• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo almak istiyorum. Öneriler, ilaçlar, kürler? Lütfen.

Oldu olası arkadaşım bu yöntemle 2 ayda 8 9 kilo aldı.
çikolatalı toz nesquikleri biliyosundur tatlım.

Ondan günde 3 porsiyon içiceksin.
1 porsiyon = 100 gram toz + 300 ml süt.

1. Posriyonu öğlen, diğer 2 porsiyonuda gece yatmadan içiceksin.

1 porsiyon= 600 kalori (yaklaşık değer)

sen 3 porsiyon içeceğinden günde extradan 1800 kalori almış olacaksın.

Yalnız karıştırma işi biraz zor , mikser kullanabilirsin yada bi pet şişeye koyu çalkalayabilirsin.

Ayrıca günde 1800 kalori alıyorum diye yemek yemeyi ihmal etme... 2 öğün yemek yesen bile yeterr...

Böylelikle günde en az 2200 kalori almış olucaksın (öğünlerde yediklerinle birlikte,,,, yarım ekmek yesen biraz kuruyemiş yesen bile çok işine yarıyacak)

peki bu nesguikler ve sütler sana ne kadara mal olucak ???
Nesquik in 450 gramını 9 liraya satıyolar.

Nesquikler sana ayda toplam 190 liraya gelecek. (belki biraz tuzlu gelmiş olablir ama kesin kilo alıcaksın...)

bu kadar uzun yazdım , hiç üşenmedim çünkü seni çok iyi anlıyorum <3

Çok teşekkürler ! :) Yalnız bahsettiğin toz sütle karışıtıp içilen mi, yoksa kahvaltılık gevrek mi? Bir de süt kilo aldırmaz diye duymuştum. :50:

arkadaşlar bende 43 kiloydum. 1 senede 15 kilo aldım. ve de cok iştahsızdım. hepsı keçdı. nasılmı?

her gün sabahları kahvaltıda ekmekle bal -yağ karışımı yedım .

10 Kilo almaya ihtiyacım var.
17 yaşındayım.
163 boyum var. 40 kiloyum. Çok zayıfım. Lütfen yardım edin. İnsanların bakışlarından bıktım.
Lütfen. :(

Rezene çayını şekersiz içersen işrtahın çok açılır kısa sürede kilo alırsın.göğüslerin çok büyükse içme göğüste dolgunluk yapabiliyor bu çay çünkü

bende alamıyordum taki sabah kahvaltımı aksatmadan yapıp her yemek sonrası 4-5 tane gun kurusu (kuru kayısı) yiyene kadar gunde 3 ogun muhakkak aksatmadan yiyorum aralarda yine agzıma bir kac lokma birsey atıyorum her yemek sonrası gun kurusu yiyorum 2.5 haftada 2 kilo aldım haftada 5 kilo aldıran diyetler falan filan onların hicbiri işe yaramadı uzun vadede kilo almak daha saglıklı geldi acıkcası suan 54 kiloyum ki ben 54 kiloya geldigimi uzun zamandır hatırlamıyorum suanki kilomdan memnunum ama kilo almaya baslayınca popomda cıkmaya basladı ust taraf yerine daha cok bacak ve popo bolgemden kilo aldım ve cok işime geldi acıkcası bu dediklerimi bir deneyin isterseniz ama en onemlisi kuru kayısı yemekten sonra tuketin bol bol o gercekten işe yarıyor

Son düzenleme:
27 yaşında oğlum var, kendisi 1.74 boyunda 58 kilo dır. Yemek yiyerek kilo aldıramadık öneriniz nedir ?

ablacım ben aşağıda 10 yıllık tecrübem ve önerilerm diye yazdım kendimde hemşireyim mümkünse sağlıksız yollar denemeyin ben prakten sipraktende içtim herşeyide denedim balık yağı bilmem ne herşeyi aktar aktar gezdim. spor beslenme uyku bu üçü olmadan alamaz. mutlaka spor yapsın uykusunu saat 10 la gece 4 arası en idealdir uyusun ve günde 3 ana 3 ara öğün zorlamadan yesin. yazık çocuklarımız kilo alacak diye metabolizmalarını bozmayalım. eğer çok terlemesi fln varsa mutlka bir test yaptırın doktora götürüp

10 Kilo almaya ihtiyacım var.
17 yaşındayım.
163 boyum var. 40 kiloyum. Çok zayıfım. Lütfen yardım edin. İnsanların bakışlarından bıktım.
Lütfen. :(

al benden de o kadar bende 1.63 boyundayım 43 kiloyum.bir ara bontavi dye bitkisel kilo aldrıcı kullandım.br ayda 3 kilo aldım ama sonra kullanmayı bıraktım.ve aldığım 3 kilo geri gitti :(

Back