10 aylık, meme bağımlısı

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.082
4.167
173
Kızlar 10 aylık olacak bebeğim çok obur ne versem yiyor masallah ama memeye aşırı bağlı zaten öyle sütümde yok ama sabaha kadar memede duruyor. Akşam 8 gibi doyurup uyutuyorum yarım saat sonra tekrar cıglıkla uyanıp meme istiyor. Ve cok sıkıldım bu durumdan. Yemek yedikten sonra bile o süt bi gidecek amaa Sütüm olup da böyle göğsüm sızladıgında yani süt bol geliyor ya hemen bırakıyor ağlamaya baslıyor istedigi gece gündüz boş memede dursun. Kızımda böyleydi bi süre sonra yemekte yememeye başladı 1 bucuk yaşındayken zor bela kestim sütten hâla yemez. Doktorumuzda 1 yaşından sonra sütün cok bi faydası olmadıgını alışkanlıga cevirdiklerini söylemisti

Ne önerirsiniz nasıl azalabilirim boş memede durmasını ve süt varken fazla emmiyor kesilir mi?

Emzik niyetine emiyor.. bence geceleri vermemeye çalışın çok zorlanacaksiniz ama alışır çok çok bir iki kere verin sonradan tamamen vermeyin gece.. Bu arada 2 yasa kadar verebilirseniz verin sütü bırakmasın hemen.. baktınız yemek yemiyor 18 veye 20 aylıkken kesin

Çok teşekkür ederim evet cok zor olucak bide öyle cıglıkla uyanıyor ki gece direk memeyi vermek zorunda kalıyorum dediğinizi deniycem inş başarılı olurum

Çok teşekkür ederim evet cok zor olucak bide öyle cıglıkla uyanıyor ki gece direk memeyi vermek zorunda kalıyorum dediğinizi deniycem inş başarılı olurum
İnşallah başarısınız dediğim gibi çok zor..

ne demek çok faydası yok doktor saçmalamış..2 yaş sütten kesmek için en idealidir eğer bir sorun yoksa..acaba kuzunun diş ağrısı falan mı var? biliyorsun çocuklar sadece doyma için değil herşey için kullanırlar anne göğsünü..belki ağrısına iyi geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…