10 gunde 10 kilo verdiren rus diyeti listesi

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.123
248
evet kizlar bu diyeti arkadasim yapti koca gobegi vardi bu diyeti uyguladi ama bana bu listeyi vermedi sonradan ogrendim anneme verdim o 10 gunde 6 kilo kuzenim 7 kilo verdi ayni listeyle bende yapicam karar verdim benle yapmak isterseniz iste liste PAZARTESI
bitkicayi yada kahve (sekersiz)
2 adat haslanmis yumurta
1 adet greyfurt laf aramizda kuzen ve annem kalkar kalkmaz sirkeli suda icmisler
OGLE
bir porsiyon lahana veya kereviz haslamasi
bir but tavuk (derisiz)
1 adet greyfurt
AKSAM
Bir porsiyon meyve salatasi
bir tas mercimek yada ezogelin corba(bizimkiler hazir ictiler)
1dl diyet ekmek
2 bardak su (annem sirkeli icti)
SALI
KAHVALTI
ayni pazartesi gunle
OGLE
bir porsiyon balik
bir porsoyonyesil salata
1 dl diyet ekmek
yarim limon
AKSAM
bir porsiyon meyve salatasi
bir kase lahana corbasi
1 dl diyet ekmek
4 bardak su
CARSAMBA
KAHVALTI
AYNI
OGLE
100gr yagsiz et (tas kebabi olabilir)yagsizda super olur hani
bir porsiyon mevsim salata elma sirkeli olcak
1 dl diyet ekmek
4 bardak su sisin gari:2:
AKSAM
bir porsiyon turlu sebze yemegi
2 ince dilim diyet ekmek
yarim greyfurt yada portakal
4 bardak su
PERSEMBE
kesin diyeti biraktigim gun olur genelde
KAHVALTI
bitki cayi yada kahve(sekersiz)
30 gr yagsiz beyaz peynir
1 dl diyet ekmek
1 adet salatalik ve havuc
OGLE
100 gr hindi eti
bir porsiyon coban salata sirkeli ve bol soganli kokusun gitsin anacim
1 dl diyet ekmek
4 bardak su
AKSAM
bir porsiyon hamsi veya istavrit (bugulama olcakmis ben anlamam anlayan anlamayana anlatsin)
1 dl kepek ekmek
yarim greyfurt yada portakal
4 bardak su
CUMA iste son gun bitti gitti
KAHVALTI
yesil cay yada kahve (sekersiz)
1 adet haslanmis yumurta
1 dl diyet ekmek yaninda 1 tatli kasigi recel acimislar biz siskolara
1 adet greyfurt
OGLE
2 adet lahana sarma anacim 2 adet ugrasamam ben evdede kimse yemez zaten neyse yapcaz gari diyet bu
yarim kase sogan suyu corbasi
bir porsiyon mevsim salata icine domates sogan salatalik marul tere roka koy elma sirkeside ilave et ye gitsin
1 dl diyet ekmek
4 bardak su
AKSAM
bir porsiyon enginar yemegi
1 dl diyet ekmek
yarim elma bakin sakina basladik bi kere cope gitmesin deyipde hepsini yemegin yarisini cocugunuza yoksa kolu komsuya verin
4 bardak su ve sonuc 7 kilo oluyormus emme bizimkiler 10 gunde verdiler toplam kilolarini geride almadilar simdi 5 gun yapiyorsunuz 3 gun dinlenmeden sonra bir 5 gun daha yapcaksiniz ondada 3 kilo gidiyormus toplam 10 gunde 10 kilo oluyor hadi kolay gelsin bende malzemeleri alayim lahana sarmami yapayim baslayacagim 10 gunde 6 kilo bile versemolur hani

kizlar ben hemen baslayamacagim cunku benim bebek bogaz enfeksiyonu geciriyor gece gunduz agliyor cok yorgunum halim yok bide diyet yaparsam sinirli olup cocuklarimi uzemem onun icin bebegim duzelsin en kisa zamanda baslayacagim kesin yapacam

gercekten bukdr kilo vermişlermi yaaa
bizdemi baslasak ne

canim arkadasim gozumun onunde canli ornek dusuk bel pantalon giyinirdi igrenc yagli gobegi vardi bu diyetten sonra dumduz duruyor gobegi harika gozukuyor ben onu gordukden sonra karar verdim o sonradan itiraf etti bu diyeti yaptigini ama o ekmek yememis bence yenmeli ne kadar hizli verilirse o kadar cabuk geri alinir kilolar o almadi cunku coook tembel birisi aclikdan olse yemek yapmaz hep disardan soyler

10 günde 10 kilo verilmez verilse de çok sağlıksız olur. sadece diyetle sağlıklı kilo vermek mümkün değil mutlaka sporlara (kardiovasküler ) diyetin desteklenmesi lazım yağ yakabilmek için ideal yağ yakım aralığına nazbınızı çıkarıp o nabız aralığında yeterli süre de kalmazsanz yoksa vücut yağ yakmaz verdiğiniz kilolar yağ değil vücuddan atılan su ve kas kütleridir. diyete başlamadan mutlaka yağ oranınızı ölçtürün diyete ve spora devam ederkende rutin olarak bu ölçümü yaptırın önemli olan kilo vermek değil yağ yakarak kilo vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…