• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 liradan başlayan saatler, tupperlar hepsi ihtiyaç fazlası

dilosum39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
118
2
0
34
Edirne
Arkadaşlar eşimin yurtdışından aldığı ancak tarzım olmadığı için hiç ama hiç kullanmadığım saatimi satıyorum. Normal fiyatı yaklaşık 3000 liradır ancak ben 400 lira karşılığında satıyorum, kargo ücreti bana aittir. 400 liradan ucuza asla bulamazsınız. Pazarlık kesinlikle etmeyeceğim çünkü edilecek bir yanı yok bu saatin. Özelliklerini aşağıya yazıyorum.

Kasa Malzemesi : Seramik

Kayış Malzemesi : Seramik

Saat Camı : Saat camı kristal değil FLAME-FUSİON dır. Bir çeşit safir ve mineral karışımıdır. Mineral cam kırılmaya, safir cam ise çizilmeye karşı dayanıklıdır. Flame-Fusion ise bir çeşit ikisinin karışımıdır. Bazı internet sitelerinde de bu cama üstü safir kaplama mineral cam da deniyor.

Kasa Çapı : 33 mm

Su Geçirmezlik: 100 metre

Mekanizma: Swiss Quartz

Ek Özellikler : Elmas

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesi aşikar......yanımdaki arkadaşım hiç mi pazarlık edemeyiz diyor.....ısrarla sorma mı istedi :34:

Arkadaşım alamadığına çok üzülüyor...malum öğrenci bütçesiyle zordu...söylemiştm kendisine de ama yine de teklif sunduk size:9:

AMA BU SAAT ÇOK ŞIK ....KEŞKE SATMASAYDIN CANIM:31:

Fotoğraflar silindiği için yeniden foto ekliyorum.

20fey6c.jpg

m780hf.jpg

2ik5f84.jpg

Türkiye fiyatı 747,12 liradır kızlar isteyene linkini özelden gönderebilirim, ben sadece yarı fiyatını yani 375 Lira istiyorum hiç kullanılmamış, jelatinleri dahi sökülmemiş sıfırdır. İsteyenlere güvenilir alışverişsitelerinden satış açabilirim, kredi kartınıza 12 taksite varan imkandan da yararlanabilirsiniz:

İlk saatlerini 1837 yılında ünlü La Chaux De Fonds şehrinde üretmeye başlayan Invicta, İsviçre yapımı saatleri makul fiyatlarla buluşturma kararlılığı ile sektöre giriş yaptı. O günden sonra iddialı ve dinamik yapısı ile saat dünyasında önemli bir yer edinerek, sınırları aşan boyutlardaki saat tasarımları ve İsviçre saatçilik kalitesiyle bugün bir fenomen haline geldi. Invicta aynı zamanda A.B.D.’nin en çok satan saat markası olarak Hollywood yıldızlarının da vazgeçilmezi. En uzun soluklu ve güçlü İsviçre saat markalarından olan ve adını alt edilemez manasındaki Latince kökenli “invincible” sözcüğünden alan Invicta, “Bazı mitler gerçektir!” sloganıyla gücünü ve efsane olmaktaki kararlılığını apaçık ortaya koyuyor.

Kasa Ebat: 46 mm
Kasa Renk: Çelik
Kasa Materyal
Cam Flame: Fusion
Su Geçirmezlik : 100 m
Kordan Genişlik : 22 mm
Kordon: Deri

arkadaşlar eşimin yurtdışından aldığı ancak tarzım olmadığı için hiç ama hiç kullanmadığım saatimi satıyorum. Normal fiyatı yaklaşık 3000 liradır ancak ben 400 lira karşılığında satıyorum, kargo ücreti bana aittir. 400 liradan ucuza asla bulamazsınız. Pazarlık kesinlikle etmeyeceğim çünkü edilecek bir yanı yok bu saatin. özelliklerini aşağıya yazıyorum.

Kasa malzemesi : Seramik

kayış malzemesi : Seramik

saat camı : Saat camı kristal değil flame-fusion dır. Bir çeşit safir ve mineral karışımıdır. Mineral cam kırılmaya, safir cam ise çizilmeye karşı dayanıklıdır. Flame-fusion ise bir çeşit ikisinin karışımıdır. Bazı internet sitelerinde de bu cama üstü safir kaplama mineral cam da deniyor.

Kasa çapı : 33 mm

su geçirmezlik: 100 metre

mekanizma: Swiss quartz

ek özellikler : Elmas

mesaj kutunu boşaltırmısın

saatlerini çoook beğendim canm bebeğimin ihtiyaçları olmasa eşime alırdım ama malesef önce bebek not: FEDAKAR ANNE :1: :1:

HAYIRLI SATIŞLAR BOL KAZANÇLAR CANIM :16:

Canlar, Oriflame Glazier erkek, Eclat ve Engima bayan parfümleri hiç kullanılmamış 25 er liracık sadece.

tatlım, bu saatlerde gözüm kaldı özellikle erkek saatini kocama çok almak istiyorum, internette biraz araştırdım fiyatını da saatin değeri normalde 747 liraymış, sen yarı fiyatına satıyorsun gerçekten fiyatın çok iyi ama ahhh şu paranın gözü kör olsun işte.

Back