- 25 Şubat 2017
- 923
- 1.105
- 63
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
senden de canım benim :)Allah razı olsun hepinizden :)
Çok şükür ablaa benim Ümidim, sabrım hiç bitmedi hep sabırla ümitle bekledimm En önemliside bu zaten ve tek başımada değil bu sitedeki çok kişi bana yardım etti başta tabi sen abla Allah senden ve diğerlerinden razı olsun , inşallah herkesin duası hayırlısıyla kabul olur :)senden de canım benim :)
hanımlarr ne olduğunu söylemem amaaKarasevdaamm1 ın duası kabul oluyor bizlere de moral olsun, inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
birbirimize tutunarak ilerliyoruz tatlım bu hayat yolunda :) hiç birimiz tam değiliz birbirimizle tamamlanıyoruzÇok şükür ablaa benim Ümidim, sabrım hiç bitmedi hep sabırla ümitle bekledimm En önemliside bu zaten ve tek başımada değil bu sitedeki çok kişi bana yardım etti başta tabi sen abla Allah senden ve diğerlerinden razı olsun , inşallah herkesin duası hayırlısıyla kabul olur :)
Çok çok sevindim rabbim tüm dualarını yaşamayı nasip etsin insallah canım benimsenden de canım benim :)
hanımlarr ne olduğunu söylemem amaaKarasevdaamm1 ın duası kabul oluyor bizlere de moral olsun, inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Çok sağol allah razı olsun, seninde inşallah :)Çok çok sevindim rabbim tüm dualarını yaşamayı nasip etsin insallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?