Çevremdeki tanıştığım kişilerin verdiği cevaplardan dolayı strese girdim. Düşük yapıyorsun diyen mi dersiniz, Kistin vardır diyenler .. Hiç olumlu birşey duymadım. Gittiğim doktorun yaptığı tahlillerde hiçbir sorun çıkmamış . Belli dönemlerde sıkıntıdan stresten yaşanır dedi başından savdı resmen. Aynı durumu yaşayan var mıdır diye sormak istedim.şuan sana ne desek boşa çıkacak ,
yarın dr git bakalım ne diyecek
Çevremdeki tanıştığım kişilerin verdiği cevaplardan dolayı strese girdim. Düşük yapıyorsun diyen mi dersiniz, Kistin vardır diyenler .. Hiç olumlu birşey duymadım. Gittiğim doktorun yaptığı tahlillerde hiçbir sorun çıkmamış . Belli dönemlerde sıkıntıdan stresten yaşanır dedi başından savdı resmen. Aynı durumu yaşayan var mıdır diye sormak istedim.
Merhaba hanımlar..
Günlerdir araştırdığım, uykularımı kaçıran bir konuda sizlere danışmak istedim.
Normal de 23 Eylül de olmam gereken regl, 21 Eylül de lekelenme şeklinde tek bir damla olarak başladı.
22 ve 23 Eylül de hiçbirşey gelmedi bir anda bitti.
24 Eylül de tekrar sadece peçeteye gelen lekelenmem oldu. bu durum 4 gün devam etti.
28 Eylül de ise bu kanama arttı ve bir pedi dolduracak kadar kadar oldu.
3 Ekime kadar da günde 1 pedi dolduracak kadar geldi. Dün yani 6 Ekimde ise tekrar sadece peçeye gelen bir kanama ..
Bugün ise hiçbirşey yok.
Bu zaman içinde hiçbir adet belirtisi, ağrı, sancı hiç olmadı..
21 Eylül den 7 Ekim e kadar az ve aralıklarla adet gördüm.Bu durumu ilk defa yaşıyorum.Doktor muayenesine gittim ilgilenmek değil yüzüme bile bakmadı resmen . Yarın özel bir hastaneye gideceğim. Ancak bu durum beni çok korkuyor. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba?
Merhaba Ceyda Hanım. Ben de 13 gündür adetliyim. 2.gün gelmedi.Merhaba hanımlar..
Normal de 23 Eylül de olmam gereken regl, 21 Eylül de lekelenme şeklinde tek bir damla olarak başladı.
24 Eylül de tekrar sadece peçeteye gelen lekelenmem oldu. bu durum 4 gün devam etti.
3 Ekime kadar da günde 1 pedi dolduracak kadar geldi. Dün yani 6 Ekimde ise tekrar sadece peçeye gelen bir kanama ..
Bugün ise hiçbirşey yok.
21 Eylül den 7 Ekim e kadar az ve aralıklarla adet gördüm.Bu durumu ilk defa yaşıyorum.Doktor muayenesine gittim ilgilenmek değil yüzüme bile bakmadı resmen . Yarın özel bir hastaneye gideceğim. Ancak bu durum beni çok korkuyor. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba?
Merhaba Ceyda Hanım. Ben de adetliyim. 2.gün gelmemişti. 8. yada 9. günü akşam bayağı geldi. Sonra az az geldi. 10 günü geçtiği için huzursuz oldum. Bu akşam yine arttı. 14 gün tamamlandı. Bir tanıdık var Üniversite Hastanesi Kadın doğumda hasta bakıcı.Dün aradım, doktora sorar mısın dedim. Daha önce de gitmiştim bu doktora. Fsh 'ım yüksek çıkmıştı. Altta darlık var demişti. Darlıktan olur mu bilmiyorum âdet.Merhaba hanımlar..
Bugün ise hiçbirşey yok.
Merhaba Nezik Hanım..Merhaba Ceyda Hanım. Ben de 13 gündür adetliyim. 2.gün gelmedi.
Merhaba Ceyda Hanım. Ben de adetliyim. 2.gün gelmemişti. 8. yada 9. günü akşam bayağı geldi. Sonra az az geldi. 10 günü geçtiği için huzursuz oldum. Bu akşam yine arttı. 14 gün tamamlandı. Bir tanıdık var Üniversite Hastanesi Kadın doğumda hasta bakıcı.Dün aradım, doktora sorar mısın dedim. Daha önce de gitmiştim bu doktora. Fsh 'ım yüksek çıkmıştı. Altta darlık var demişti. Darlıktan olur mu bilmiyorum âdet.
Allah şifa versin ikimize de. Ben bekârım. 25 Mayıs gibi yine olmuştu. Medikal Hastanesi' ne gittim. Ponstan Fort verdi. Damarları büzer dedi. Ama benim âdetim daha da arttı. Bana Üniversite Hastanesi'ne git dedi, Mr çeksinler. Parça da aldılar benden. Biri 16, diğeri 18 yaşlarında daha, iki kız kardeş akrabam fazla âdet olmuşlardı. Onlar da bekâr diyip avutuyorum kendimi.Merhaba Nezik Hanım..
Bu şikayetim üzerine geçen hafta cuma günü gittim doktora. Farkında değildim düşük yapmışım. Kan tahlili sonucunda hcg 12,3 çıkınca düşük olduğunu söyledi doktor hanım. pazartesi günü tekrar kan verdim ve iyice düşmüştü değerim.
çok geçmiş olsun eminim ki önemli birşey değildir. sıkıntı yapma kendine . mevsim geçişlerinden kaynaklı da olabilir diyorlar bende tam eminim değilim tabi ki. doktora göründükten sonra bana da bilgi verirsen sevinirim. merak ettim bende. kafana takıp stres yapma herşey olacağına varır. İyi düşün ki iyi olsun.Allah şifa versin ikimize de. Ben bekârım. 25 Mayıs gibi yine olmuştu. Medikal Hastanesi' ne gittim. Ponstan Fort verdi. Damarları büzer dedi. Ama benim âdetim daha da arttı. Bana Üniversite Hastanesi'ne git dedi, Mr çeksinler. Parça da aldılar benden. Biri 16, diğeri 18 yaşlarında daha, iki kız kardeş akrabam fazla âdet olmuşlardı. Onlar da bekâr diyip avutuyorum kendimi.
1Haziran'da Mr çekmişlerdi. Mr 'dan da parça alımından da bir şey çıkmamıştı şükür. Şimdi yine var akıntı, hastaneye gitmedim. Sizin durumunuz nasıl?Etrafında yaşanan tatsız olaylar ister istemez psikolojini bozuyordur. Allah yardımcınız olsun. Her şer de bir hayır vardır derler. Daha çok gençsin üzüntü sıkıntı stres hep bizi hastalığa iten unsurlar. Mümkün olmasa bile uzak durmaya çalış. İnşallah mr sonucunda temiz çıkar.
Hastaneye gittim. Ultrasona soktu. Yine kist, miyom filan çıkmadı. Yasmin diye bir ilaç yazdı. Kan tahlili yapılsın dedi. Tahil sonucu çıksın ilacı ona göre kullanır ya da kullanmazsın dedi. Şimdi tahlil sonucunu bekliyorum. İnşaallah çok ya da az değildir hormon miktarlarım. Gitmek istiyorum buradan. İstanbul'da ablam var, onun yanına gitmek istiyorum. Bir de birisi var. Siz evlisiniz, yaşamışsınız evliliği. Evlenmek isteyen biri var, o da İstanbul'da. İyi biri ama yaş farkı var.Benim geçti bitti kontrollerimi oldum. Temiz herşey ...
en kısa zaman da sende kontrollerimi ol Allah ın izniyle hiçbirşeyin çıkmaz. Takma kafana hiçbirşey canım..
İnşaallah yan etki olmaz. Şimdi yuttum. Tayasmin çoğu kişi de yan etki yapıyor.Drospirenon ve Etinil estradiol maddelerine alerjileri olan kadınlar tarafından kullanılmaması gerekiyor. bende de aşırı mide bulantısı , halsizlik , uyuyamama gibi etkiler yapmıştı. Depresyon benzeri bişey .. Kullanırken farklı bir durum hissedersen hemen doktoruna başvur. Yazz diye bir hap ile değiştirmişti benimkini. Evlilik konusunda da sırf birşeylerden kaçmak için fevri karar verme derim. Bir ömrü ben bu adamla geçirebilir miyim diye düşün. İnşallah herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?