10 günde 4 kilo verebilecekmiyim

LoReLaiii

Boy:158 bşlngıç:55 güncel:52,8 (4 mys) hdf: 50
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
624
1.031
38
slm herkese
63 den 55,6 a düşmüş olan ben takıldım kaldım 2 aydır.tatile gitmeden önce şu son fazlalıkları da vermem lazım.hedef 52 yapacaklarım sabahları interval yürüyüş+koşu,akşam 21 günde yağlarınızdan kurtlun 10 gün tamamladım devam etcem.diyetim ise ufak tefek değişiklikler yapabilirim mesela 1300 kalori altında olan günler ek yapıcam ama genel olarak aşagıdaki liste.kısaca 10 gün kampa alıcam kendimi,bakalım tartı ve ölçü sonuçları ne olacak
1. gün

Sabah: 1 adet meyve, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet kızartılmış tam buğday ekmeği, şekersiz çay

Öğle: Izgarada pişmiş veya haşlanmış tavuk göğsü, 1 adet domates, şekersiz çay ya da kahve

Akşam: 1 yumurtadan yapılmış limonlu yumurta salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 meyve ve 1 bardak ayran

2. gün

Sabah: 1 meyve, 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu, 1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği, 5 adet zeytin

Öğle: Haşlanmış brokoli, yanında domates ve 1 bardak ayran

Akşam: Sınırsız meyve salatası ve 1 bardak 3 ü bir arada kahvelerden şekerli olacak

3. gün

Sabah: 1 adet meyve, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet kızartılmış tam buğday ekmeği, şekersiz çay

Öğle: Izgara balık yanında bol yeşillikli salata

Akşam: 3 adet ızgara köfte 1 kase yoğurt

4. gün

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta, yanında 1 kase yoğurt ve 1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği

Akşam: 1 yumurtadan menemen yanında 1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği ve şekersiz çay

5. gün

Sabah: 1 adet meyve 1 adet haşlanmış yumurta

Öğle: Izgara tavuk, çoban salata, 1 adet meyve

Akşam: Yoğurtlu ıspanak yemeği, 1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği

6. gün

Sabah: 1 adet meyve, 10 adet zeytin ve 1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği yanında şekersiz kahve ya da çay

Öğle: Meyve salatası

Akşam: 2 yumurtadan omlet, 1 kase yoğurt

7. gün

Öğle: 3 adet ızgara köfte, 1 adet haşlanmış havuç, 1 bardak ayran

Akşam: 2 adet haşlanmış mısır, 1 dilim karpuz

8. gün

Öğle: 2 adet kıymalı biber dolması yanında 1 bardak ayran

Akşam: Meyve salatası

9. gün

Sabah: 1 adet meyve, 1 adet haşlanmış yumurta

Öğle: Yeşil Taze fasulye yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam: Haşlanmış tuzsuz karnabahar 1 adet mevsim meyvesi yada 1 dilim karpuz

10. gün

Sabah: 1 adet meyve yanında çay

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta

Akşam: 1 adet meyve, 1 dilim peynir, 1 adet kızartılmış tam buğday ekmeği, şekersiz çay

Ben 11 günde 4.4 kilo vermiştim canım diyete ilk başladığımda. Yani istersen verirsin. Menülerinden ekmeği azaltabiliyorsan azalt. Verme şansın daha yüksek olur.

evet meyve ve ekmekler bazı günler fazla olmuş onların yerine yulaf kepeği veya protein koyabilirim.bu arada sen ne yapmıştın süper vermişsin

Sıfır un tuz şeker tükettim. Akşam 8'den sonra açlıktan ölsemde yemedim. Bol bol protein ve süt ürünü ağırlıklı gittim canım.

Bazı günlerde akşam yemeğini atladığım da oldu. Vücut az yemeye alışınca zaten öyle devam ediyor. Baştaki gibi zorlanmıyorsun.

Benim kilo vermem durdu,uzun zamandir tuz seker unuttum protein ve sebze agirlikli gidiorum ama kaldim,spor da yapmama ragmen belli bolgeler incelmio.bakalim bu gunlukle belki vucut da motive olur

inşallah cnm olmaz die bişey yok dimi,tatile takıntı yapmadan gitmek istiorum
Slmlar saf protein diyeti yap sebze neyve hiç bişi yok et yumurta süt yoğurt balık sınırsz akşam 8 de bitir yemeğini zaten ağzn kuruduğu için bol su içiyosun. Ben bir keresinde 4 gün yaptm 2. Buçk kilo verdim. Şuan üçüncü günüm bitti tekrar yapıyırum iki günde kaybm 1.400 grm oldu. Üçüncü gnde nekadar verdğm sabah belli olack. Kilom durunca yapıyorum faydası oluyo eksi görmek mutlu ediyor insanı:)). Umarım sende ulaşırsın istediğin kiloya canım..

kaç gün yapıosun peki?dukanın atak evresi gibi fln sanırım.aslına bakarsan en son sanırım 20 yasımda bu kilodaydım hedefim 52 civarı vücut 10 yıldır görmediği kiloya inmeye korkuomu nedir anlamadım. 55-54 arası gidip geliorum asagısı gram oynamıo bide spor yapıorum bacaklarım incelmio

kaç gün yapıosun peki?dukanın atak evresi gibi fln sanırım.aslına bakarsan en son sanırım 20 yasımda bu kilodaydım hedefim 52 civarı vücut 10 yıldır görmediği kiloya inmeye korkuomu nedir anlamadım. 55-54 arası gidip geliorum asagısı gram oynamıo bide spor yapıorum bacaklarım incelmio
Evet atak evresi gibi. Kaç gün dayanabilirsem yapıyorm çünkü bi süre sonra mide safproteini kaldrmıyor. Bence kilom ideal boyun kaç?

1.58 cnm boyum, 8 kilo vermiştim 52 olsam ideal gibi 2 aydır veremeyince tatil de yaklaşınca kafaya taktım :)

X