Çocuk Hastalıkları 10 aylik kizimda agresif davranislar YARDIM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nezy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
88
1
86
43
Almanya
merhabalar benim 10 kizim var bur aralar bagiriyor ögle bögle bagirma degil derinden bagriyor ögle bir bagiriyoki bazen korkuyorum hemen sakinlestirmeye calisiyorum ve bazende sacini yoluyo bagirarak agliyarak bagirmiyor biseylere tepki veriyor ama ne oldugunu bilemiyorum bazen keyfiten bagiriyor sonra gülüyo ama bur agresif bagirma gibi korkmaya basladim acaba disten dolayimi diyorum kendi kendime biseylere tepki verirken yada elinden bisey alirken bazen kendi basina durduk yerde bagiriyo anlamadim gitti ya korkuyorum haftaya randevu aldim cocuk doktorundan cok merak ediyorum normalmi bebeklerde daha 10 aylik aranizda bebekleri bögle yapan varmi insallah yokturda ama ne yapilmasi gerekir bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim...

10 aylik kizim 10 kizim var yazmisim aman birini basardikta onu kaldi:))))))

10 aylik kizim 10 kizim var yazmisim aman birini basardikta onu kaldi:))))))

:))))

Tabii ben o halini görmediğim için ağlamamasından dolayı davranışı normal olabilir diyorum.Çünkü bi sıkıntısı olsa,sürekli yapardı bunu ve ağlardı bence..Çünkü bazı bebekler daha bir heyecanlı oluyor ve değişik tepkiler verebiliyorlar neticede..
Ama bi de aklıma geldi:sizin söylediklerinizi duyuyor ve tepki veriyor değil mi? Ya da konuşma çabası var değil mi bebişinin?

eltimin kızı bunu yapıyordu küçükken o da 1 yaşında filandı..
şımarıklıktan olduğunu gördük biz...

slm 10 aylık bir bebeğin bu davranışı çok korkulacak bişey olmasada bir sorun teşkil edebilir. benim arkadaşın kızıda aynı davranışlarda bulunuyodu önüne geçemedi ve şu an 4 yaşında bu davranışı kullanıyo istekleri karşısında. birde hamileliğinde sinirsel sıkıntılar yaşadıysanda bu bebeğini de agrasif yapmış olabilir bence dr a danışmakta yarar var huy edinmesini engellemen lazım bedensel bir sağlık probleminin olduğunu sanmam. umarım sadece şımarıklıktır sağlıklı büyümesi dileğiyle....

bence normaldir cevremdeki cogu ozellikle hareketli bebekler boyle ,,bi olaya karsi kendilerince tepki veriyolar,,konusamadiklari icin bu onlari zorluyo..istedikleri hicbiseyi yapamiyolar bence bebeklerin veya cocuklarin konusamamasi enerji birikimine neden oluyo buda onlari daha agresif ve sinirli yapiyo olabilir..bi kac arkadasimin boyleydi cocuklari ..hepsi sonradan normale dondu benimde 7 aylik bi kizim var,, kendi kendine bagarip cagariyo..kendince biseyler yapiyo..ben onunla sakin ve sabirla konusup biseyler anlattikca sakinlesiyo,,ama sen yinede cok endiseliysen doktora sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…