Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirti mi bilmiyorum ama iki üç gün önce ara ara kasıklarıma çok hafif kramlar girdi. Adet öncesi olmaz normalde. Göğüs uçlarımda koyulaşma oldu. Aşerme için erken mi bilmiyorum ama canım alakasız şeyler istedi iki gündür.
Bazıları da 10 günlükken çıkar yazmış internette dayanamadım işte. Bilmiyorum. En azından cuma 0.1 di bugün 0.4 bile olsa artmaya başlamış derim diye düşündüm
Belirti mi bilmiyorum ama iki üç gün önce ara ara kasıklarıma çok hafif kramlar girdi. Adet öncesi olmaz normalde. Göğüs uçlarımda koyulaşma oldu. Aşerme için erken mi bilmiyorum ama canım alakasız şeyler istedi iki gündür.
14 günden aşağı çıkmaz neden böyle sabredemedin ayrıca belirtilerin psikolojik olabilir çünkü belirtiler regle en erken 1 hafta kala görülmeye başlanır. Neyse sonuç ne çıktı ?