10 aylik bebek sendromu

Bu süreç geçici bir süreç emin olun. Aynılarını yaşadım, her yemeği reddetti. Sonra bi gün sarma yemek istedi 😂 ve iştahı açıldı tekrardan. Bebek arabası için ise ebeveyn kontrollü bisikletler çok iyi oluyor araştırmanızı tavsiye ederim.

Selamlar hanimlar, pekcok kez bebegi 10 ay civari olan annenlerin bitmislik depresyon bunalmislik dertlerini okudum burada. 1 haftadir minik masum bebegim gitti cilginlar gibi bagiran sebepsiz aglayan bebek arabasina asla oturmayan yemek yemeyen cok farkli bir bebek geldi.
Aslinda rahati yerinde 3 haftadir yazliktayiz ev duzeni degismedi. Sirf onun icin otel tatili filan dusunmedik. Deniz kum saatlerce onunla vakit geciriyoruz. Yorulsun oynasin acilsin diye. Babasi da ben de hep ilgiliyiz ama gelin gorunki son 1 haftadir bebegimizi taniyamiyoruz. Kahvalti ogle yemegi aksam yemegi ne versem reddediyor. Henuz disleri cikmadi baktim dis filan da geldigi yok. Agzina bisey gotursem basiyor cigligi aglamayi. Asla bebek arabasina oturmuyor bebegi babasi arabayi ben getiriyorum az gezintiye ciksak. Bebegim depresyon da mi sicaklardan mi boyle ne yapabilirim, bana bir akil verin lutfen.
Aynı durumdaydık. Atakmış muhtemelen bizimki geçti sayılır çocuğum normale döndü gibi yani. Sadece bazı huylar edindi bu atak döneminde onlar kalıcı oldu sanırım. Annecilik denen şeyi yaşıyoruz. Her hastalık bir huy değişimi bırakır diyodu kv şimdi anlıyorum kadını🙃
Biz bu süreçte çocuk havuzunda bol bol suyla oynatıp yorduk onu, yemek istemeyince zorlamadık, bebek arabasına binmemek için çırpınınca kucakta gezdirdik, uyumak istemeyince aramıza aldık hep huyuna gittik yani 🤣

X