10 aylik kizim uyurken cok hareket ediyor

Tugba Akbas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
13
11
38
Merhaba anneler, uzun zamandir basa cikamadigim neden oldugunu anlayamadigim bir konu var. Kizim su an 10 aylik ve gece uyurken cok hareket ediyor. Saga sola donuyor. Onu bir sekilde engellemezsem ( sallamazsam ya da emzik vermezsem ) bir muddet sonra uyaniyor. Gözleri kapali bir sekilde dönüyor. Kendi yataginda da uyumuyor cunku alan dar geliyor. Cok dertliyim bu konuda. Dis donemi olabilir desem 5 ayliktan beri bu sekilde uyuyor 8 aylikken ilk disini cikardi. Sebebi ve cözümü nedir sizce ?

Cozum yok benimki 22 aylik nerdeyse ayni sekilde uyuyr hala ve asla uzerini ortturmez cunku hreket edecegi zaman dolaniyor ve hemen aglayarak uyaniyor

Basligi görünce yazasim gelsi, benimki bana uykuda kafa atiyor, üzerimden atlayip yere düsüyor, hepsi uykuda yasaniyor bunlarin, büyüyünce o dert bitiyor ama, beklemedeyim

7 aylık kızımda öyle. Yanımda yatıyor. Elim hep üstünde dönmesini engelliyorum yada sürekli sırtını sıvazlıyorum sabaha kadar🧚🏻‍♀️

Basligi görünce yazasim gelsi, benimki bana uykuda kafa atiyor, üzerimden atlayip yere düsüyor, hepsi uykuda yasaniyor bunlarin, büyüyünce o dert bitiyor ama, beklemedeyim
Ben surekli hareket ettiginden beri odasini ayirdim. Uykum cok hafif her dondugunde uyaniyordum. Odalarin kapisi acik bir ses duydugumda hemen gidiyorum.Yere de yer yatagi yaptim cunku dusme ihtimali cok yuksekti. Oda ayirmayi bir dusunun derim 🤗

yazin gerek olmuyor ortmeye kisinda uyku tulumuyla yatiriyorum yoksa 10 dk bir ayakdayiz ve ben hic uyumuyorum ustu acik kalip hasta olacak die ikimizede yazik olmasin dedm giydiriyorum uyku tulumunu atiyorum yata geze geze uyuyr ve besiginde cok fazla yastik oyuncak bsy birakmyrm yeri daralmasin aman hanim rahatsiz olmasin

Donmesinde ne gibi bir sikinti var? Yeni anne olacak bireyin meraki diye dusunebilirsiniz

Donmesinde ne gibi bir sikinti var? Yeni anne olacak bireyin meraki diye dusunebilirsiniz
Yani döne döne kendini uyandirabiliyor müdahale etmezsen. Daha once karsilasmadigin bir durum oldugu icin acaba problem mi var diye dusunuyorsun. O uyuyamayinca sen de uyuyamiyorsun tabi uyandi uyanacak diye. Boyle seyler yani 😊

Back
X