10 haftalık sıpam karnımda :) uslu uslu uyuyo

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...Rabbim tamamına erdirsin...amiiinn..:nazar:a.s.

tebrikler.Rabbim sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin.Darısı başımızaa.s.

canım tebrik ediyorum Allah tamamına erdisin inş kucağına al sağlıcakla.

Tebrikler... Bizde 10 haftalık olduk:) Çok mutluyum hepimizin sağlıklı doğum yapmasını diliyorum.

canm benm tebrikler rabbim tamamına erdirsin.....kucağınada alırsın inş sağlıkla ..şimdilik uyusun ..30 hafta sonra görecem ben seni:))) ne uyku ne uyku....bence sende uyuyabildğin kadar uyu...:)))

[ne mutlu size tatlım babayıda senide tebrik ederim.. RABBıM sağlıkla kucaklamayı da nasib etsin inşallah/COLOR]

hayırlı olsun canım.bende bugun 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.ama daha çok küçük olduğu için kese gözükmüyo doktor dış gebe olma ihtimalinden bahsetti.pztsi belli olacak.inşallah öle bişey çıkmaz.allah bebişlerimizi sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 9+3 hamileyim / bulntı şikayetleriniz nasıl geçtimi

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 9+3 hamileyim / bulntı şikayetleriniz nasıl geçtimi

hayırlı olsun arkadaşım bulantılardan çok şikayetçiyim kötü geçiyor benim bu gün 10 haftalık bebeğim 14 ve 16 haftaları bekliyorum bir ümit olarak zor gerçekten ve taşınıyorum bu arada toplanmam lazım daha 2 yaşında oğlum var öyle zor geçiyorki günlerim allah kolaylık versin..:Saruboceq:

hayırlı olsun canım çok tebrik ederima.s. allah sana bana tüm hamişlere kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkesede versin.

canım tebrikler.bizde 8 haftalığız daha.allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alamyı nasip etsin.allah tüm isteyenlere versin inşallah sağlıklı sıhhali bbeişler.

Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin ihşallahhhh:Saruboceq:

X