• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 liradan başlayan saatler, tupperlar hepsi ihtiyaç fazlası

Elimde 2 adet var, tanesi 10 lira.

Elimde 1 adet var 10 lira.

Elimde 2 adet var, tanesi 10 lira.

Açıkgöz ikili set 30 lira.

1 litrelik çok amaçlı sürahi 24 lira

Ölçü kaşıkları 10 lira

Su şişesi 16 lira

4 litre kare saklama kabı 45 lira

İkili set 20 lira

kekleriniz poğçalarınız ve diğer mamalarınız için harika bir saklama kabı 40 lira

10 lira

20 lira

Lacivert kapağı da var 35 lira

20 lira

Dökülmeyen bardak 10 lira

Mini şeker kaplar 20 lira

Son düzenleme:
tupperları çok pahalıya satıyorsunuz benden dost tavsiyesi..

Kendi kırmızı kapağı limon sıkacağı gibi olan nedir? Birkaç parça alabilirim bi bakıyorum

su matarası damlatmayan bardak ve elinizde ıkı adet olan saatten bırıne talıbım eger saatler sıfır ıse ıkısınıde almak ısterım

Kızlar, 1 yıl daha garantisi devam eden oğlumun Polypad 7208 hd model tabletini yarı fiyatına satıyorum 180 liraya, sıfırı 350 liradır. Nintendo Wii ile takas olur.

Saat gercekten guzelmis eski durumumuz olsa hemen olurdum esim isinden mecburiyetten istifa etti su an issiz polsdi kendisi ama bugunlerde sicil affinn cikmasi bekleniyor ozamana kadar durursa alirim canm bu saat su buyuk sattlerdenmi benm bilegim cok ince olumu bu birazdaha erken satsaydin ya bu saatleri arkadasm:(

Saat gercekten guzelmis eski durumumuz olsa hemen olurdum esim isinden mecburiyetten istifa etti su an issiz polsdi kendisi ama bugunlerde sicil affinn cikmasi bekleniyor ozamana kadar durursa alirim canm bu saat su buyuk sattlerdenmi benm bilegim cok ince olumu bu birazdaha erken satsaydin ya bu saatleri arkadasm:(

Benim eşimde polis canım, inşallah en kısa zamanda mesleğine geri döner kendisi, bileklere uygun saatler canım sıkıntı olmaz alan kişide.

Arkadaşlar eşimin yurtdışından aldığı ancak tarzım olmadığı için hiç ama hiç kullanmadığım saatimi satıyorum. Normal fiyatı yaklaşık 3000 liradır ancak ben 400 lira karşılığında satıyorum, kargo ücreti bana aittir. 400 liradan ucuza asla bulamazsınız. Pazarlık kesinlikle etmeyeceğim çünkü edilecek bir yanı yok bu saatin. Özelliklerini aşağıya yazıyorum.

Kasa Malzemesi : Seramik

Kayış Malzemesi : Seramik

Saat Camı : Saat camı kristal değil FLAME-FUSİON dır. Bir çeşit safir ve mineral karışımıdır. Mineral cam kırılmaya, safir cam ise çizilmeye karşı dayanıklıdır. Flame-Fusion ise bir çeşit ikisinin karışımıdır. Bazı internet sitelerinde de bu cama üstü safir kaplama mineral cam da deniyor.

Kasa Çapı : 33 mm

Su Geçirmezlik: 100 metre

Mekanizma: Swiss Quartz

Ek Özellikler : Elmas

Kızlar saati 350 liraya bırakıyorum, paraya sıkıştım biraz, değeri çok çok üzerinde inanın. Alan kişi bir ömür boyu kullanır rahatlıkla.

Back