi salabileceğinizi sanıyosanız paşalar gibi başınızdayım haberiniz ola :)))) :eek:klava:
akşam türkiye maçını seğretmeyi ve millilerimiz için dua etmeyi unutmayalım lütfen.
sizi seviyorum kızlar iyi ki varsınız a.s.

slmm canlarımmm bende geldim ne var ne çok görüşmeyeli ben malum yazlıktayım burdan girişim biraz zor oluyor ama fırsat buldukça gelirim muhabbete kendinize çok iyi bakın öpüldünüz Şeniz

nesli cadısı bu arada nasıl girdin kıs sen nete pc yi kurdunuzmu tekrardan

minyatür canım walla uzun zamndır giremiyorum rep te veremiyorum o yüzden burdan cvb yazdım saol tatlım duygular karşılklı sanada iyi tatiller bu arada

minyatür canım walla uzun zamndır giremiyorum rep te veremiyorum o yüzden burdan cvb yazdım saol tatlım duygular karşılklı sanada iyi tatiller bu arada

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM.O KADAR HEYECANLIYIM Kİ RESMEN SAAT SAYNAYA BAŞLADIM.ÇOK ÖZLEMİŞTİM ŞÖYLE DENİZ KUM GÜNEŞ ÜÇLÜSÜNÜ.HER SENE GİDERİM AMA EN ÇOK BU SENE TAT ALICAM KUMSALDAN.NE DE OLSA RENGARENK ELBİSELER ÇITIR ÇITIR KIYAFETLER..AYYY ALLAH TÜM DOSTLARIMA YAŞATSIN BU DUYGUYU.AMİN :dance: :nazar:

a.s. a.s.

valla harika olmuş bu topik elinize saglık ya artık bizde buralıyız desene
herşeyin hayırlısı beraber olalımda nerde oldugu önemli degil ya :)

kiz sennerdesin bakalim seni oldurecem ben ben geldim sen gidiyon merak ettim seni nerelerdesin
dedigin dogru canim beraber olalimda nerde olursak olaalim

ayyy ben bu top,ige geldinmi nedense baya bir hüzünleniyorum... kıslar hepinimzmi bir yerlere gideceksniz ... ben burada yalnızmı kalacagımm... hastaneden yazıyorum size.. doktor odasından buradada bir .pc buldummm... şşş kıslar msn de yakalayabmıyorum sizi şu tlf larınızı atın bana tek tek.. hiç olmazsa tlf da soralım birbirimizi

kiz sende niye huzunleniyonn ordada burdada beraberiz daha ne istiyon akilli
canim tlfnumu verim ama sen ev tlf nunu versen daha iyi bana cunku benim burdan aramalarim ucretsizz ben arardim seni lazim oldugunda

slmm canlarımmm bende geldim ne var ne çok görüşmeyeli ben malum yazlıktayım burdan girişim biraz zor oluyor ama fırsat buldukça gelirim muhabbete kendinize çok iyi bakın öpüldünüz Şeniz

nesli cadısı bu arada nasıl girdin kıs sen nete pc yi kurdunuzmu tekrardan

kiz cadii hosgeldin bakalim tatil nasil gidiyo gerci sormam hata citir oldun giyion mayalari geziyon dimii ohh hanfendii iyi gezmeler bakim sana

Bende Geldim Kizlar Siznle Her şeye Varim Ben En Zor Anlarimda Hep Yanimdaydiniz Burdo Oh Geyik Falan Ne Güzel Olacak

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
walla heycan dorukta bi şekilde bu günüde atlatmaya çalışıyorum.
allahın izniyle yarın akşam biniyorum otobüse.ankaradan ölüdeniz 13-14 saat sürüyomuş :KK43:
çok uzak ama katlanıcaz artık napalım.annem dalga geçiyo benle ilk defa denize gidiyomuş gibi davranma diye.ayyy anlatamöadım kızlar ya derdim deniz değil kıyafatlerim diye :))))))
ben biraz işe güce bakıyım gelcem yine.

X