• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 10 günde gelinlik dikilir mi?

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
34
kızlar düğüne 2 hafta kala gelinlik diktirme şansım olur mu yaptıran var mı aranızda

Canım ben 4 ay önceden siparişimi verip düğüne 15 gün kala teslim aldım gelinliğimi ama kesinlikle abarttıkları gibi uzun sürelerde dikilen birşey değil. Sadece çok para aldıkları için iş yapıyormuş gibi görünüyorlar. Ben gelinliğime 300 tl kapora vermiştim, maliyeti 300 olan birşeye kaç katı para istiyorlar o yüzden süreci uzatıyorlar da uzatıyorlar. Sadece yoğun olmayan birilerini bulman lazım çünkü şuanda düğün sezonu. isteseler 3 günde dikerler.

Diktirmen şart mı? Arkadan ipli modeller cuk diye oturuyor. Bi boyu ayarlanır. Illa dikim mi istiyorsun?

Dikilir canim. Gelinlik dedigin ne ki 1 2 gunluk is. Zaten kaliplar sunlar bunlar hep ayni.. en unlu modacisi da olsa mahalle gelinlikcisi de olsa 1 günde dikerler ;-)

senin yerinde olsam hiç dikimle uğraşmam hazır o kadar güzel modeller var ki, şimdi ki aklım olsa kesinlikle hazırını alır giyerdim. Ben diktirmeyi bi iş sandım, güzel olacak sandım resmi koyuyorsun önüne tama diyorlar bi bakıyorsun alakası yok. hele ki zamanın yok hiç uğraşma derim al hazırını giy.

kızlar düğüne 2 hafta kala gelinlik diktirme şansım olur mu yaptıran var mı aranızda

Merhaba dikim işini bilmem ama bence gereksiz bir şey istediğin gibi olacak mı olmayacak mı? Hazır dikilmiş çok güzel modeller var deniyorsun beğendin mi hop alıyorsun evine götürüyorsun bir günde işlem tamam. Zira bende hep hazır gelinlik denedim. Hazır çok güzel yapılmış gelinliği aldım dikilmesini fln beklemeden.

Bu olayı biraz elbise diktirmeye benzetiyorum. Piyasada çok güzel elbiseler varken hazırda elbise diktirmek ne kadar gereksizse bence gelinlik diktirmekte gereksiz. :).

bencede diktirme riskli iş istediğin gibi olmucak az zamanın var bide canın sıkılcak panik yapcan zaten izmirdesin sanırım kemraltında çankayada bi ton gelnlkçi var istediğin model çıkar elbet ben ilk grdiğim gelnlkçiden aldım çıktım ohh miss:)

yok canlar izmire gelin gidicem ben aslında ankaradayım ama orda bakıyrm gelinliğe simge moda evinden alıyordum ama orda simge moda evine diktiryordum aslında gelinliğim hazır sayılır ama kv ile tartıştım o kalktı bende kalktım bida da gidesim yok oraya ondan napsam sizce

Doğru düzgün bir modaevinde rahatlıkla dikilir.
Ben gelinliğimi aylar önce seçtim ve dikimine başlandı, son provamda berbat bir gelinlikle karşılaştım.
Hatalarla doluydu ve gelinlikçi! düzeltebilecek kapasitede değildi.
Hatta fotografı bile var ara sıra açıp bakıp gülüyoruz.
Ancak bu kadar kötü yapılabilir çünkü.
Her neyse; nikaha 4 gün kala ortada kaldım resmen.
Sonra doğru düzgün bir modaevine gittim, gelinliğimi seçtim ölçülerimi verdim, 4 günde gelinliğimi muhteşem bir şekilde diktiler.
Ben tesettürlüyüm ve seçtiğim gelinlik oldukça açıktı, ama öyle güzel uyarladılarki herkes çok beğendi.
Sadece 3 gün boyunca provaya gidip gelmek sorun oldu. Ama değdi bence.
Diğer konularımdan gelinliğimi görebilirsin.
Bu arada ilk gelinliğimi dikmeye çalışıp rezil eden yer fatih gelinlikçiler çarşısındaki Paris Moda Evi, bir de o halde üste çıkmaya çalıştılar.
Asıl gelinliğimi ise yine fatihte Alisse Nuera da diktirdim. Çok ilgilendiler ve 4 gün kalmasına rağmen hiç stres yaşamadım.
diyeceğim o ki gelinlikçini iyi seç, adı bilinen kaliteli bir yer olsun.
Bu arada açık olsaydım hazır modellerden alırdım. Çok şık seçenekler var.
Kolay gelsin.
Umarım içne sinen gelinliği giyersin.

Back