Gebeliğe Hazırlık 10.gün ovulasyon testi yumurtlama görenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

byzberryworld

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
97
100
8
29
Arkadaşlar geçen ay 16.gün gördüğüm yumurtlamayı bu ay 10. Günümde görüyorum sanırım yardımcı olur musunuz sizce de yumurtlama var mı? Benim adetlerim çok düzenli ve 28 günde bir oluyor, 10.gün yumurtlama olmasına çok şaşırdım lütfen yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 96370CA5-0EA4-42E3-916E-58D9D00CE6EC.jpeg
    128,4 KB · Görüntüleme: 554
Evet canım test yumurtladığını gösteriyor. Ben aylarca ovulasyon testi yapmıs biri olarak yumurtlamayı 21.günde gördüğümde oldu 11.günde gördüğümde oldu :) hatta doktorada sormustum her ay aynı gün yumurtlaycaksın diye bisey yok bazı aylar yumurtlama olmaz bile bunlar normal demişti

Sizinde 10 günlük bi sapma var ne kadar tuhaf.. :) adetleriniz düzenli mi peki?
yarın teste devam edeceğim bakalım çatlama var mı sizinle paylaşırım yorumlarsanız sevinirim

Sizinde 10 günlük bi sapma var ne kadar tuhaf.. :) adetleriniz düzenli mi peki?
yarın teste devam edeceğim bakalım çatlama var mı sizinle paylaşırım yorumlarsanız sevinirim
Benim döndüm 29 gün. Çok nadiren 2-3 günlük gecikme olur bazen 1 gün erken gelir kafasına göre tabii ki paylaşın mutlaka,elimden geldiğince yardımcı olurum

Benim döndüm 29 gün. Çok nadiren 2-3 günlük gecikme olur bazen 1 gün erken gelir kafasına göre tabii ki paylaşın mutlaka,elimden geldiğince yardımcı olurum
Yaptımmm yine var gözüküyor sanırım sizce?

Eklentiler

• F9AB5641-1182-4491-8684-4AA7FD533F07.jpeg
    184,8 KB · Görüntüleme: 490
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…