• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 maddede yeni neslin Türkan Şoray'ı Melike İpek Yalova

hiç alakası yok ya gözleri iri ama pörtlek pörtlek

Türkan Şoraydan ziyade fka ya benzetiyorum ben:KK53:

643988_10152119103879148_678336465_n-670x537.png

benzetmek için o kadar çabalıyorlar ki doğal olarak andırıyor, çoğu türk kadınını benzetmeye çalışsalar benzetirler yani, zaten genetik olarak büyük göz, esmerlik bunlar çoğu kişide var

Nedense Türkan Şoray bence o kadar da güzel değil, yani efsane olacak kadar..

Ayrıca resimler de görüldüğü üzere Türkan Şoray'ın da gözleri makyaj ile daha büyük gösterilmiş..

Katılıyorum, bu Türkan Şoray hayranlığını da hiç anlamadım zaten, gözler makyajla büyük, burun estetik, sıradan güzel bir Türk kadını, sultanlık efsanelik nerde ben anlamıyorum.

hatun güzel tamam biraz benziyor ama türkan şoray ın havası bu kızda yok.Türkan şoray bambaşka bir havası var seksi ,tatlı,güzel ,göz alıcı bu kızda hiçbiri yok bence :KK12:

image.jpg su güzelliğe bakar mısınız ya?kim bu güzelliğe benZeyebilir ki?Bos yere buğulu gözler dememisler:)bu kızı ben hic Türkan SOray'a benzetemedim sacıyla makyajıyla taklit ediyor benzicem diye kasmıs baya.Türkan nerdeee bu kız nerdeee?

türkan şoray'ın gözleri iri, bu kızınki iriden ziyade portlak... ve kirpikleri takma, dudakları silikon...

Türkan Şoray gibi kadın yüz yılda bile gelmiyor işte ıspatı:KK14:

türkan şorayı çok güzel yapan büyük gözlerinden ziyade elmacık kemikleri,çene yapısı. her büyük gözlü benzemiyor haliyle.
bu kızcağız da hoş ama gayet sıradan,sıkıcı bi tip

Back
X