Kızlar 10+3 haftalık hamileyim doktor bugün %70 kız gördüm dedi ama emin de olamadı gibi hissetim 10 haftalık kız görmeleri imkansız diyo herkes kafam karıştı aynı durumu yaşayan varmı acaba ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%70 80 diyince bi inandım bende sonra tam çıkarken bana kağıdı açıp bakma istersen 10 gün sonra gelince bakarız tekrar dedi sitrese girdim resmenDurumu yaşamadım ama bence çok erken. Dediğine bakıpta ona göre alışveriş yapıp heveslenmeyin bekleyin derim ben
Sizinki yine birazcık büyük benimki çok küçüktü tahmin %70 diyince çok şaşırdım ne hissediceğimi bilmiyorumCanım benim de aynı şekilde bugün 11+1 di doktorum kız yüksek ihtimalle ama alışveriş için 1 ay sonraki kontrolü bekle o gün kesinleşir dedi Eki Görüntüle 3468086
Bu arada görünmesi imkansız da değil, benim yakın bir arkadaşıma da 10ncu haftada kız dedi doktorum ve kız olduSizinki yine birazcık büyük benimki çok küçüktü tahmin %70 diyince çok şaşırdım ne hissediceğimi bilmiyorum
%50 şans var zaten :)) cinsiyet belli olmuyor 10da çünkü penis ortaya çıkmıyor dahaBu arada görünmesi imkansız da değil, benim yakın bir arkadaşıma da 10ncu haftada kız dedi doktorum ve kız oldu
Evet tabi ki öyle bence işte doktorlar da herhalde nub vs onlardan tahmin üretiyor bizimki de ısrarla kız ama 1 ay içinde alışveriş yapmayın diyip durdu zaten bu haftalarda önemli olan sağlığı cinsiyetin ne önemi var sadece tatlı meraklar%50 şans var zaten :)) cinsiyet belli olmuyor 10da çünkü penis ortaya çıkmıyor daha
Ya orası öyle tabiki kız erkek hiç farketmez ilk bebeğim zaten :) ama emin olmadan tahmin etmeseler keşke insan gel git yaşıyo adam akılı sevinemiyosun bileEvet tabi ki öyle bence işte doktorlar da herhalde nub vs onlardan tahmin üretiyor bizimki de ısrarla kız ama 1 ay içinde alışveriş yapmayın diyip durdu zaten bu haftalarda önemli olan sağlığı cinsiyetin ne önemi var sadece tatlı meraklar
Ahaha benim de aynı şekilde ilk bebek eşim kıza o kadar yükseldi ki erkek çıkarsa sonraki ay çok üzülecekYa orası öyle tabiki kız erkek hiç farketmez ilk bebeğim zaten :) ama emin olmadan tahmin etmeseler keşke insan gel git yaşıyo adam akılı sevinemiyosun bile