10 aylik bebegim tum gece memede uyuyor,surekli uyaniyor.

ee1792

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
19
7
16
32
Merhabalar,yeni uye oldum. Bebegim 10 aylik gunduz 3 kere bazen yarim saat bazen de 1 saatlik uykulari oluyor. Ek gida zar zor aliyor disleri cikiyor. Istahi az. Geceleri memede uyuyor benim hatam buna alistik bizimle yatiyor. Bambaska bi duygu bebegmle uyumak cok guzel bir duygu ama yarim saatte bir emmeye kalkyor nerdeyse gece uykulari gelisimi icin cok onemli bu yuzden tedirginim. Uyku egitimi adi altinda bebegimi aglatmak da istemiyorum. Benim gibi ayni durumda olup da rutinlerle uyku duzeni olusturabilen arkadaslar yardiminizi bekliyorum. Tesekkurler simdiden.

Merhaba biz 12 aylık olduk eger akşam doyarsak sadece uyumadan emer yatarız gece en fazla 1 yada 2 defa kalkarız ama doymazsak saatte 1 bazen 2 saatte bir kalkar emeriz gündüz uykumuz 2 -3 defa yarim saat 1 saat eğer sessiz ortamsa 2 saate kadar çıkar ne kadar iyi doyurursam akşam o kadar geç uyanır gece benim kizim dogdugundan beri yanimda yatıyor ve benim yatağımda beşiği sevmiyoruz isteği az sa pekmez tavsiye ederim ben kızıma 10 aylıktan itibaren yemek yemediği zamanlar özellikle veriyorum yemeği daha iştahlı yiyor o zaman dişler den huysuz oluyorlar evet ama biseyler i kendi çiğnenmesine izin verirseniz acilarini yemek yerken hafifletebilirsiniz gündüz anne sütünüzü ara ara verin mesala yemekten yarim saat sonra kadar yada ara öğün olarak surekli eline biseyler versin yaşın çiğnesin sizi fazla aramaz ben öyle yapiyorum bu sekil de hem doyuyor lar hem sut dolumumuz oluyor ve eger gece uyumak ta zorlaniyo sa biberonla ayran verin bir bardak kadar gece 12 önce uyumazsa ben öyle yapiyorum biraz uzun oldu ama k.bakmayn

bizde beraber uyuyoruz. gece emmesini azaltmak icin sallayip uyutmaya basladim. artik hem emiyor hemde devaminda sallayayim diye bekliyor :)

Bizimde aynı sürekli kalkıyor gece emiyor. 11 aylık oldu hep böyle.. Dayanamıyorum bazen yorgunluk uykusuzluğa. Nasıl ne zaman düzelir bilmiyorum.. Yatarken bişeyler yedirsemde yine kalkıyor.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Çok zor oluyor..

Bizimde ayni 11 aylik kizim yanimzda yatiyor ve saat basi kalkiyor emzirmeden geri uyumuyor cozum bulamadim bu aralar cok agresif

Artık emmeyi bıraktırdım..İlk zamanlar çok zor oldu tabi yavrum sürekli emmeye alışık.. Ben bile özlüyorum kucağıma alıp emzirmeyi , emerken olan bağı.. Çok çabuk büyüyorlar ya.. Çok zorda olsa o günleri bile özlüyor insan.. Canım yavrum Allah a emanet..

Önceden yatağında yatırıyordum şimdi 5, 6 aydır yanımıza yatıyor. Uyuduğunda götürsemde kalkıp geliyor yanımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…