• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün yatılı misafir..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Lütfen yardım edin çok sinir krizlerindeyim.. Kayınpederimin yeni karısı tek başına en az 10 gün bizde kalmaya geliyormuş yarından sonra...
Hava 40 derece pişiyoruz zaten hiç istemiyorum ya bu kadın 10 gün bzde ne yapacak anlamıyorum.. Kadına yalandan ben yokum şehir dışındayım dedim yine de geleceğini yazdı. Şaka gibi ya.. 10 gün yatılı misafir mi olur ya.. Eşime söyledim gelene gelme denmez diyor bahane bulursam da kavga edeceğini söylüyor benimle... sz olsanız napardınız?

Bir önceki konunuz hala aktif diye biliyorum. Burdan ayrı yorum istiyorsanız o başka ama farklı bir şey söylenmeyecektir.
Eşinizin tepkisi dolayısıyla ağırlamak durumundasınız.

Bizim de psikolojimizi bozdunuz vallahi :kızgın::KK53:
Yapacak bir şey yok 30 yaşındaki kv öyle ya da böyle gelecek gibi duruyor.

Vlla psikolojim bozuldu Yetmedi bi ton daha yorum okuyabilirim bi çare bulamadım ya kuduruyorum sinirimden
Sen yokum dediğin halde nasıl gelecekmiş orasını anlayamadım. Anahtarı mı bırakacaksın yokken? Saçmalığa bak.

Yazın yatılı misafir hiç sevmiyorum. İncecik geceliklerle yatıyoruz sıcaktan. Allahtan yatılı misafirim olmaz hiç.

Önceki konularından bildiğim kadarıyla seni haklı bulduğum tek bi nokta var o da kadının sana haber vermeden geliyor olması. Arayıp en azından müsait misin veya bi şey ister misin diye sorması gerekirdi. Nezaket meselesi. Onun dışında yapacak bi sey veya kabullenemeyecek bi durum yok ortada. Kocanın üvey annesi yani kadın aileden biri artık. Kabullensen iyi olur.

Ekleme: Paralel evrende kadının açtığı konu başlığı "1+1 evde yatılı misafir". İçerik şöyle: hanımlar evim 1+1 kocamın oğlu ki bu arada kendisi 28 bendeniz 30 ve gelin 23 yaşında bize 4 kişi yatılı misafir geliyor. Çıldırmak üzereyim yardım edin.

Sizin evde ne var da gelmek istiyo
Cidden şaşıyorum yüzünüz mü yumuşak hayır dediğin halde geliyor
Eşin madem bişey demio kaldırma kolunu o hizmet etsin

Back
X