İlk hali böyleydi ama şuan sivilce gibi küçük ve kızarıklık var iltihap falan yokhanımlar merhaba bebeğim 10 aylık 3 hafta önce poposunda apse oluştuğunu gördük özel hastaneye götürdüm 3 iğne antibiyotik ve krem verdi 2 hafta boyunca kullandık ilk hafta ateşi çıkıyordu yeniden gittik kan tahlili vs alındı hafif enfeksiyon dedi doktorumuz ve mutlaka cerraha götürmemizi söyledi. Devlette cerraha götürdüm oda enfeksiyona yönlendirdi yatış istediğini söyledi. Enfeksiyon doktoru 3 günlük tedavi verdi yine antibiyotik ve bağırsaklarla alakalı bir şurup kullanıyoruz. yarın gidicez duruma göre 1 günde olabilir 1 ay da olabilir yatış olacak. Aynı durumu yaşayan var mı özel hastanedeki kan testini bende inceledim çok anlamasamda fazla yüksek bir enfeksiyon yoktu . Ayrıca enfeksiyon doktoru apsenin fotoğrafını çekip profa attı oda yatış olsun demiş . Ciddi bir durum mu bu bukadar
sağolun. pedefoli hiç aklıma gelmedi çok haklısınızÖncelikle geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur küçük olduğu için doktorlar önlem amaçlı yatış yapmış olabilirler.Ayrıca resmî kaldırmanızı tavsiye ederim ortalık pedofili kaynıyorken bebeğin mahremiyeti açısından hoş değil.
Malesef bu hastalık zor sıkıntılı bi hastalık ameliyatla bile geçmiyor doğru doktora görününMerhaba benim de oğlumun poposunda apse var suan belirgin birşey yok ama 2 kez antibiyotik kullandım cerraha götürüyordum drenaj ediyordu suan 5 aylık 1 ay sonra tekrar kontrole götüreceğim eğer iyileşmezse ameliyat demişti bana çünkü fistül oluşmuş
hanımlar merhaba bebeğim 10 aylık 3 hafta önce poposunda apse oluştuğunu gördük özel hastaneye götürdüm 3 iğne antibiyotik ve krem verdi 2 hafta boyunca kullandık ilk hafta ateşi çıkıyordu yeniden gittik kan tahlili vs alındı hafif enfeksiyon dedi doktorumuz ve mutlaka cerraha götürmemizi söyledi. Devlette cerraha götürdüm oda enfeksiyona yönlendirdi yatış istediğini söyledi. Enfeksiyon doktoru 3 günlük tedavi verdi yine antibiyotik ve bağırsaklarla alakalı bir şurup kullanıyoruz. yarın gidicez duruma göre 1 günde olabilir 1 ay da olabilir yatış olacak. Aynı durumu yaşayan var mı özel hastanedeki kan testini bende inceledim çok anlamasamda fazla yüksek bir enfeksiyon yoktu . Ayrıca enfeksiyon doktoru apsenin fotoğrafını çekip profa attı oda yatış olsun demiş . Ciddi bir durum mu bu bukadar
Çok zor pis bir hastalık doğru yerde bulun tedavisini ben yaşadım geçmesi zorhanımlar merhaba bebeğim 10 aylık 3 hafta önce poposunda apse oluştuğunu gördük özel hastaneye götürdüm 3 iğne antibiyotik ve krem verdi 2 hafta boyunca kullandık ilk hafta ateşi çıkıyordu yeniden gittik kan tahlili vs alındı hafif enfeksiyon dedi doktorumuz ve mutlaka cerraha götürmemizi söyledi. Devlette cerraha götürdüm oda enfeksiyona yönlendirdi yatış istediğini söyledi. Enfeksiyon doktoru 3 günlük tedavi verdi yine antibiyotik ve bağırsaklarla alakalı bir şurup kullanıyoruz. yarın gidicez duruma göre 1 günde olabilir 1 ay da olabilir yatış olacak. Aynı durumu yaşayan var mı özel hastanedeki kan testini bende inceledim çok anlamasamda fazla yüksek bir enfeksiyon yoktu . Ayrıca enfeksiyon doktoru apsenin fotoğrafını çekip profa attı oda yatış olsun demiş . Ciddi bir durum mu bu bukadar
Benim bebeğimde 9 aylık ay ne sıkıntıyı yaşıyoruz 4 aydır sürekli hastanede yatıyoruz iyileşip çıkıyoruz ama tekrarlıyor ne yapacağımı şaşırdım . Çocuk cerrahisine , enfeksiyon hastalıklarına , alerji ve immünoloji bölümüne gittik çözüm olmadı. Siz ne yaptınız ?hanımlar merhaba bebeğim 10 aylık 3 hafta önce poposunda apse oluştuğunu gördük özel hastaneye götürdüm 3 iğne antibiyotik ve krem verdi 2 hafta boyunca kullandık ilk hafta ateşi çıkıyordu yeniden gittik kan tahlili vs alındı hafif enfeksiyon dedi doktorumuz ve mutlaka cerraha götürmemizi söyledi. Devlette cerraha götürdüm oda enfeksiyona yönlendirdi yatış istediğini söyledi. Enfeksiyon doktoru 3 günlük tedavi verdi yine antibiyotik ve bağırsaklarla alakalı bir şurup kullanıyoruz. yarın gidicez duruma göre 1 günde olabilir 1 ay da olabilir yatış olacak. Aynı durumu yaşayan var mı özel hastanedeki kan testini bende inceledim çok anlamasamda fazla yüksek bir enfeksiyon yoktu . Ayrıca enfeksiyon doktoru apsenin fotoğrafını çekip profa attı oda yatış olsun demiş . Ciddi bir durum mu bu bukadar