• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10.Gün Beta Değerim Bakar Mısınız Lütfen

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.957
745
73
Kızlar transferden sonra 10 gün beta 50 çıktı. Pazartesi tekrar kan istedi doktor. Çok mu düşük. Çok korkuyorum ve endişeliyim.
Böyle olup artarak olumlu gebelik olan var mı. Allah rızası İçin dönüşlerinizi bekliyorum 🥺
İkinci tüp bebek uygulamam bu.İlki de kimyasal olmuştu

Kızlar transferden sonra 10 gün beta 50 çıktı. Pazartesi tekrar kan istedi doktor. Çok mu düşük. Çok korkuyorum ve endişeliyim.
Böyle olup artarak olumlu gebelik olan var mı. Allah rızası İçin dönüşlerinizi bekliyorum 🥺
Canım güzel çıkmış önemli olan artış sağlaması zaten Insallah iyi olur canini sıkma bende kimyasal geçirdim korkuyordum ama ilk tup bebek denemem olumlu oldu haftaya kontrole gitcem

Evet canım ben varım 9. Gün 40 çıktı 12.gün 180 ççıktı 16.gün 980 ile tamamladı beta takibini 9.haftamızdayız. Seninki de pozitif görünüyor hayırlı olsun inşallah 💕

Canım 50 kötü bir değer değil inşallah düzenli artışın olacak.Benim de ilk tüp bebek kimyasal oldu 2. Transfer için adeti bekliyorum.Senin 2. Tarnsferde ilaçlar da değişiklik oldu mu aynı tedavi mi uygulandı ?

Canım 50 kötü bir değer değil inşallah düzenli artışın olacak.Benim de ilk tüp bebek kimyasal oldu 2. Transfer için adeti bekliyorum.Senin 2. Tarnsferde ilaçlar da değişiklik oldu mu aynı tedavi mi uygulandı ?
Canım dış gebelik dedik doktor büyük ihtimal. Rahme çizik atılıp hasar verildi ya. Ondan mı acaba ya bebek tutunması başka yere tutundu belki de

Canım dış gebelik dedik doktor büyük ihtimal. Rahme çizik atılıp hasar verildi ya. Ondan mı acaba ya bebek tutunması başka yere tutundu belki de
Dış gebelik mi 😔 değerin nasıl peki kuzum ağrın falan var mı dış gebelikte ağrı oluyor sanırım biraz

Back