10 haftalık gebelik nub teorisi

mraklannesmyesmy

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
17
6
28
Arkadaşlar ultrason görüntüsü 10 haftlaık şuan 20 deyim bebeğim daha cinsiyetini göstermedi iki kızın var hamileleikleri çok zor du bu hamileliğim de daha rahattı sabah bulantıları yaşamadım göbek çizgim de yukarıdan itibaren şu nub teorisinden anlayan var mı acaba tahminde bulunursanız

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-08-14-56-52-75_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    Screenshot_2021-10-08-14-56-52-75_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 301
Arkadaşlar ultrason görüntüsü 10 haftlaık şuan 20 deyim bebeğim daha cinsiyetini göstermedi iki kızın var hamileleikleri çok zor du bu hamileliğim de daha rahattı sabah bulantıları yaşamadım göbek çizgim de yukarıdan itibaren şu nub teorisinden anlayan var mı acaba tahminde bulunursanız
Gönlünüzdeki neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🙏

Merhaba öğrendiniz mi cinsiyetini ?

İlk iki kızımda olduğundan farklı bir hamilelik geçiriyorum bulantı çok olmadı arada onun dışında bi sıkıntı yaşamadım bu bebeğim biraz aşşağıda o yüzden biraz ben yanıldım hislerimde 😃
Hayırlısı sağlıklı olsun yeterli isteyerek mi oldu acaba. Benim de iki kızım var ben başka düşünmüyordum korunurken kaldım başlarda çok korktum nasıl bakacağım diye ama sorunsuz ilerleyince çok şükür alıştım sayılır cinsiyeti merak etmeye başladım 🤭

Hayırlısı sağlıklı olsun yeterli isteyerek mi oldu acaba. Benim de iki kızım var ben başka düşünmüyordum korunurken kaldım başlarda çok korktum nasıl bakacağım diye ama sorunsuz ilerleyince çok şükür alıştım sayılır cinsiyeti merak etmeye başladım 🤭
Aşerme falan hiç alakası yok ilk kızomda ekşi ikinci de tatlı bunda da peynir falan öyle şeyler istedi canım 😃 ben birde oğlum olsun istedim çok ama hayırlısı buymuş 😃 Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla

X