• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aydır devam eden idrar yolu enfeksiyonumu çözümledim

feyzagon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
9
7
1
35
merhabalar,
yaklaşık 1 senelik evliyim ve bundan 1 ay öncesine kadar cok yogun idrar yolu enfeksiyonı geciriyordum.. Herseyi denedim taki bir doktorun bana solgar'ın Cranberry bitkisel ilacını kullanana kadar.Bu yazıyı yazma sebebim ben gec ogrendim bu problemi olanların boşa antibiyotik kullanıp mikropları dirençli hale getirmemesi ve cinsel hayatlarının sekteye ugramaması için.Evlendikten sonra ilk gecemizin ardından balayı sistiti oldum kanamalı idrarla acile gittim ve unosef igne kullandım sonrasında 2.kez ilişkiyr girdigimizde tekrar acile gittim bu sefer genta igne başladılar yalnız gentaya alerjim çıktı sonrasında yarıda kestim
ve sonraki ilişkimizde tekrar enfeksiyon kaptım ve bu ssfer kültürde ilaçları yarım kullanmaktan dolayıda dirençli hale gelmişti sadece pholesepphtyl ve monurol saşe kullanabildim sag kısmımda bir agrı kaldı onun sebebini bilemiyorlar sanırım idrar torbası zarar gordu
bu süre zarfında endoskopi kolonoskopi emar ultrason hertürlü şeyler yapıldı son çare eger gezmezse sistoskoptu ki doktorum cok tercih etmedi onu yaptıracaktım ki yabanmersini hapı işe yaradı .Aktarlarda satılan yabanmersininden yedim kızılcık serbeti sürekli içtim sıgan suyu yaptım yalnız bunlar ana ilaç degil yardımcı ilaç olarak düşünebilirsiniz bunu yaptıgımda tabiki önleyemedim ama cranberry kullanmaya basladıgım günden beri
ilişkiye sürekli giriyoruz ve hiçbir enfeksiyon kapmıyorum.bendeki mikrop echeriacoliydi ve bu mikrobun üremesine bu ilaç kesinlikle engelliyor . İdrar yolu enfeksiyonu yasayanların doktorlarına danışarak bu bitkisel hapı kullanmalarını tavsiye ediyorum bu arada son çare buldugum doktorum bakırköy acıbadem üroloji dç.enis beydir. aynı ilacı aynı hastanedeki kadın dogumcumda önerdi hamileykende kullanılabilir oldugunu soylediler .herkese saglıklı günler .

merhabalar,
yaklaşık 1 senelik evliyim ve bundan 1 ay öncesine kadar cok yogun idrar yolu enfeksiyonı geciriyordum.. Herseyi denedim taki bir doktorun bana solgar'ın Cranberry bitkisel ilacını kullanana kadar.Bu yazıyı yazma sebebim ben gec ogrendim bu problemi olanların boşa antibiyotik kullanıp mikropları dirençli hale getirmemesi ve cinsel hayatlarının sekteye ugramaması için.Evlendikten sonra ilk gecemizin ardından balayı sistiti oldum kanamalı idrarla acile gittim ve unosef igne kullandım sonrasında 2.kez ilişkiyr girdigimizde tekrar acile gittim bu sefer genta igne başladılar yalnız gentaya alerjim çıktı sonrasında yarıda kestim
ve sonraki ilişkimizde tekrar enfeksiyon kaptım ve bu ssfer kültürde ilaçları yarım kullanmaktan dolayıda dirençli hale gelmişti sadece pholesepphtyl ve monurol saşe kullanabildim sag kısmımda bir agrı kaldı onun sebebini bilemiyorlar sanırım idrar torbası zarar gordu
bu süre zarfında endoskopi kolonoskopi emar ultrason hertürlü şeyler yapıldı son çare eger gezmezse sistoskoptu ki doktorum cok tercih etmedi onu yaptıracaktım ki yabanmersini hapı işe yaradı .Aktarlarda satılan yabanmersininden yedim kızılcık serbeti sürekli içtim sıgan suyu yaptım yalnız bunlar ana ilaç degil yardımcı ilaç olarak düşünebilirsiniz bunu yaptıgımda tabiki önleyemedim ama cranberry kullanmaya basladıgım günden beri
ilişkiye sürekli giriyoruz ve hiçbir enfeksiyon kapmıyorum.bendeki mikrop echeriacoliydi ve bu mikrobun üremesine bu ilaç kesinlikle engelliyor . İdrar yolu enfeksiyonu yasayanların doktorlarına danışarak bu bitkisel hapı kullanmalarını tavsiye ediyorum bu arada son çare buldugum doktorum bakırköy acıbadem üroloji dç.enis beydir. aynı ilacı aynı hastanedeki kadın dogumcumda önerdi hamileykende kullanılabilir oldugunu soylediler .herkese saglıklı günler .
Bendede oluyor idrar yolu enfeksiyonu ama tavsiye ettiginiz seyi kullanmicam cunku sirf bunu soylemek icin hesap acmissiniz guven vermiyor acikcasi..

Haklısınız ilk mesajımda sanki bir ilaç tanıtımı yapıyormus gibi gözükmüş olabilirim

Ancak 10 aylık sürecte bu forumda o kadar çok konu okudum ve fikir aldımki, hastalığım geçer geçmez bukadar faydası dokunan kişilerin oldugu topluluga belki benimde bir fayda dokunur mu diye hemen üye olup yazmak istedim..

Takdir sizindir tabiki,

yağmur bnde aynı sorunları yaşıyorum her ilişkide hemen sistit oluoyrum ve geçen sefer çok şiddetli geçirdim acillik oldum yüksek miktarda gizli kan varmış test yaptrdıgımda ve kültürde hiç üreme yoktu şimdi sen bu cranberry eczanede satılandan mı aldın yoksa aktarlardan mı ? bnde hemen deneyecegim

yağmur bnde aynı sorunları yaşıyorum her ilişkide hemen sistit oluoyrum ve geçen sefer çok şiddetli geçirdim acillik oldum yüksek miktarda gizli kan varmış test yaptrdıgımda ve kültürde hiç üreme yoktu şimdi sen bu cranberry eczanede satılandan mı aldın yoksa aktarlardan mı ? bnde hemen deneyecegim
Solgar'ın cranberry var eczaneden alıyorum , sabah akşam 1 tane içiyorum zaten bitkiseldir . Gizli kan kısmına tam hakim degilim doktorunuza yine bir danışın ama ben 10 aydır cektigim eziyeti bununla çözdüm. Şuanda hiç olmuyor ki korunmuyoruz bebek istiyoruz enfeksiyon oranı daha artar demişlerdi ona ragmen bir sıkıntı yok allaha şükür yalnız ben pek önemsemiyordum ama 3 litre su günde mutlaka içiyorum resmen şişeyle geziyorum idrar berrak çıkana kadar içmelisin bu ikisini yaptıgında çözüm olucak inşallah sevgiler

Feyzagon teşekkür ederim bnmde enfeksiyon yok gecmis ama mesanede bj rahatsızlik hisdi var batma gibi vede ilişki snrasinda çok yanma oluyor ve bnde cocuk istiyorum önerini hemen deneyeceğim

Mesanede batma hissi bendede oluyor ama sag biraz daha yukarıda bir kısımda doktor cok emgeksiyon gecirdigin için tahribat olmuş olabilir ve 1 ayda kendini yenileyebilir demişti diger bir sebep ise yumurta catlama agrısıda olabilir denmişti.. İlişki sırasında yanma bendede oluyor sedox kullanıyordum onun yaptıgını düşünmüştüm sonra memnum kaldıgım doktor g ile başlayan bir kayganlaştırıcı önermişti ve onu kullandıgımda hiçbir yanma olmadı isterseniz tam adını ögrenirim , bu arada ilişki öncesi duş alınması oranın temiz olması ve cok fazla el teması olmaması yanmayı azaltıcaktır , neredeyse hepsini denedim... İnşallah bu süreci atlatır ve hamilelikle ilgili konuşuyor oluruz
Feyzagon teşekkür ederim bnmde enfeksiyon yok gecmis ama mesanede bj rahatsızlik hisdi var batma gibi vede ilişki snrasinda çok yanma oluyor ve bnde cocuk istiyorum önerini hemen deneyeceğim[/QUOTE

Feyzagon teşekkür ederim evet aynı sorunlari yaşıyoruz en çokda bu mesanede batma rahatsız ediyor bni bnm de sol tarafta hele hareket halinde daha çok oluyor iki ilaç alıyorum spazm gidericiymis çok etkisi yok şu an 3 gündür kullanıyorum ama ağrı kesici ilaçlar dağa çok rahatlatiyo bide sende bnm gibi üroloji ye gidiyorsun demi Jinekolog a degil ilacı urolog mu verdi ilaç ismini bna özel den yazarsan bnde doktoruma danışıp gerekli görürse kullanırım

Back
X