- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- Konu Sahibi Alexandra00
Kızlar yeniden merhaba! Ben diyeti uyguladım 10 gün ve 3 kilo verdim sıfır kaçamakla. 62.5 ile başlamıştım 10 günün sonunda 59.3 tüm. 10 günden sonra bir kaçamak yaptım akşam yemeğine misafirlerim olduğu için. İnanırmısınız 10 gün ekmek makarna pirinç şeker yeediğim için hergün her sabah kuş gibi hafif ve ince hissediyordum kaçamak yaptığım günün ertesi sabahı bir şişkinlik anlatamam.. Neyse sadede geleyim ; yine yediklerime dikkat ediyorum karatayin izin verdiklerini yiyorum ama sabah kahvaltı yapamıyorum... Çok üzülüyorum. Çünkü sabah erken kalkıp işe veya okula gidiyorum her gün, kahvaltı yapacaksam daha erken kalkıyordum 5:30 - 6 gibi ama inanın 10 gün zor yaptım. Benim çok midem bulanıyor sabahları birşey yiyince en azından uyandıktan sonra 3-4 saat geçmesi gerekiyorki birşeyler yiyeyim. Şuan 60 kiloyum tam ve sabahları kahve içiyorum şekersiz bazen günde sadece bir öğün yiyorum bugün öle yaptım mesela bazende öğlen zamanım olursa yiyorum bir sebze yemeği akşamda hafif bişiler. Ama gerçekten kahvaltı olayını ne yapsam oturtamıyorum. Hazırlayıp yanıma alsam olmuyor ozaman evde yaptığım gibi dolu dolu olmuyor bu sefer öğlene acıkıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum .... Bu şekilde de kilo veriliyor ama ne derece sağlıklı bilmiyorum....