- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 28
Bizide yorumlarmısınızseninki erkek gibi henüz çok küçük biraz daha büyüsün bakalım tekrar
Bana da bakar mısınız
Beni de yorumlar mısınızoooo illa dr olmak gerekmiyor bazen şimdi bu görseli koyduysan sormıcan nedennn ?? diye kız işte kesin kız hatta cinsiyetini dr söyleyince yine haber ver bana yaz burayahaklımışsın diceksin bekliyorum cinsiyet belli olunca sizi buraya
Keselerimiz benziyor bende çok merak ediyorum . Siz benden öndesiniz. Belli olunca yazarmısınız?Eki Görüntüle 3472757 merhaba benimde 9+6 haftalık tahmin edebilir misiniz cinsiyetini
Tabi ki yazarım ama kız hissediyorum nedense umarım sağlıkla gelsinler inşallahKeselerimiz benziyor bende çok merak ediyorum . Siz benden öndesiniz. Belli olunca yazarmısınız?
İnşallah önce sağlık ama bende erkek çok istiyorum bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum . Ama kız olursada başım gözüm üstüneTabi ki yazarım ama kız hissediyorum nedense umarım sağlıkla gelsinler inşallah
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisinin önemi yok ilk kızınızın ultrason görüntüsü var mı elinizde ekleyebilir misiniz 9 10 haftalık ona göre bir karşılaştırma yapsam merak ettimİnşallah önce sağlık ama bende erkek çok istiyorum bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum . Ama kız olursada başım gözüm üstünesağlıkla gelsinler inşallah
Malesef bende karşılaştırmak istedim ama 1. Tremiserde neredeyse hiç çıktı yok. Ya bizim acemiliğimize geldi istemedik ya da doktor vermedi bilmiyorum. Ama son aylara doğru bir sürü almışız.Ama 7 haftalıkken yusyuvarlaktı kesem onu çok net hatırlıyorum sadece hatta doktor o zaman şey demişti kesen bildiğin top gibi tam ortada çok şanslısın çok güzel yerleşmiş felan demişti hakikaten bildiğiniz top gibi yusvuvarlaktı ekranda görmüştük. Ama neden çıktı almadık hala hiç bilmiyorumAynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisinin önemi yok ilk kızınızın ultrason görüntüsü var mı elinizde ekleyebilir misiniz 9 10 haftalık ona göre bir karşılaştırma yapsam merak ettim
Anladım canım doktorun da hatası aslında kontrole gittiğinizde vermesi gerekiyorduMalesef bende karşılaştırmak istedim ama 1. Tremiserde neredeyse hiç çıktı yok. Ya bizim acemiliğimize geldi istemedik ya da doktor vermedi bilmiyorum. Ama son aylara doğru bir sürü almışız.Ama 7 haftalıkken yusyuvarlaktı kesem onu çok net hatırlıyorum sadece hatta doktor o zaman şey demişti kesen bildiğin top gibi tam ortada çok şanslısın çok güzel yerleşmiş felan demişti hakikaten bildiğiniz top gibi yusvuvarlaktı ekranda görmüştük. Ama neden çıktı almadık hala hiç bilmiyorum((