10 kilo vermek icin mucadelem baslasiin

aydanurr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
65
3
6
34
İstanbul
merhaba arkadaslar ben aydanur, ben sıkıldım artik bu kilolardan magazalara girip begendigim seyleri deneyim yakismamamisindan kosarken tikanip kalmaktan.. iste bu yuzden yarindan itibaren spor ve diyet yapmaya basliyorum.desteklerinizi bekliyorum beraber zayiflayaliiim. ben ilk once cabuk zayiflamayi hedefliyorum cunku benim cok zamani yok soyle bir duyet listesiyle basliyorum yarindan itibaren

Sabah: sutsuz sekersiz kahve.

Oglen: haslanmis karnabahar ve sade soda

Ara ogun: special-k (66kalori)

Aksam: yogurt ve elma.
ben oglenleri evde ne varsa onu yemeyi dusunuyorum(ama muhakkak sebze yemeliyim) bu diyet listesiyle yarindan itibaren basliyorum.
gun icinde muhakkak en az 3 km yurumem ve 3 litreye yakin su icmem laziim!
arkadaslar desteklerinizi bekliyorum benimle beraber zayiflamak isteyenler yazsin zayiflayalim ve su lanet kilolardan kurtulaliim.

Evet kızlar bende bugün yeniden başlıyorum ilk girişimimde 15 kilo verdim çok da çaba sarf etmeden biraz aradan sonra yeniden başlıyorum bir 10 kilocuk fazlalığımı da verdiğimde süper olucak umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız :)

Rabbim yardımcımız olsun kızlar ^^ Gitsin ve bir daha da hiç karşılaşmayalım mümkünse bu kilolarla ...Gerçekten artık bende çok yoruldum ve bu kez kararlıyım bu yağlar yaza benim vucüdumda giremeyecek!

kizlar ip atlayarak zayiflayan varmi ? eger sizde bana katilmak isterseniz IP ATLAYANLAR BURAYA konusuna buyurun, beraber kilolarimizi verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…