• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün adet gecikmesi

Maviportakal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
47
24
88
Merhaba, reglimden 2-3 gün öncesinde korunmasız ilişki yaşadık. Normalde adet düzenim çok stresli olsam bile şaşmaz. 27- 28 günde birdir. Bu zamana kadar hiç 10 gün geciktiğim olmadı. Çoğu kadın dogum uzmanı adet dönenine yakın korumasız ilişkide hamilelik şüphesi olmadıgını söyluyor. Bu sekılde hamile kalan var mı? Son üç dört gündür baş ağrısı hatta migren, kasık ve karın ağrısı, sabahları çok az bulantı, baş dönmesi de yaşıyorum ama bunları zaten regl öncesi de yaşıyordum sadece regl olacagım gün yasıyordum ve o gun bitiyordu ama 3-4 gündür bu sekılde ve bir türlü regl olamıyorum. Hamile oldugumu düşünmüyorum ama içimde bir korku oluştu( evliyim ama su an cocuk düşünmüyoruz). Test alsam testte kesin bi sonuç çıkar mı? Bu sekılde bir deneyim yaşayan var mı aramızda?

Merhaba ne durumdasınız? benimde şuan 14 gün gecikti idrar teslerimde kan testlerimde negatif oturdum bekliyorum :D doktor yumurtan çatlamamış dedi adet söktürücü verdi ama öncesinde duphaston kullanmıştım onu kullanmya başladım geri

Back