• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık bebeğimde böbrek büyümesi lütfen yardım edin

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.285
En iyi cevaplar
1
4.445
53
34
Merhabalar
Bebeğim 10.5 aylık bebeğimde böbrek büyümesi var, bir böbreği 14.7 genişlemiş. Çok üzülüyorum 3 ay önce 11 di şimdi 14.7 olmuş. 3 ay sonra tekrar bakılacak. Başına gelen var mı neler yaptınız ?

Geçmiş olsun canım. Nasıl fark ettiniz bir huzursuzluğu mu oldu.

Erkek çocuklarında genelde görülen bı problem demişlerdi bize, sizinki kız mı erkek mi, bizim kendiliğinden duzelmisti sonraki kontrollerinde, portakal mandalina suyu falan veriyorsanız vermeyin, birazcık sıcak tutun, geçer inşallah kendisi

Erkek çocuklarında genelde görülen bı problem demişlerdi bize, sizinki kız mı erkek mi, bizim kendiliğinden duzelmisti sonraki kontrollerinde, portakal mandalina suyu falan veriyorsanız vermeyin, birazcık sıcak tutun, geçer inşallah kendisi
Evet veriyorum portakal mandalina vermeyeyim mi? Evet erkek bebeğim. Önce sol böbrek 11 mmdi, üç ay sonra 14.7 oldu. Tekrar bakılacak 3 ay sonra.

Geçmiş olsun canım. Nasıl fark ettiniz bir huzursuzluğu mu oldu.
Canım çişini yaparken bir titremesi oluyordu birde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Doktor nefroloji görsün dedi öyle anladık

Evet veriyorum portakal mandalina vermeyeyim mi? Evet erkek bebeğim. Önce sol böbrek 11 mmdi, üç ay sonra 14.7 oldu. Tekrar bakılacak 3 ay sonra.
Evet duyunca bende aynı tepkiyi vermiştim 😊 erkek çocuklar fazla tuketmemeliymis bu durmlarda, idrarını tuttuğu zaman yada idrar yolu enfeksiyonu geçirince falan buyuyormus, kendiliğinden geçer geçmezse takip edecegiz falan dediler, nefrolojinin ikinci kontrolüne gittiğimizde düzelmişti

Canım çişini yaparken bir titremesi oluyordu birde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Doktor nefroloji görsün dedi öyle anladık
Bizim de öyle idrarini yaparken tuhaflasiyordu, söylüyordu anne acıyor pipisim falan diye acile goturmustuk sonra çocuk doktoruna götürdük sonra nefroloji gördü böyle ilerledi süreç şükür de geçip gitti, geçer inşallah sizinde korkmayın 😊

Back