Maske Tarifleri 10 dakikada pırıl pırıl bir cilt için maske tarifi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
B

berylla

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi berylla
[10 dakikada yapabileceğiniz çok kolay bir tarif;1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı limon suyu,2 tatlı kaşığıda süt ekleyip bir güzel karıştırıp yüzümüze ve boynumuza sürüp 10 dk bekletip daha sonra nemli bir süngerle temizliyoruz .Ben bunu haftanın 2 günü yapıyorum çok memnunum gerçektende cildim pırıl pırıl parlıyor mutlaka deneyin derim!

• Konu Sahibi berylla
Teşekkürler canım,mutlaka deneyecegim:)

• Konu Sahibi berylla
İçinde güzel şeyler var sırnaşık şey
Denemekten zarar gelmez :lepi:
Sağol canım paylaştığın için...

• Konu Sahibi berylla
En kısa zamanda denenecek ve parıl parıl (pırıl pırıl) parlanılacaktır..

• Konu Sahibi berylla
evde denedim bu tarifi bi kaşık bal limon az bişi süt koydum biraz cıvık oldu katı olmadı sütü iki kaşık koyarsak iyice su gibi olmuyo mu

• Konu Sahibi berylla
mutlaka denicem ama baş çok pahalı yafff :)

• Konu Sahibi berylla
mutlaka denicem ama bal
çok pahalı yafff :)

• Konu Sahibi berylla
evde denedim bu tarifi bi kaşık bal limon az bişi süt koydum biraz cıvık oldu katı olmadı sütü iki kaşık koyarsak iyice su gibi olmuyo mu

Katı olmuyor sulu bir karışım oluyor bir kaşık süt de koyabilirsin farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…