10+3 haftalık gebeyim Ama bulantım hiç yok

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
327
Selam kzlar ben 10 haftalık gebeyim ve bu zmna kadar bulantı baş dönmesi yaşamadım tedirginim bebeğim saglikli mi acaba die 5 eylülde kontrolum var 3 gidişim olucak ama içimde korku var kötü bir his gbi neden blmyorm 😞 arada ılık ılık kasık ağrım oluyo çok nadir lekelenmem yok ama bilmiyorm huzursuzum

Selam kzlar ben 10 haftalık gebeyim ve bu zmna kadar bulantı baş dönmesi yaşamadım tedirginim bebeğim saglikli mi acaba die 5 eylülde kontrolum var 3 gidişim olucak ama içimde korku var kötü bir his gbi neden blmyorm 😞 arada ılık ılık kasık ağrım oluyo çok nadir lekelenmem yok ama bilmiyorm huzursuzum
Demek ki güzel bir hamilelik geçiriyorsun herkes de buşantı ya da baş dönmesi olacak diye bir şey yok her gebelik farklıdır kendinizi strese sokup bebişi de üzmeyin güzel şeyler düşünün

Herkeste olmak zorunda değil. Ben 2.5 aylıkken düşük yaptım. Ama o 1.5 ay benim cehennemim olmuştu şükredin.
Sabahları öksürükle başlayan öğürmeyle kusmayla su bile içemiyordum

Demek ki güzel bir hamilelik geçiriyorsun herkes de buşantı ya da baş dönmesi olacak diye bir şey yok her gebelik farklıdır kendinizi strese sokup bebişi de üzmeyin güzel şeyler düşünün
İster istemez bu düşüncelere kapiliyo insan ☺️ elimde deil vallahi insaallh dedgnz gibidir 🤲

Rahat mı batıyor kız saçmalama mutfağın önünden geçemiyorum ogurmekten ne güzel rahat hamilelik geciriyormussun bence çok dillendirme nazar değmesin 😂

X