• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo almak istiyorum. Öneriler, ilaçlar, kürler? Lütfen.

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
10 Kilo almaya ihtiyacım var.
17 yaşındayım.
163 boyum var. 40 kiloyum. Çok zayıfım. Lütfen yardım edin. İnsanların bakışlarından bıktım.
Lütfen. :(

17 yaşındayım.
163 boyum var. 40 kiloyum. Çok zayıfım. Lütfen yardım edin. İnsanların bakışlarından bıktım.

biz kilo vermek isteriz sen almak...
canına yandığımın kavanoz dipli dünya...
biraz yiyecekleri yağlı tarafından ye canım...her zamanki miktarınla ye ama biraz ekmek yada hamur işi, şerbetli tatlı, az miktar kızartma ne bileyim biz kilolular neyden uzak duruyosak sen ondan ye canım...
inş. etli butlu bi kız olursun...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ah, dünyanın en güzel duası bana. :) Teşekkürleeeeer :) Ekmek pek tüketmiyorum ondan mı acaba.

kilo yapan gıdanın en başı karbonhidrattır...ekmek ve hamur işi ye canım ama tekrar söylüyorum çok miktar yiyip mideyi zorlama her zamanki miktarın la ye olurmu...ama kilo aldıran yiyecekler ye...

bende 39 kiloyum şuan 21 yaşındayım napmam lazım çok fena bi durumdayım banada en az 10 kilo gerekiyor yemek yiyorum çok yiyecek tüketiyorum yok alamıyorum veeşim bu durumda çocuk doğurazsın diyor üzülüyorum haklı

17 yaşındayım.

canm bende aynı dertten muzdaribim :( boyum 1.57 16 yaşındayım ve 40 kiloyum.
öncelikle çok ekmek yememiz lazım mesela bi tabak yogurtla ekmek karıştırıp üstünede biraz şeker atmalıyız sütlü ekmek yemeliyiz tabi düzenli ben bunlar çokta severek yiyorum ama düzenli değil. ve de yağ olarak kilo almamamız lazım büyüyünce sorun olabilir çook yaglı yiyecekler yerine az yaglı ama çok şey yemeliyiz yüksek kalorili şeyler. yüksek kalorili besinlerse şöyle;
-elma suyu
-salam
-patates kızartması
-susam
-sosis
-tereyağı
-bisküvi
-pirinç
-meyveli yoğurt
-sarımsak
-kuruyemiş
-veee çikolata

bunlar benim bildiklerim eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen:))) faydalı olabilmişimdir inşallah

canım ben de senin gibiydim..gitmediğim diyetisyen kalmadı..ama bana hep söylenen ilerde zaten alacaksın oldu. sonra yılda bir kilo almaya başladım...geçen sene 46 kiloydum evlendim 1 yılda 6 kilo aldım...sözün kısası evlenince düzenli hayat ve düzenli saatli yemekler kilo aldırıyor. şimdi 52 de sabitlendim almam da inşallah..çünkü boyum 1.60.

bi de ........ diye bir allerji şurubu var. deli gibi iştah açıyor ama çok uyutuyor...ben onu uyumak için bile alırdım bazen..sen tahminimce öğrencisin belki sana olmaz ama tatillerde filan iç...zaten miden bomboş gibi oluyor. tek yan etkisi uyku yapması. bunu bazı doktorlar iştah açıcı niyetine veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile hekimine görünüp tam kan sayımı, demir paneli ve tiroid hormon seviyelerine baktırmanda fayda var canım.metabolik bir problem olabilir.

Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkürler! :)
........ denedim evet çok uyku yapıyordu ama yine kilo alamadım.
Bütün kan değerlerime de baktırdım normal dedi. Bilmiyorum neden alamıyorum. :( Metabolizmam hızlı :(

akupuntura gitmeyi deneyebilirsin, gerçi öğrencilikte çok zor olur onun için para ayırmak ama bazı devlet hastaneleri ucuza yapıyor, 23 yaşımdayım 44 kiloyum akupuntura gidiyorum ve dehşet iştahım açık daha yeni başladım kilo aldıkça haber veririm ;)

bende 39 kiloyum şuan 21 yaşındayım napmam lazım çok fena bi durumdayım banada en az 10 kilo gerekiyor yemek yiyorum çok yiyecek tüketiyorum yok alamıyorum veeşim bu durumda çocuk doğurazsın diyor üzülüyorum haklı

Doktoruna danış........ilacı sor. Sakıncası yok derse gece yatmadan önce alıyorsun rahat bir uyku çekip aç uyanıyorsun. Ben zamanında çok çektim hatta hikayemi anlatan konu bile açtım. Gerçekten çok zor zayıf olmak hem de evli biri için. Ben ilk çocuğuma 42 kilo hamile kalmıştım ve komik görünüyordum o zamanlar. Şimdi de ikinciye hamileyim 48 kilo hamile kaldım ve boyuma göre çok iyiydi bence kilom :D

püfff bende 22 yaşımda 160 boyunda ve 39 kiloyum kızlar aslında bir buçuk yıl öncesine kadar bu kadar zayıf değildim 47 kilo falandım ama stres sıkıntı nedenyle 10+ kilo verdim bi 5 kilo kadar aldım şimdi ama en az bi 8 kilo daha almam lazım çünkü kilo verince eski kiloma dönsemde vücudum da bi ilerleme olmadı eskiden dar gelen kıyafetlerim şimdi bol geliyor aynı kiloda :(

ama balık yağı hapı tam bu zamanlarda tüketilirmiş elmalar çiçek açarken ve kullanmayada başladım yavaştan iştahım açıldı

birde kahvaltıda kesinlikle haşlanmş yumurta yeyin derim kızlar kardeşim onun sayesinde epeyce bi kilo aldı ama ekmekle yeyin :)=

Son düzenleme:
Oldu olası arkadaşım bu yöntemle 2 ayda 8 9 kilo aldı.
çikolatalı toz nesquikleri biliyosundur tatlım.

Ondan günde 3 porsiyon içiceksin.
1 porsiyon = 100 gram toz + 300 ml süt.

1. Posriyonu öğlen, diğer 2 porsiyonuda gece yatmadan içiceksin.

1 porsiyon= 600 kalori (yaklaşık değer)

sen 3 porsiyon içeceğinden günde extradan 1800 kalori almış olacaksın.

Yalnız karıştırma işi biraz zor , mikser kullanabilirsin yada bi pet şişeye koyu çalkalayabilirsin.

Ayrıca günde 1800 kalori alıyorum diye yemek yemeyi ihmal etme... 2 öğün yemek yesen bile yeterr...

Böylelikle günde en az 2200 kalori almış olucaksın (öğünlerde yediklerinle birlikte,,,, yarım ekmek yesen biraz kuruyemiş yesen bile çok işine yarıyacak)

peki bu nesguikler ve sütler sana ne kadara mal olucak ???
Nesquik in 450 gramını 9 liraya satıyolar.

Nesquikler sana ayda toplam 190 liraya gelecek. (belki biraz tuzlu gelmiş olablir ama kesin kilo alıcaksın...)

bu kadar uzun yazdım , hiç üşenmedim çünkü seni çok iyi anlıyorum <3

lutfen oneride bulunurken ilac ismi,gida takviyesi,surup,hap,kapsul....telaffuz etmeyiniz!!!!!

oldu olası arkadaşım bu yöntemle 2 ayda 8 9 kilo aldı.
çikolatalı toz nesquikleri biliyosundur tatlım.

Ondan günde 3 porsiyon içiceksin.
1 porsiyon = 100 gram toz + 300 ml süt.

1. Posriyonu öğlen, diğer 2 porsiyonuda gece yatmadan içiceksin.

1 porsiyon= 600 kalori (yaklaşık değer)

sen 3 porsiyon içeceğinden günde extradan 1800 kalori almış olacaksın.

Yalnız karıştırma işi biraz zor , mikser kullanabilirsin yada bi pet şişeye koyu çalkalayabilirsin.

Ayrıca günde 1800 kalori alıyorum diye yemek yemeyi ihmal etme... 2 öğün yemek yesen bile yeterr...

Böylelikle günde en az 2200 kalori almış olucaksın (öğünlerde yediklerinle birlikte,,,, yarım ekmek yesen biraz kuruyemiş yesen bile çok işine yarıyacak)

peki bu nesguikler ve sütler sana ne kadara mal olucak ???
Nesquik in 450 gramını 9 liraya satıyolar.

Nesquikler sana ayda toplam 190 liraya gelecek. (belki biraz tuzlu gelmiş olablir ama kesin kilo alıcaksın...)

bu kadar uzun yazdım , hiç üşenmedim çünkü seni çok iyi anlıyorum <3

Back