Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar test yaptınız mı sonuç nedirBirde bugün kaset test yaptım yanı çatlatma iğnesinin 11.günü oda böyle oldu adete 2gün var kafam çorba
Hayır yapmadım dün adet günümdü olmadım Protestan acaba adet geciktirirmi bilmiyorum kafam karıştıTekrar test yaptınız mı sonuç nedir
Progestanı bıraktıktan 3 gün sonra kanamam başlıyor benimHayır yapmadım dün adet günümdü olmadım Protestan acaba adet geciktirirmi bilmiyorum kafam karıştı
Tekrar test yaptınız mı sonuç
Ama doktorum bana adet olana kadar kullan dedi fitil şeklinde günde iki defaProgestanı bıraktıktan 3 gün sonra kanamam başlıyor benim
O zaman siz bırakmayın tabi, doktor öyle dediyse. Benim yumurtlama tarihim belliydi ve gebelik olmadığını netleştirince kestim benAma doktorum bana adet olana kadar kullan dedi fitil şeklinde günde iki defa
O zaman heveslenmemeliyim gecikme yapıyorsa progestan beklemek çok zorO zaman siz bırakmayın tabi, doktor öyle dediyse. Benim yumurtlama tarihim belliydi ve gebelik olmadığını netleştirince kestim ben
Çok zor anlıyorum siziO zaman heveslenmemeliyim gecikme yapıyorsa progestan beklemek çok zor
Sizde sıkıntı ne acabaÇok zor anlıyorum siziben de zorlanıyorum artık
Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda kucağımız dolar inşallah bende 1sene önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında gebe kalamadım 2ay önce klomen ve çatlatma iğnesi oldum betam16ydı 2gün sonra6ya düştü 1aygitmedim doktora bu ayda gittim letu çatlatma iğnesi ve progestan verdi dün adet günümdü olmadı işte ne göğüs hassasiyeti var nede bir belirti beklemedeyimBenim tedaviyle döllenme oluyor sonra değerim düşüyor, 6 kimyasal 1 dış gebeliğim var
İnşallah vardır canımAllah yardımcımız olsun en kısa zamanda kucağımız dolar inşallah bende 1sene önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında gebe kalamadım 2ay önce klomen ve çatlatma iğnesi oldum betam16ydı 2gün sonra6ya düştü 1aygitmedim doktora bu ayda gittim letu çatlatma iğnesi ve progestan verdi dün adet günümdü olmadı işte ne göğüs hassasiyeti var nede bir belirti beklemedeyim
İnşallah seninde olurİnşallah vardır canım![]()
Hic bilgim yok. Benimde dun adet günümdü olmadim. Catlatma ignesi 17. Günüm bugün. Eger adetim bugünde gelmezse yarın ya da yarından sorna test yapacağım. Adet gecikmesini bekliyprum biraz. Nagetifi görmek istemiyorumHayır yapmadım dün adet günümdü olmadım Protestan acaba adet geciktirirmi bilmiyorum kafam karıştı
Benimde bugün 15.gün iğneden sonra dün erken gebelik testi negatif adete 2gün kalada bir ilişki oldu acaba omu tuttu o yüzdenmi çıkmıyor acabaHic bilgim yok. Benimde dun adet günümdü olmadim. Catlatma ignesi 17. Günüm bugün. Eger adetim bugünde gelmezse yarın ya da yarından sorna test yapacağım. Adet gecikmesini bekliyprum biraz. Nagetifi görmek istemiyorum
Erken gebelik testi yaptımızmı sonucu banada bildirirmisinizHic bilgim yok. Benimde dun adet günümdü olmadim. Catlatma ignesi 17. Günüm bugün. Eger adetim bugünde gelmezse yarın ya da yarından sorna test yapacağım. Adet gecikmesini bekliyprum biraz. Nagetifi görmek istemiyorum
Ben hiç test yapmadım. Test yaptığımda bildiririm tabikide. Siz yaptınız mı tekrar testErken gebelik testi yaptımızmı sonucu banada bildirirmisiniz