10 Nisan Saat 12.00 de kelebeğim gelio

koalayim

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2007
961
332
303
43
İstanbul
kızlar 10 nisan perşembe saat 12 de allah kısmet ederse
kelebeğime kavuşuyorum
sağlıkla gelsin inşallah
darısı tüm nisan annelerinin başına
sağlıkla sırayla inşallah
dualarınızı eksik etmeyin
9 ayı beraber devirdik
inşallah bundan sonra bebişlerimizin iyi haberlerini paylaşırız...

canım gözun aydın bende dun dr daydım,benımde doğumum 10.04 belırledı doktorum,suyum bıraz azalmış ve bızım oğlan içerde sıkışıyormuş,o yuzden 12 sı yerıne 10 una gun verdı,İnşallah sabah saat 09:00 da benım amelıyatımımda,Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasıp etsın canım

Canim guzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardimcin olsun.Bebegine hayirlisiyla kavusman dilegiyle bitanem dualarimiz seninleee a.s.

Koalayım ve duyalp ikinizede bol şans diliyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi ...güzel haberlerinizi bekliyorum

rabbim yardımcınız olsun kızlar....hayırlısı ile bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallah...darısıda zamanı geldiğinde bizlerin basına inşallah

Allah yardimciniz olsun, güzel haberlerinizi bekliyouruz, bizi merakta birakmayin.

duyalp ve koalayım inş sağlıkla kavuşacaksınız bebişlerinize
inş ağrılarınızda çabucak geçecek
allah yardımcınız olsun

allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı ve mutlu bir bebişin olur inşallah
son günlerimiz artık bebişlerimizde çok sıkıntıda haraket bile edemiyor benim tosunum allah yardımcımız olsun

son bir gün....
canım Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın hayırlısıyla bebeğini kollarına alırsın

DURU KIZIMIZ 21 SAAT SONRA ANNESiNİN KOLLARINDA OLACAK.
ALLAH SAĞLIKLA HUZURLA BÜYÜTMEYi NASİP ETSİN.
GÜZEL ARKADAŞIM,
KELEBEĞİN ÖNCE GÖNLÜNE, SONRA BEDENİNE KONDU.
YARINDA KOLLARINA KONACAK...
YUMUK YUMUK GÖZLERLE BAKACAK SANA,
ACIKTIĞINDA GÖĞSÜNÜ TUTMAYA ÇALIŞACAK.
UYKUSUZ GECELERİNE BİR BAŞLANGIÇ OLACAK YARIN GECE,
EN TATLI TELAŞLARI O KELEBEK YAŞATACAK.

BEKLİYORUZ GEL DURU KELEBEK...

canlarım 9 ayı aşkın süredir beraberis
ve ben yolun sonundayım
allah nasip ederse yarın size iyi haberlerle kızımla geleceğim
bunca zamandır hep yanımda olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Allah hamiş olanların bebişlerini sağlıkla getirsin
hamiş olmak isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın
sizleri çok seviyorum..

canim arkadasim, Allah yardimcin olsun.
Sen benim icin gercekten özel bir insansin, zira seninle hep ayni anda ayni seyleri yasadik. Iyiyide kötüyüde. Allah a sükürki bu yolun sonunda ikimizde mutluyuz ve yine birlikte ayni güzellikleri paylasiyoruz.Güzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum. Yegenimin simdiden o güzel yanaklarindan öpüyorum.

Canim Benim şu An Hastanesindir Heyecan Korku Ayyyy Allah Kurtarsin Canim 3 Saat Sonra Kizin Kollarinda Bize Yaz Merak Eiyoruz Bebişini Bol Bol öp Darisi Bize Inşallah Canim Mucukkkk

AKLIMDA OLDUĞUNU BiL DİYE BİR MESAJ YAZMAK iSTEDİM.
HERŞEY MÜKEMMEL OLACAK ARKADAŞIM.
SEN ŞU ANDA KIZINA KAVUŞMAK İÇİN HASTANEDESİN ve MUHTEMELEN,
SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI.
1-2 SAATE KADAR BİZLERE GÜZEL HABER VERECEKSİN.
GÜZEL ARKADAŞIM, SAĞLIKLA GEL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…