selamlar,
10 gun once dual plan yöntemi ile göğüs ucu kesisiyle (damla silikon) göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatı İzmir Alsancak'da Dr. Ulvi Güner gerçekleştirdi. minyon bir vücut tipim var, doğal görünüm tercih ettim. forumu takip etmeme rağmen kendisinin ismine rastlamadım. Turkiye'de dolgu ve botoks u en iyi uygulayan 10 doktordan biri. yıllardır tanıyoruz ve kac cc takıldığını bile sormadım o kadar guveniyorum. ve şuan mükemmel görünüyorlar. ameliyatı düşünen arkadaşlara tavsiyem hiç korkmayın sadece ilk 2 - 3 gun biraz zor. refakatçi şart! ilk gün kendi başınıza yataktan doğrulamayabilirsiniz. ama kesinlikle değer :) yıllarınızı ameliyat olsam mı olmasam mı diye düşünürek geçirmeyin, olun :) :lepi:
mismeri bilginedirdiğini için cok tesekkur ederım.
dual plan yontemını arastırıcam hemen :)
sana ıyı ve cabuk ıyılesme surecı dılıyorum ve en kısa zamanda darısı basıma ınsallah :)
maya cenk bey de bu yontemı uyguluyo..benımkılerde yarısı kasaltı dıger kısmı kas ustunde..hem daha dogal bır gorunum verıyo, hem dekoltesı guzel hemde cok agrı olmuyo..
sıkı takipçinizim kızlarrrr :)
gizem evet senınkının oyle oldugunu bılıyodum da bana dırek kas altı dedı neyle alakalı bılmıyorum ama tekrardan gorusurum bu konuyu..
arkadaşlar, zaten dual plan / kas altı / kasüstü vs.. uygulamalarının hangisinin size uygun olacağını göğsünüz ve göğüs kafesinizin yapısı belirliyor.
maalesef bazı doktorlar kolayına kacan yontemi uygulayabiliyorlarmış. mühim olan güvenebileceğiniz bir doktor bulmak ve her şeyi ona bırakmak
öncelikle geçmiş olsun güzel günler sizi beklemekte =) bir seyi merak ediyorum goguslerı buyuttukten sonra yüz üstü uyuyabılıyo muyuz yanı ben oyle yatarım ve ne bilim patlama ihtimali var mıdır? ya da ne bilim her hangi bi darbede patlama riski??? cunku tv de ızlemıstım damla slikon taktıran bı kadın yıllar sonra bi gogsunun gıderek kuculdugunu fark edıyo ve tekrar amelıyata gırdıgınde o goguse takılen damla silikonun cok kucuk bır delikten sızdırma yapmaya başladıgını görup yenısıyle degıstırıyolar o yuzden soruyorum sızdırma yapabılıyosa patlama riski var mıdır???
bu konuda sana katılıyorum..kısının gogus kafesının genıslıgıne, kaslarının yapısına,omuzlarının genıslıgıne ve bunun gıbı bır cok seye bakıyo..onemlı olan bencede ıyı bır doktor secmek..mesela cogu doktorda buyuk proteze cesaret edemıyo ve ıyılesme suresı uzun ve rısklı dıe gecıstırıyolar..
bende 375 cc hıgh profıl yuvarlak var ama hıc sorun yasamadım agrımda cok olmadı...bunlarda doktorun tecrubesı cook onemlıı..
senın memnun olmanada sevındım canım cunku bı seyın ıstedıgın gıbı olmaması ınsanın moralını cok bozar hem maddı hemde manevi...
bız boyle kotu tecrubeler yasamadık..umarım yaptırmak ısteyen herkeste bısım gıbı mutlu olur..