- 8 Ekim 2021
- 17
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi mraklannesmyesmy
Gönlünüzdeki neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaArkadaşlar ultrason görüntüsü 10 haftlaık şuan 20 deyim bebeğim daha cinsiyetini göstermedi iki kızın var hamileleikleri çok zor du bu hamileliğim de daha rahattı sabah bulantıları yaşamadım göbek çizgim de yukarıdan itibaren şu nub teorisinden anlayan var mı acaba tahminde bulunursanız
Aminn çok teşekkür ederimGönlünüzdeki neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Merhaba öğrendiniz mi cinsiyetini ?Arkadaşlar ultrason görüntüsü 10 haftlaık şuan 20 deyim bebeğim daha cinsiyetini göstermedi iki kızın var hamileleikleri çok zor du bu hamileliğim de daha rahattı sabah bulantıları yaşamadım göbek çizgim de yukarıdan itibaren şu nub teorisinden anlayan var mı acaba tahminde bulunursanız
Evet öğrendim 3. Kızım geliyorMerhaba öğrendiniz mi cinsiyetini ?
Evet peynir ve et ürünleri ama en çok peynirAşermeleriniz belirtileriniz farklı mıydı ?
İlk iki kızımda olduğundan farklı bir hamilelik geçiriyorum bulantı çok olmadı arada onun dışında bi sıkıntı yaşamadım bu bebeğim biraz aşşağıda o yüzden biraz ben yanıldım hislerimdeEvet peynir ve et ürünleri ama en çok peynir
Hayırlısı sağlıklı olsun yeterli isteyerek mi oldu acaba. Benim de iki kızım var ben başka düşünmüyordum korunurken kaldım başlarda çok korktum nasıl bakacağım diye ama sorunsuz ilerleyince çok şükür alıştım sayılır cinsiyeti merak etmeye başladımİlk iki kızımda olduğundan farklı bir hamilelik geçiriyorum bulantı çok olmadı arada onun dışında bi sıkıntı yaşamadım bu bebeğim biraz aşşağıda o yüzden biraz ben yanıldım hislerimde
Aşerme falan hiç alakası yok ilk kızomda ekşi ikinci de tatlı bunda da peynir falan öyle şeyler istedi canımHayırlısı sağlıklı olsun yeterli isteyerek mi oldu acaba. Benim de iki kızım var ben başka düşünmüyordum korunurken kaldım başlarda çok korktum nasıl bakacağım diye ama sorunsuz ilerleyince çok şükür alıştım sayılır cinsiyeti merak etmeye başladım