10 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum :)

mismeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
10
0
selamlar,

10 gun once dual plan yöntemi ile göğüs ucu kesisiyle (damla silikon) göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatı İzmir Alsancak'da Dr. Ulvi Güner gerçekleştirdi. minyon bir vücut tipim var, doğal görünüm tercih ettim. forumu takip etmeme rağmen kendisinin ismine rastlamadım. Turkiye'de dolgu ve botoks u en iyi uygulayan 10 doktordan biri. yıllardır tanıyoruz ve kac cc takıldığını bile sormadım o kadar guveniyorum. ve şuan mükemmel görünüyorlar. ameliyatı düşünen arkadaşlara tavsiyem hiç korkmayın sadece ilk 2 - 3 gun biraz zor. refakatçi şart! ilk gün kendi başınıza yataktan doğrulamayabilirsiniz. ama kesinlikle değer :) yıllarınızı ameliyat olsam mı olmasam mı diye düşünürek geçirmeyin, olun :) :lepi:

ulvi guneri cok duydum hatta annem kendisine botoks yaptirdi bircok kere fakat dedigin gibi bu sitede adi gecmiyor bende sasirdim hatta.bir arkadasim da kendisine burun ameliyati yaptirdi ve gercekten cok dogal yapiyor estetikli burun oldugunu anlamak cok zor.sen kac cc takildigini bilmiyo musun gercekten :) ulvi bey hangi hastanede yapiyor ve maliyeti ne kadar oldu? paylasirsan sevinirim

komik olacak ama kaç cc takıldığını bilmiyorum :) yarın kontrolüm var o zaman sorarım. şöyle söyleyeyim 1.58 boy ve 41 kiloyum, görüşmemizde 175 - 225 arası bir protezin benim icin yeterli olduğunu söyledi. ameliyatta da göğüs ucundan olduğu için yerleştirebildiği en büyüğünü koyduğunu söyledi :)

özellikle dual planı uygulayan çok doktor yok. ulvi bey, kişiliği, nezaketi ve tabiki uzmanlığıyla bizim için (ailenin bayanları :) 1 numara :)

özetle:
ameliyatı gazi hastanesi yeni binada oldum. kendi odam vardı, bir gece kaldım.
damla şeklinde pütürlü yüzeyli silikon takıldı.
göğüs ucu kesisi ile dual plan uygulandı. (ömür boyu kullanabileceğimi söyledi)
her şey dahil: 6000 TL

ben ilk basta ulvi beyi de dusunmustum hatta annem kesin ona yaptir diyordu sonra surekli bu sitede bakindim ve cidden ismine rastlamayarak cok sasirdim ama cok iyi bir doktor oldugunu biliyorum yarin sor bakalim :) buarada cc ni bilmedigine gore kas altina mi ustune mi yerlestirildigini de bilmiyosundur muhtemeln :) agrin sizin nasil oldu dual plan uygulamasiyla? bide konu basligi sasti ama aklima geldi bi arkadasim ulvi beye dudagina meyve asiti enjekte ettirmisti ve mukemmel olmustu :) ben cenk tokata olucam ameliyatimi buyuk ihtimalle ama ulvi beyi de cok merak ediyorum.bende 1.68 boy 49 kiloyum bana da 225 235 cc nin uygun olacagini soylemisti doktorum.yarin icin iyi kontroller sana :)

Böyle mutlu olmana sevindim açıkçası,bana ve bi çok kişiye de destek oldun
Nice sağlıklı günler dilerim : )

maya ve merve teşekkürler mesajlarınız için.

dual plan yöntemini doktorum şöyle anlatmış:
(protez) alt kısımda meme altında kalıp memeyi yeterince kaldırabilen; üst kısımda ise kas altına geçirilerek üst dekoltenin tamamen doğal görünebilmesini sağlayan bir yöntem.
( ulviguner.com/icerik.asp?id=68&amid=6 )

araştırırsanız bu yöntem en yeni ve güvenli yöntemler arasındaymış ve netteki bilgilere göre TR'de sayılı doktor uygulayabiliyormuş.

yani yarısı kas altı / yarısı kas üstü. bu nedenden dolayı sanırım ağrım çok olmadı ama şöyle söyleyeyim ilk gece zor geçti (ben iğne görünce bile fenalaşan bir insanım :) dik yatmaktan göğüs ağrısından çok sırt ağrısı çektim. 2. ve 3. gün de kapı kollarını itemeyecek kadar hassastım. (kol hareketi göğüs kası hareketini artırıyor)

doktorumun söylediğine göre teknik yarısı kasaltı yarısı kas üstü olduğu için; ne kas altı kadar çok ağrılı ne de kas üstü kadar az ağrılı bi ameliyat (ikisi arasında)

perşembe 2 hafta dolacak, ben etrafta kıpır kıpır dolanabiliyorum. fakat kollarımı tamamen yukarı kaldırmaya korkuyorum zaten suan yapmam yasak :)

ameliyatı kime olursanız olun yeterki mutlu olun :) sonuçlar güzel olsun.

yine de Maya: Ulvi Bey'den bir randevu almanı ve onun önerilerini de dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim. kendisi hiç kolaya kaçan bir doktor değildir.en iyi sonuç için en iyi yöntemleri uygulamak isteyecektir.

sevgiler

öncelikle geçmiş olsun güzel günler sizi beklemekte =) bir seyi merak ediyorum goguslerı buyuttukten sonra yüz üstü uyuyabılıyo muyuz yanı ben oyle yatarım ve ne bilim patlama ihtimali var mıdır? ya da ne bilim her hangi bi darbede patlama riski??? cunku tv de ızlemıstım damla slikon taktıran bı kadın yıllar sonra bi gogsunun gıderek kuculdugunu fark edıyo ve tekrar amelıyata gırdıgınde o goguse takılen damla silikonun cok kucuk bır delikten sızdırma yapmaya başladıgını görup yenısıyle degıstırıyolar o yuzden soruyorum sızdırma yapabılıyosa patlama riski var mıdır???

mismeri bilginedirdiğini için cok tesekkur ederım.
dual plan yontemını arastırıcam hemen :)
sana ıyı ve cabuk ıyılesme surecı dılıyorum ve en kısa zamanda darısı basıma ınsallah :)

mismeri bilginedirdiğini için cok tesekkur ederım.
dual plan yontemını arastırıcam hemen :)
sana ıyı ve cabuk ıyılesme surecı dılıyorum ve en kısa zamanda darısı basıma ınsallah :)

maya cenk bey de bu yontemı uyguluyo..benımkılerde yarısı kasaltı dıger kısmı kas ustunde..hem daha dogal bır gorunum verıyo, hem dekoltesı guzel hemde cok agrı olmuyo..

her gün foruma bakıp yazılanları okuyorum.fikir sahibi olmaya çalışıyorum.ama insanın kafası daha çok karışıyo yaa :2:

maya cenk bey de bu yontemı uyguluyo..benımkılerde yarısı kasaltı dıger kısmı kas ustunde..hem daha dogal bır gorunum verıyo, hem dekoltesı guzel hemde cok agrı olmuyo..

gizem evet senınkının oyle oldugunu bılıyodum da bana dırek kas altı dedı neyle alakalı bılmıyorum ama tekrardan gorusurum bu konuyu..

arkadaşlar, zaten dual plan / kas altı / kasüstü vs.. uygulamalarının hangisinin size uygun olacağını göğsünüz ve göğüs kafesinizin yapısı belirliyor.

maalesef bazı doktorlar kolayına kacan yontemi uygulayabiliyorlarmış. mühim olan güvenebileceğiniz bir doktor bulmak ve her şeyi ona bırakmak

bu konuda sana katılıyorum..kısının gogus kafesının genıslıgıne, kaslarının yapısına,omuzlarının genıslıgıne ve bunun gıbı bır cok seye bakıyo..onemlı olan bencede ıyı bır doktor secmek..mesela cogu doktorda buyuk proteze cesaret edemıyo ve ıyılesme suresı uzun ve rısklı dıe gecıstırıyolar..
bende 375 cc hıgh profıl yuvarlak var ama hıc sorun yasamadım agrımda cok olmadı...bunlarda doktorun tecrubesı cook onemlıı..
senın memnun olmanada sevındım canım cunku bı seyın ıstedıgın gıbı olmaması ınsanın moralını cok bozar hem maddı hemde manevi...
bız boyle kotu tecrubeler yasamadık..umarım yaptırmak ısteyen herkeste bısım gıbı mutlu olur..

teşekkürler :) yeni nesil protezlerin söylenildiğine göre üzerinden kamyon geçse bile patlama riski yokmuş :)) çünkü esnek bir yapıdaymış, sadece kesici ve delici nesnelerle zarar görebilirmiş. yüzustu yatma konusuna gelince, iyileşme sürecinde ne yazık ki yatamazsın. çünkü protezin şeklinin bozulma riski var ilk zamanlarda. ve ödemin ne kadar hızlı azalmasını istiyorsan; dik (sırt ustu) bicimde yatman yararlı olur. iyilişme sürecinden sonra yatış serbest :) bunun dışında zamanla küçülen protezler daha cok serum fizyolojikle dolu olanlarmış. silikonun ömrü ise daha çok vücudunla ne kadar uyum sağladığına bağlıymış

mismeri senden ricam acaba msn den görüşebilirmiyiz bende ameliyat olucamda senin gögüslerin nasıl duruyo merak ettim korkularım var yaptırsam mı yaptırmasamı diye düşünüyorum

arkadaşlar konu bence doktorların riske alıp almamasıyla alakalı değil ileriye dönük düşünün bence tamam 1.60 boyundaki kişiye belki 300 cc oluyodur göğüs kafesi uygunsa ama nekadar çok büyük cc takılırsa emin olun okdar deforma oluyo ilerde sanırım vede doğallıktan tamamen uzak oluyor görünüşte doğal gözükebilir ama dokunca yapaylığı çok anlaşılıyo bence doktorunuzu dinleyin kaç cc yi öneriyosa onun çok dışına çıkmayın çünkü doktorlar ilerki yıllardaki memnuniyetinizide gözönünde tutuyo ve arkasından kötü konuşulmasını hiç bi doktor istemez herkesin dilediği ama en sağılıklısı olur inşallah sağlıcakla kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…