10 haftalık hamiş anneler cinsiyet tahminleriniz ne durumda :))

HIM benimde ikili testte kan da kotu çıktı Dr dawnli olabilir dedi dünya basıma yıkıldı bende bebeği allaha emanet ettim ole inş bize olmaz sağlıklı dpgarda sana ne dedi
BenIm ikili testte sorun gormedi de rahim kanama yapmis kan presenta etraginda birikmis kanama devam ederse presenta bebek birbirinden ayrilir dedi biriken kanlanma gecmiyomus umutlanma dedi 5 gun sonra kanlanma artimi diye bakcak hakkimizda hayrkisi hic iyi bise dusunemiyorum artik cok karamsar oldum kanlanma miktari fazlaymis artmaz insaala oysa 4 yasinda bir kizim var bir tanede oglum olcak diye cok sevinmistim

BenIm ikili testte sorun gormedi de rahim kanama yapmis kan presenta etraginda birikmis kanama devam ederse presenta bebek birbirinden ayrilir dedi biriken kanlanma gecmiyomus umutlanma dedi 5 gun sonra kanlanma artimi diye bakcak hakkimizda hayrkisi hic iyi bise dusunemiyorum artik cok karamsar oldum kanlanma miktari fazlaymis artmaz insaala oysa 4 yasinda bir kizim var bir tanede oglum olcak diye cok sevinmistim
Olmaz inş canım sen içini ferah tut sıkma canini banafa ilk ilk sıralar kalbi atmiyor kürtaj dediler allah şükür sonradan kalbi de attı bize olmaz inş

eşimde bende çok kız istiyorduk ama içime erkek gibi doğuyordu. bugünki kontrolde kesin konuşmak için erken ama erkeğe benziyor dedi doktorumda. sanırım kemik yapısıyla alakalı bi tahmin diye düşünüyorum gerçi benimde eşiminde kemikleri iri hala bi umut kız der diye bekliyoruz ama alışmaya çalışıyorum oğluşuma hüsrana uğramıyim diye :)

bizde 2 güne 10 haftalık olcaz ablaları çok sabırsızız cinsiyeti bende 2li testte sorucam bi tahmin veriyo oradaki dr herkese... ilk zamanlar içime erkek gibi doğuyordu bu ara nedense kız. allah sağlıklısını versin ilk çocuğum tabi ama benim gönlümden erkek geçiyor...:)

13 haftalik hamileyim doktorum bi fazlalık görünüyor dedi sanırım erkek, sağlıklı olsunda başka bişi istemem...

Bende 8 haftalik hamileyim kiz hissediyorum.esimde gidip gidip erkek bebis kiyafetleri aliyor.kiz olsa napicaksin diyorum kizda bnm erkekde bnm diyor ama heralde kiz olursa biraz burukluk yasicak

X