canım çok sağol verdğin linkten kolaca yüklendi..Buradan indirebilirsin canım. =>> breastenlargementringtone.mp3
Sizin için upload ettim sizde dinleyin sizinkide büyüsün. Dertlerimiz aynı nasılsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
ay kızlar ben şahsen meraktan dinledim bu müziği çok iğrenç hatta iğrenç ötesi bişey nasıl dinliyorsunuz ya hiç mi kulaklarınız acımadı....ben bi kere dinledim tüylerim diken diken oldu:)yaf
canım çok sağol verdğin linkten kolaca yüklendi..
kızlar dün başladım dinlemeye ama 20 kere falan dinlemedim pek aklıma gelmiyo unutuyorum genelde ama ne sızı var ne ağrı yok hiçbir şey daha inancım da gidiyo gibi ve biliyorumki inanmazsam olmayacak ama ne bileyim
kızlar dün başladım dinlemeye ama 20 kere falan dinlemedim pek aklıma gelmiyo unutuyorum genelde ama ne sızı var ne ağrı yok hiçbir şey daha inancım da gidiyo gibi ve biliyorumki inanmazsam olmayacak ama ne bileyim
nasıl ya şaka mı bu? :d
böyle saçma bişey olamaz.
Kızlar bende başladım dinlemeye bugün ve dinleyince göğsümde bir sızlama oldu ama belki psikolojikte olabilir inşallah işe yarar gerçekten
merak etme cnm eger duzenlı dınlersen ınanarak duzenlı dınlersen ınsallah etkı eder sen sakın o gulen arkadaslara bakma hıc gulunecek bı olay da degıl bu zaten kanıtlanmıs bı olay on gunde 3 4 cm buyume yapıyo
cnm ben ılk on gunde 3cm buyuttum sonra on gun daha dınledım sadece 1cm buyudu yanı ılk on gun onemlı sadece sımdı ara verdım bıraz daha sonra tekrar denemeyı dusunuyorum belkı o zaman bır 3cm daha buyuturbencede gülünücek bişey değil bana mantıklı geldi peki cnm 10 günden sonra dinlemeye devam etsek büyüme devam edermi acaba
keşke doğru olsa tabi ama bana da çok tuhaf geldi
şoklardayım şuan konuyu yeni gördüm, açtım hemen dinlemeye başlayıncaa sağ göğsüm sızlamaya başladı
Heralde psikolojik oldu bilemicemAma işe yarayacağına inanıyorum... Bu müzziği günde kaç kere dinlemek gerekiyor... Ve ne kaddar süre boyunca dinlicez ???
piskolojık falan degıl cnm ılk dınlemende bıle hemen baslıyo sızısı gunde farklı zamanlarda ancak ardarda degıl 20 25 kez dınleyeceksın 10 gun boyunca hergun duzenlı sekılde dınlersen etkısını goreceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?