10.gün test sonucum....

E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba.

Bu gün 10.gün kan testi yaptırdım..

Önce sevindim ama sonra sevincim yarım kaldı...:çok üzgünüm:

Şu an beta hcg değerim 34,14...

Ben düşük olduğunu tahmin ettim..

Doktorum da aynı şeyi söyledi..

Bu durumda ne hamilesin diyebiliriz ne de hamile değilsin diyebiliriz dedi..:çok üzgünüm:

Değerin 2 katına çıkmasını bekleyeceğiz dedi..

Sonucu beklerken heyecandan bayılacaktım...

Şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...

Ama düşük değer cidden moralimi bozdu..Baya ağladım...Hala ağlıyorum elimde değil...senağlama senağlama senağlama....

Lütfen şu değerler hakkında bana fikir verirmisiniz...:a015:

Arkadaşlar merhaba.

Bu durumda ne hamilesin diyebiliriz ne de hamile değilsin diyebiliriz dedi..:çok üzgünüm:

Ama düşük değer cidden moralimi bozdu..Baya ağladım...Hala ağlıyorum elimde değil...senağlama senağlama senağlama....

badem hayırlısı diyelim.bakalım 12, gün ne çıkacak .a.s.

canım benim bence değerin o kadar da kötü değil bi de 10. gün değerin bi arkadaşımın 12. gün 48 di şimdi dünyalar tatlısı bi oğlu var. lütfen 12. gününde tekrarla ve üzülme üzülme ki bebişin üzülmesin bence hamilesin. değerin çok da düşük değil canım lütfen üzme kendini bence 12 gününü bekle canımmm

Son düzenleme:
Canım , bademimmmm. a.s. İnşallah ikiye katlar değer ve yükselir de yükselir. Ben değerlerden anlamıyorum. Ama dileğim sağlıklı bir gebeliğinin olması. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allahım inşallah bağışlamıştır bitanem. İki gün daha heyecan içinde beklememiz gerekiyor. :1rolleyes:

insallah canim insallah artacak sen aglama stres yapma kendini yipratma kutfen baska seyler bulmaya oyalanmaya calis allahin takdiri bu hepimiz biliyoruz icini ferah tutu bebeisler gelecek hemde degerin cok dusuk degilmis dr sen yikilma diye oyle demistir her sonuca hazir ol diye sen rahat ol

Allahım nolur yükselsin diye dua ediyorum..Üstelik 2 buçuk gün kanamam oldu...Öyle kahverengi falan değildi..Resmen adet kanaması gibi..Buna rağmen idrar testi yapıyordum...Umutsuzca 10 .gün testi yaptırdım aslında..Bu günde biraz lekelenmem var...Bu bebeğe çok ihtiyacım var.....:çok üzgünüm:

bademcim canım. 10. güne göre bence iyi değerin lütfen üzülme. görürsün bak 2 gün sonra değerin ikiye katlayacak canım.

Arkadaşlar merhaba.

Sevgili Badem Sakın ha uzme kendini en ufak bir uzuntu bile olumsuz etkileyebilir bol bol dua et ki hayrılısı ile hamile kalabilesin.. zorlu 2 gün daha ve tüm cabalarının sonucuna ulaşacaksın insallah.. hepimiz gönülden seninleyiz..:nazar: haa bu arada mumkunse bu iki günde bol bol istirahat et dinlen.. ağlayarak uzulerek bebişine zarar verme...(insallah seninledir)

Son düzenleme:
Sevgili Badem Sakın ha uzme kendini en ufak bir uzuntu bile olumsuz etkileyebilir bol bol dua et ki hayrılısı ile hamile kalabilesin.. zorlu 2 gün daha ve tüm cabalarının sonucuna ulaşacaksın insallah.. hepimiz gönülden seninleyiz..:nazar: haa bu arada mumkunse bu iki günde bol bol istirahat et dinlen.. ağlayarak uzulerek bebişine zarar verme...(insallah seninledir)

Allahım başka bir şey istemiyorunm zaten şu an...inşallah değerlerim yükselir...

kendini üzme canım :teselli:
allahın izniyle 12. günde 2 ye katlanacak :Saruboceq:
allah hayırlısı neyse onu versin canım

Bademcim belki yükselir üzme kendini umtlu ol... beynin gücü bazen herşeyi başarır umutlu ol canım

bademcim canımmmm üzülme nolur bak benıde doktor bu yüzden çagırmamıştı erken demişti ve değerin düşük çıkar moralin bozulur demişti sırf bu yüzden yarını beklıyoruz işte tatlım.zaten bılıyosun kanamamda var bırde düşünsene üzüntüden daha çok artıcaktı kendını üzme tatlım nolur cuma günü güzel haberini alıcaz tatlım inşallahhhhh

canım aynı şeyi ben yaşadım senin gibi belki okumuşsundur bende 10. gün test yaptım değerim 62 di sonra 12.gün yaptım 65 olmuş şaşırmıştım ağlayıp durdum ama doktorum pes etmek yok dedi çünkü gec yerleşme olabiliyormuş 10.gün için iyi bence önemli olan iki ye katlanması bol bol dua et benim yaşadığım mucizeyi sende yaşarsın inşallah

badem kendini üzmeden dinlen güzelce umudunu kaybetme inşallah 2 gün sonra sonucun ikiye katlar dualarım seninle

bademcvim hemen umutsuzluğa kapılma yasakkelime inşallah değer 2 ye katlanacak :Saruboceq: henüz kesin bir sonuç için çok erken...

canım bence 10.gün için değerin çok kötü değil. benim bir arkadaşımın 10.gün 0 çıkmıştı, 12.gün 65. moralini bozma canım, iyi düşün iyi olsun. dualarım seninle:Saruboceq:

badem oooo sen hemen üzülmeye ağlamaya başlamışsın bebeğin doğduğunda sana kızacak valla :)) değerin ikye katlanacak inşallah sen inan ve dua et bak oradaki başlıklarda birisinin 14. gün değeri 117 miş.demekki 12.gün değeri yarısı yani 60 ,10 gün değeri bu durumda yine yarısı yani 30 oluyoooo.bu durumda ağlamanı gerektirecek bir durum yok ortada hayırlısı tatlım

canım benim hiç kafana takma katlayacak inşallah geç yerleşme olmuş olabilir üzülürsen daha kötü olumlu düşün olumlu olsun tamam mı canım benim.

bademim üz<ülme şekeri yükselicek çokta kötü değil yani benim kk dan tanıdığım var değeri senden azdı yavaş yavaş arttı onun içinde mucizeydi.......inşallah bebşin bırakmaz seni şu değerle hamişsin çünkü :d

Allahım nolur yükselsin diye dua ediyorum..Üstelik 2 buçuk gün kanamam oldu...Öyle kahverengi falan değildi..Resmen adet kanaması gibi..Buna rağmen idrar testi yapıyordum...Umutsuzca 10 .gün testi yaptırdım aslında..Bu günde biraz lekelenmem var...Bu bebeğe çok ihtiyacım var.....:çok üzgünüm:

bedemcim 10.güne göre hiç de kötü değil bence sonucun sakın canını sıkma ..benim ilk aşılamamda 20,78 çıkmıştı değerim 3 gün sonra 150,89'a çıktı doktor her iki değer içinde normal, tebrik ederim demişti ama devam etmedi o başka..yani anlatmak istediğim benim 12.gün yaptığım test 20,78 çıkmıştı ve doktorlar normal demişti..hatta 2 doktora sormuştum..o yüzden bence değerin gayet normal..sakın moralini bozup da bebişine zarar verme..ben senin adına çok sevinçliyim inan seni de öyle görmek isterim..

X