Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar benim 10 aylık bir oğlum var çok hareketli ve zayıf bugün dr kontrolü vardı dr kilosunu az buldu ve bu bebek aç kalmış dedi çok üzüldüm boyu 73 cm kilosu 8150 kg sütümde az ne yapmalıyım bilemiyorum çok tatlı bir bebek gören seviyor ama minyon... beslenme için tavsiyesi olan varsa sevinirim insanların kıyaslama yapmasınada sinir oluyorum ...
Arkadaşlar benim 10 aylık bir oğlum var çok hareketli ve zayıf bugün dr kontrolü vardı dr kilosunu az buldu ve bu bebek aç kalmış dedi çok üzüldüm boyu 73 cm kilosu 8150 kg sütümde az ne yapmalıyım bilemiyorum çok tatlı bir bebek gören seviyor ama minyon... beslenme için tavsiyesi olan varsa sevinirim insanların kıyaslama yapmasınada sinir oluyorum ...
erkek bebek için düşük bir kilo devam sütü kullanın belliki sütünüz yeterli değil emzirmeyi kesmeyin muz etli yemekler pilav makarna daha doğrusu sevdiği sağlıklı ne varsa yedirmeye çalışın gece birkaç kez uyadırıp emzirin sonra devam sütü verin mutlaka kilo alır ha iyi yiyorda kilo almıyorsa bir sağlık sorunu var demektir
merhaba ben hemşireyim aile sağlığı merkezinde çalışıyorum benim kzımda 10 aylık doğum kilosu 3250 şimdi 8.5 kilo
evet 9 - 9.5 kg olsa daha iyi ama herşey yiyor ve çok hareketli sizinkinin doğum kilosu nedir ve pörsantıl büyüme eğrisine göre yüzde kaçlık dilimde benim kızım mama yemedi gecelri bazen uyku sersemiyle armutlu devam sütü içiriyorum ama uyanıp ağlıyor zorlamak da istemiyorum çocuğu yapıyla ilgili de olabilir.
Aptamil sütlü pirinçli mamayı akşama doğru verebilir, uyumadan önce süt verebilirsiniz. gün içinde avokado, tarhana çorbası, mercimek çorbası, muz verilebilir. ben sabah kahvaltı, üstüne süt, öğlen çorba, 6 gibi muhallebi veya patatesli kıymalı yemek, balık veriyorum uyumadan da süt içiriyorum. 9, 5 aylık ve 10 kg kızım.